alealeale 0 Napisano Kwiecień 23, 2007 poczytałam co piszecie na temat jasmin na innych topikach i piszecie, że po jasmin wystepuje nadmierne wypadanie włosów Od dzis zaczynam brac te tabletki i jestem troche zaniepokojona 5 miesiecy temu urodziłam dziecko i na skutem spadku etrogenów namiernie wypadaja mi wlosy i lekarka ( ginekolog - edokrynolog) przepisałam mi jasmin, który oprocz dzialania antykoncepacyjnego ma zahamowac nadmierne wypadanie wlosów. To w koncu kto tu ma racje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agaaaaaaaaaaa Napisano Kwiecień 23, 2007 ja nie zauwazylam wypadania wlosow po jasminie, nie biore go moze jakos dlugo, ale tak generalnie zawsze mialam z tym problem, a teraz nawet nie wiec pewnei tak jak wszystko - zalezy od organizmu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nananananana Napisano Kwiecień 23, 2007 wypadaja i to garsciami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martka 2323 Napisano Kwiecień 24, 2007 bralam jasmin przez rok i po 2 miesiacach juz zaczely mi leciec wlosy z glowy, jednak ja i lekarz za pozno sie skapnelismy ze to od yasminu, b zarlam pewno witamin itp. a teraz? pozostalo mi to... nie moge brac doustych hormonow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
acidofilna 0 Napisano Kwiecień 24, 2007 aleale - mi wypadaly koszmarnie, jednak zostaly mi zapisane bez zadnych badan - po prostu przyszlam do ginekologa, powiedzialam ze chcialabym tabletki, a on wzial recepte, wypisal (na 8 opakowan od razu!!!) i po sprawie. chcialam jakies badania zrobic, ale mnie zbyl twierdzac, ze to niepotrzebne. pamietaj, ze na kazda osobe te tabeltki dzialaja inaczej, u ciebie moga zahamowac wypadanie, ale jesli tak sie nie stanie - radze odstawic i nie ludzic sie ze to nie przez tabletki.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alealeale 0 Napisano Kwiecień 25, 2007 niektórzy lekarze to jednak konowały Ja co prawda dostałam 2 opakowania i po nastepe mam przyjsc jak sie nic nie bedzie działo. A zaczynam czuc metaliczny smak w ustach, a to znak ze odezwała sie wątroba. NIe od dzis wiadomo, ze przez braniem hormonów powinno sie zrobić proby watrobowe. Pani doktor jednak stwierdziła, że to niepotrzebne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość suche wlosy Napisano Maj 1, 2007 mialam po tych tabletkach,teraz odstawilam i jest ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość suche wlosy Napisano Maj 1, 2007 aha i wypadaly mi tez bardzo po nich wlosy jak dla mnie to niepotrzebna chemia w organizmie :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiorka Napisano Maj 4, 2007 hmm dziwne mi tez pani ginelokog endokrynolog przepisala te tabletki na nadmierne wypadanie wlosow- i mam nadzieje ze pomoga bo juz jestem prawie lysa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fkakak Napisano Maj 4, 2007 Mnie tam nic nie wypada i bardzo sobie chwalę yasmim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach