Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jestem nienormalna

Czy to jest powod zeby sie rozstac

Polecane posty

Mam 169cm i waze 65kg, moj chlopak ma 165cm i wazy 62kg. jestesmy juz razem 3 lata. ale ja mam ciagla obsesje na punkcie tego za jestem taka"wielka" a on taki malutki!!myslalam ze moze mi przejdzie to i sie przyzwyczaje. ale moje zycie chyba tylko sie kreci wokol tego ze ja sie zamartwiam tym ze ludzie sie z nas smieja i kazdy zwraca na nas uwage. przez to unikam wychodzenia z domu z moim chlopakiem. .....moj chlopak chce sie ze mna zareczyc i ozenic...kocham go ale ta moja obsesja na punkcie jego wzrostu nie pozwala mi powiedziecTAK.... smutno mi ze sie tak tym przejmuje co nie pozwala mi zyc z ukochanym

co o tym myslicie???

Gość taka jedna 22latka
to po co mu zawracalas 3 lata?

myslalam sie przyzwyczaje do tego i nie bede na to zwracac uwagi

Gość cciiocia
bez przesady , a TY rzezcywiscie taka wielka jestes? Moim zdaniem wazysz normalnie :)

Gość tak jesteś nienormalna

Nie no ... chyba go raczej nie kochasz, skoro takie głupstwa zaprzątają Twoją głowę ... Współczuję chłopakowi, zabrałaś mu 3 lata życia ... PS: Może fundnij mu terapie hormonalna ... urośnie z 5 cm - koszt 100 tys zł ...

najgorsze sa wakacje!!!!!!! mam pewne zdjecie z ubieglych wakacji.Jestesmy tam w strojach kapielowych. Wygladam jakbym stala ze swoim dzieckiem. czy to cos zlego zeby marzyc zeby mezczyzna byl ode mnie szerszy i wyzszy???

Gość Wiederg
4 cm to tak dużo ?

Ja go naprawde kocham!!! czyli co ??w imie milosci wyjsc za niego i cale zycie zaciskac zeby i nie dac po sobie poznac ze sie tym przejmuje????

Gość Wiederg
4 cm to chyba nie tak dużo

dla mnie to duzo!!!!!!

Gość Wiederg
To idź spać

Gość no to go zostaw
masz nasze błogosławienstwoa,bo chyba po to zakładałaś ten temat

Gość Wredniak.
Głupi ludzie sami wymyślają sobie głupie problemy. Ich życie. :P

Gość kanapka z serem
Mój chłopak jest ode mnie wyższy ponad 20 cm. Ludzie się za nami oglądają, wyglądamy smiesznie, jak ojciec z córeczką. Ale ja nie mam zamiaru zrywac z tego powodu, a on tym bardziej;) Tom Cruise też był (jest) nizysz od wszystkich swoich kobiet, i co?

Gość ryszarda_P
Miałam faceta, ktory byl wyzszy ode mnie o 38 cm - było ok. Nie przejmuj sie glupimi stereotypami. Jesli go kochasz - to walcz o to, mozesz miec trudniej niz przystające do steretyopu pary - ale wszystko da rade zrobic. Znajdzsobie w necvie fote Agnieszki Maciąg z meżem - Robertem Wolańskim.

dziekuje za te mile slowa:) poszukam tej fotki ....mam poprostu chwilowy kryzys...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuup
to NIE jest powód :)

Gość no ale jak facet jest
duzo wyzszy to zaden problem, natomiast jezeli kobieta jest wyzsza to mozna sie czuc niekomfortowo, moze schudnij te pare kg to bedziesz drobniejsza:)

tez o tym myslalam zeby schudnac! zreszta schudlam juz 2 kg(kiedys wazylam 67kg) odchudzam sie dalej!!moze jak bede wazyc 57 bede sie czula lepiej i nie bedziemy wygladac juz tak dziwnie!!

Gość a ja Cie rozumiem
czujesz się jak wieloryb a facet robi wrażenie nieporadnego krasnala, który nigdy nie będzie mógł Cie obronić a to powoduje że nie czujesz sie bezpieczna, itd....wcale się nie dziwię Twoim wątpliwościom.Jednak radzę byś nie porzucala faceta z takiego powodu, jeśli oczywiście naprawdę się kochacie

Gość khffdg
to nie jest żaden powód, moi sąsiedzi są podobni z tym że u nich ona jst wyższa od niego o głowe i waży dużo więcej niż on, kiedyś widziałam ich na ogrodzie jak to ona jego trzymała na kolanach a nie on ją, ale jezeli im jest dobrze ze sobą to czemu nie, a tym co gadają ludzie nie warto się przejmować. Skoro go kochasz on kocha ciebie i jest ok to czym się przejmować, wolałabyś mieć wysokiego faceta którym wszyscy by się zachwycali ale tobie nie byłoby z nim tak dobrze jak być powinno?

Gość ladnemu nawet w worku
to sa 4 cm roznicy, wiesz ze golym okiem takiej roznicy nawet nie widac!!! chyba ze chodzi Ci o to zebradzo lubisz buty na wysokim obcasie, ale wtedy on moze nosic wkladki podwyzszajace tak jak tom cruise..najwieksi amanci kina maja taki wzrost http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www.celebopedia.com/garciabernal/images/gael_garcia_bernal.jpg&imgrefurl=http://profile.myspace.com/index.cfm%3Ffuseaction%3Duser.viewprofile%26friendID%3D2084805&h=182&w=150&sz=12&hl=pl&start=3&um=1&tbnid=q07t7yPM0Li21M:&tbnh=101&tbnw=83&prev=/images%3Fq%3Dgabriel%2Bgarcia%2Bbernal%26svnum%3D10%26um%3D1%26hl%3Dpl%26rls%3DSUNA,SUNA:2007-03,SUNA:en%26sa%3DX

Gość ladnemu nawet w worku
Gabriel García Bernal

Gość i tak
długo ze soba nie pociagniecie

Ło matko on za niski,a Ty za gruba :p Ale to Ty narzekasz :o Ja na jego miejscu bym Ci podziękował :p

Gość Alexxxa
Ja też mam niższego męża. Na początku mi to przeszkadzało, teraz się przyzwyczaiłam. Masz rację, że jak schudniesz, to będzie zupełnie inaczej wyglądało, bo w tej chwili ważysz trochę za dużo.

--->alexxa--> a jaka jest roznic wzrostu miedzy wami??? w mojej rodzinie wszyscy sie smieja z tego ze on jest "taki maly"...wtedy jest mi przykro

Gość ale masz problem
każdy powód jest dorbry. jak go nie chcesz to nie zawracaj mu dupy :-p