Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość haftuję sobie

czy welon z lamówka gładki jest modny czy juz z haftami?

Polecane posty

Gość haftuję sobie

waham sie nad welonem i nie wiemjaki wchodzi w tym sezonie w mode. Ponoć z haftem znów maja porwócić a nie te gładkie łyse.

Gość to zależy jaką masz suknię
jaśli prosta, bez koronek to może być z haftami, jak suknia ozdobiona to raczej prosty :)

Gość haftuję sobie
nie ma falban i koronek, jest prosta ale ma naszyte jakies tam świecidełka drobne.

Gość stylistka ślubna
absolutnie lamówka odpada!!!! tak samo jak rękawiczki bez palców!!! Dziewczyny nie zakładajcie reliktów lat 80.

Gość z haftem czy bez
ale lamówka jest ponoc na czasie własnie. A hafty? to powiedz co jest modne bo jak patrze na zdjęcia Młodych to np. rekawiczki bez palców ma KAZDA.A z palcami ZADNA z tego tez powodu ze cięzko załozyc na rękawiczkę z palcami obrączkę.

Gość bredzisz
do stylistki ślubnej: welon z lamówką to się zgadzam, ale dlaczego rękawiczki bez palców? dla mnie właśnie te wszystkie rękawiczki z palcami, które widzę u Młodych są bez gustu. A co najgorsze niczym się nie wyróżniają. Ja sama zaprojektowałam swoje, są bez palców, całe z koronki, takich nie widziałam u żadnej. no ostatnio podobne w katalogu Cymbeline na 2007 rok, zatem nie jest to chyba relikt z lat 80-tych, jak mówisz droga stylistko.

hehe ja mam z lamówką - te z haften droższe :p ale nie na kasie mi zależy - mam sukienke z tafty a haftowany welon nawet by nie spasował . Rękawiczki też nie spasują - gdzie tafta i satyna albo bawełna - to jak różowy i zielony ;)

Gość Tygrrysek
Witam, ja uważam, że rękawiczki na jeden palec są przede wszystkim praktyczne ! I nie są żadnym reliktem komunizmu czy jak tam inaczej powiecie. Wyobrażam sobie moment założenia obrączek - mam się mocować ze zdjęciem długiej za łokieć rękawicy paluszek po paluszku!!!!! Dodatkowy stres!

oj oj oj stylistko ślubno - rękawiczki to w ogóle mi sie nie podobaja - a Ty mówisz że welon z lamówkami nie pasuje - ale to przecież wszystko zależy od sukni - co za kit wciskasz że stylistką jesteś - jak golym okiem widać że ściemniara z ciebie i tyle , przyznaj się bez bicia :p :p :p :p

Gość z haftem czy bez
a do satyny jaki welon pasuje?pomózcie mi Ona nie ma koronek i falbanek, jest prosta z trenem i ma tylko wyszywane świecidełka coś jak przeżroczyste łeski i perełki. Jaki welon dobrac?

nie chce ci czegoś narzucać ale do satyny - może właśnie welon też bez przesadnictwa - np prosty - zakończony ewentuanie delikatnym haftem albo taki z perełkami może - co pasowac będzie do sukienusi :)

Gość z haftem czy bez
mam wybór gładki z lamówka bądz z haftem na końcach bądz zhaftem gdzieniegdzie na całości. Suknia niby gładka i prosta ale ma w sobie osdobienia swiecące.

No to z lamówką - będzie ogółem pasował do twojej sukni - jest prosta i delikatna - cała z satyny rozumiem :)

Gość z haftem czy bez
suknia cała z satyny jest prosta skromna, ale elegancki ma tren i przód. Cały w tych eskach erełkach.oczywiście tylko na piersiach i nieco na kantach, nie jest obsmarowana tymki świecidełkami oczywiście. Dlatego nie wiem czy zaliczyc ja do skromnych czy bogato zdobionych? Bo przód na piersi ma z tych łesek i pereł wyszywane ładnie. tez myslę o tej z lamówka aczkolwiek moze tez zamiast lamówki zakończona by była hafcikiem?

Gość łeZek
łeŻki :O

Gość z haftem czy bez
z-2, z-39, kurcze wszystkie słodkie są:)z-16 , tak patrze by pasowało tez pod wzór na sukni te wyszywane, z-4,z-1,

Gość z haftem czy bez
chyba ta gładka lamówka będzie najbardziej pasowała.

Gość z haftem czy bez
jak masz koronkowa to pewnie tez coś gładkiego jak np lamówka bądz iśc na całośc i wybrac z hafcikiem coś pod wzór koronki. np kółkowy wzór, kwadratowy, szlaczkowy wzór,

hm więc z2 - ładny i pasowałBy z-39 najbardziej by pasował z16 nie - mnie sie wydaje ze ten niebardzo z4 i z1 - może by spasowałyby - zależy teraz tylko do ciebie - nie wiem jak wyglada twoja suknia - ale sama wyobraź sobie albo przyłóż do monitora i popatrz jak wyglada :)

Gość z haftem czy bez
z-24 i z -25 te koronkowej w sumie mógłby być. faktycznie jak się da to ja do swojej bym obstała przy lamówce bądz ewentualnie z-2

Gość wejdzcie sobie na onet na
zakładkę kobiety/ślub tam zdjęcia a wieć wizerunki młodeych ocenia porządna stylistka ślubna - ijoj...cośtam, w każdym razie praktycznie wzystki zdjęcia, no i co do lamówki i rękawiczek - okropieństwo!