Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwionaaaaaa

O co tu chodzi? 30ml kremu i 30ml podkłau sobie nierówne.

Polecane posty

Gość zdziwionaaaaaa

Stosuje kremy z kwasami które są z reguły w tubkach 30ml, stosując je raz dziennie, oszczędnie, wystarcza mi taka tubka na 3,5 tyg. Stosuję też podkład Loreala True match także 30ml, używam często po 2 razy dziennie (jak wieczorem wychodzę), nakłada z reguły dwie cienkie warstwy, owczywiście dużo zostaje na rękach więc się to marnuje, a mimo wszystko opdkład ten wystarcza mi na 3mce? O co tu chodzi? Czy to różnica w konsystencji ? Bo mnie to ciekawi:), a może macie poobne spostrzeżenia ?

Gość o rany ale idiotka
jak krem nakładasz 1 raz dziennie a podkład nawet 2 razy po 2 warstwy to co sie dziwisz? matematyka się kłania na poziomie wczesnej podstawówki :O

Gość te o rany ale idiotka
może jeszcze raz przeczytaj co ta dziewczyna miała na myśli, bo może jej matematyka, ale tobie czytanie ze zrozumieniem sprawia problemy :D:D

Gość no to moze najpierw przeczytaj
madry czlowieku post autorki dokladnie, a pozniej odpowiedz sobie na pytanie, kto tu jest idiotka?????????

Gość zdziwionaaaaaa
o rany ale idiotka ------------>:O :D:D:D więc tak w skrócie dla Ciebie: 30 ml podkładu przy marnotrastwie wystarcza mi na ponad 3 MIESIĄCE a 30 ml kremu przy oszczędnym stosowaniu na 3,5 TYGODNIA!

Gość lilialen
to chyba zależy od konsystencji, od tego jakie składniki zawarte są w danym kosmetyku, od rodzaju opakowania (czasem kosmetyk osadza sie na ściaknach), częćś kosmetyków w kontaksie z powietrzem uwalnia faze wodną, poprosty wyparowuje i robi sie nieco gęstrzy