Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość billieholidaynn

róźnica wieku 10 lat -CZY starszy facet pokocha gowniare?

Polecane posty

Gość ej deja vu
oczywiście, każdy kto nie jest z tobą jest facetem :o. Wybacz, ale jawisz się jako zgorzkniała rozgoryczona baba, choć pewnie jesteś młodsza ode mnie, obwiniająca facetów za całe zło tego świata. Nie jestem za nimi, tylko za kobietami, które w większość także lubią starszych, i to się wzajemnie napędza, a ze u ciebie sie nie sprawdza, nie znaczy to, że każdy od teraz przyjmie twoj tok myślnie być możę ukształowany na wadliwym charakterze, zwyczajnie. Jeśli autorce jest dobrze, darzy go uczuciem, to 10 lat, bo o to tutaj chodzi, to żadna przeszkoda, wręcz zaleta 🖐️

Gość billieholidaynn
22latka1: wydaje mi sie, ze jest naprawde fajnym,uczciwym,inteligentym facetem :-) boje sie tylko ze bedzie mu przeszkadzac roznica wieku..

A mi wszystko jedno, czy starsza, czy młodsza. Może być i równieśnica :) Mam 27 lat, nie szukam ideałów, szukam tylko określonej osobowości. Kobieta musi mnie czymś do siebie przyciągać, wiek schodzi na dalszy plan. Zresztą ja bym źle się czuł w związku z dziewczyną 20-letnią. Za duża różnica wieku, pewnie szybko bym się znużył - bo to zupełnie inne światy, inne podejście do życia. No ale wszystko zależy od ludzi, najważniejsze jest porozumienie.

Gość 22latka1
billie, skoro facet mysli, ze masz 20lat i jest wszystko ok, to jeden rok nic nie zmieni.

ej deja vu=> sama jesteś zgorzkniałą i rozgoryczoną babą:P Nie obwiniam facetów za całe zło tego świata, wręcz przeciwnie, zawsze ich broniłam, jednak w tym konkretnym przypadku mam określone zdanie, w dodatku nie tylko ja tak myślę, ale i wiele znajomych osób:P Autorka jest dopiero zauroczona tym facetem, więc się tak nie ciesz, bo lada dzień może jej minąć...Od zauroczenia do prawdziwej miłości jeszcze dłuuuuga droga...

Gość 22latka1
Facet_, i o to mi wlasnie chodzi. Ty chcesz po prostu sie zakochac, a nie szukac sobie partnerki z konkretnego rocznika.

Jeszcze napiszę, że mam kolegę, który ma 26 lat i od dwóch lat jest z kobietą 32 letnią. Nie widzę żeby mieli jakieś problemy z tego powodu. Za rok biorą ślub. I on wcale nie jest bogaty. Nie wiem, może trafił na kobietę, która nie jest materialistką.

Gość do 22latka
a nie uważasz, że konkretnym rocznikiem byłoby np. 1985, a nie odp. "w kobiecie młodszej parę lat" tudzieć podanie przedziału ? zresztą śmieszy mnie ta wasz naiwna wiara w miłość, bez wzglęu na to i na tamto, a pomom wszystko. Pozyjecie zobaczycie :D 🖐️

facet.rocznik1978: może to dlatego, że mieszkam w małym mieście i tutaj nie czuć takiej pogoni za pieniędzmi i karierą. Tutaj naprawdę kobiety są inne niż np. w Warszawie. Oczywiście to tylko moje spostrzeżenia.

Gość billieholidaynn
dzieki za wszystkie wypowiedzi pozdrawiam serdecznie

Gość kipila
facet78 nie masz mi co zarzucic bo ja tylko napisalam to co sam napisales..

facet.rocznik1978=> \"jedynym ratuniem przed starokawalerstwem będą młodsze kobiety\" na szczęście nie wszystkie młodsze kobiety są tak naiwne, aby robić za koło ratunkowe dla takich jak Ty...:P:P:P

chyba Jarugi-Nowackiej.... jesteś już nudny z tymi danymi statystycznymi i wzniosłymi naukowymi terminami...to się nie sprawdza w życiu... a czy ja Cię nakłaniam do rozbijania małżeństwa?? jest wiele kobiet w Twoim wieku wolnych i atrakcyjnych, one najpierw zainwestowały w siebie, karierę i dopiero gdy osiągnęły stabikizację, szukają odpowiedniego partnera do gniazda:P:P:P

facet, nie przesadzaj... wątkiem przewodnim moich postów w tym temacie był sposób traktowania młodszych kobiet przez facetów sporo starszych... nawet jak jesteście mili i szarmanccy, to w momencie gdy coś Wam się nie spodoba od razu sprowadzicie kobietę do parteru, nawet się tego nie wypieraj... macie po prostu zakodowane, że jesteście w takim związku górą z racji swego doświadczenia i mądrości życiowej (tzm. Wam się tak wydaje...;) )

Mylisz się bardzo... Gdybyś poznał moje wymagania, nie uwierzyłbyś, że mówię prawdę...

Gość marionetkq02
jestem 32letnią kobietą po długoletnim związku , w tej chwili faceci z którymi się umawiam mają poniżej 28lat, ponieważ starsi od nich: są po rozwodzie lub w trakcie, niczego nie osiągnęli w życiu i nie maja perspektyw na osiągnięcie czegokolwiek tak więc wniosek jest jeden Ty szukasz młodszych ,ponieważ równolatce nie masz czym zaimponować ja szukam młodszych, bo jeszcze mogą coś osiągnąć przy odpowiednim pokierowaniu

Gość kipila
facet78 ale Ty smiesznie piszesz a czemu nie mozesz teraz zakrecic jakiejs w swoim lub przyblizonym wieku i po prostu byc z nia a w miedzyczasie dorabiac sie i w wieku 32 jak to piszesz bedziesz ustawiony i wtedy mozesz sie hajtac .

Gość orange woman
mysle, ze te w wieku faceta 35, 38 40 są czesciej bardzo dziecinne egoistki chcą by swiat krecił sie wokol nich.. one najwazniejsze... dziecinieja bo lata nie te, boja sie starosci wiec staraja sie byc na sile naj... lepiej zmykac od takoich czesto maja wypaczne pojecie miłosci raczej umieja sprzatac, gotowac, ale nie kochac..tego nie umieja.

Gość orange woman
no tak:) tylko nie mówtego na głos, bo ktos moze to niecnie wykorzystac:) nie mów z kim chciałes to dziecko, ktora tak bardzo naciskała na dziecko z tobą, bo ta do ktorej to mowisz wykorzysta to:) wiesz dziecko to od razu inne mysla, ze on jej. Zadna z nim nie bedzie, bo dziecko itp. Cwane nie?:) trzeba uwazac co sie mowi publicznie i w zwierzeniach:)

Gość orange woman
hihih;) nie dokonca:) i dobrze, bo mozna w pewnien sposob pomowić, pokazać cos, inny puntk widzenia, ale lepiej to robic juz tak blisko blisko bez anomonimowsci:) ucałuj swoje 1 dziecko:P ode mnie Pamietaj, ze mezczyzna zwiazany jest z dzieckiem, i kobietą która kocha ;) a nie, ze matka dziecka i teraz na siłe trzeba ja wielbic. Po co/ to wolna baba:P znajdzie innego bezie wielbiona. liczy sie dziecko i ukochana czy to sie matce egoitsce podoba czy nie:)

\" facet.rocznik1978 AUTORKO: Te ich rady dla Ciebie to esencja zawiści. Dziwie się że masz obawy o jego znajomych. Ale sama się przekonasz że te obawy nie śą zasadne. Co do \"dyktatu faceta\": co za idiotyzmy? Czy to Arabia Saudyjska?? ps: to rówiesnik prędzej Cię rzuci. tacy częściej jeszcze do końca nie wiedzą jaki charakter kobiety im odpowiada. \" A skąd wiesz czy rówieśnik prędzej rzuci:P.Jeżeli typ szuka młodszych to za 10 lat może stwierdzić że rzuca staruchę będą sam jeszcze większym starcem:P.No i myślę że tu nie chodzi o sam wiek ale o takich typów co młode szukają.To są typki ze skłonnościami pedofilskimi:P.Może ty też:P.

\"facet.rocznik1978 orange woman: Alez przede mną długa droga do grup wiekowych: 35, 38 40 W takim wieku to ja już będe chciał mieć pierwsze lub drugie dziecko. Nawet nie dopuszczam do siebie mysli o nie posiadaniu dzieci. \" Dzieciorobie w takim razie ja nie dopuszczam nawet myśli aby mogło ci ujść bezkarnie nie płacenie alimentów:P.

Amancie, właśnie, właśnie...:) Też tak myślę:) Facet.rocznik1978, masz bardzo ciasne myślenie, nie zamierzam się z Tobą kłócić. Nie dam rady udowodnić na forum, że mam rację z tym co piszę, jestem jednak pewna, że bardzo dużo kobiet podziela moje zdanie:) Teraz już wiem, że maksymalna różnica wieku nie powinna wynosić więcej niż 4 lata:)

Gość orange woman
;) za łapnaki kobiety też powinny płacić:) to tez oszustwo powinno byc karalne a prawde mowiąc madry facet wie co nalezy do jego obowiązkow:) dziecko, ale nie matka z wątpliwym postepowaniem wobec innych:)

facet.rocznik1978, piszesz tak, jakby kobieta 30 letnia nie mogła mieć dzieci:O Równie dobrze możesz trafić na 20 latkę która jest bezpłodna, albo taką, która nie chce tak szybko mieć potomstwa. I co wtedy?:)