Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość billieholidaynn

róźnica wieku 10 lat -CZY starszy facet pokocha gowniare?

Polecane posty

Gość Natuszka
facet rocznik 78 za to kobiety maja plytsze zmarszczki i pozniej siwieja i istnieja cuda kosmetyki i fryzjerstwa-meskiej starosci tak dobrze nie zamaskujesz wiec sie nie egzaltuj kazdy ma tyle samo warstw naskórka, roznice sa w syntezie kolagenu i budowie tkanki naczyn podskornych

Gość 30ka fajna
ok, więc jak tak to ja coś powiem teraz: po pierwsze wygląda na to,ze mierzysz kobiety jedną miarą a po drugie... po drugie to ja wolę robić a nie mówić... przepraszam

Gość afff
Natuszka, rozbawiłaś mnie:) pewnie, że w takiej sytuacji nie, ale kiedy spotykają się dwaj dojrzali i odpowiedzialni ludzie to w czym problem???

Gość a....
popieram 22latke Ty wbrew temu co piszesz jestes niedojrzaly nie wiesz ze milosc dopada nas w najmniej oczekiwanym momencie przychodzi nieproszona i moze sie okazac ze nagle zakochales sie w pieknej 30 bo jest taka mozliwosc nie zaprzeczaj . I nie zgodze sie z tym ze dziewczyny pod 30 tke nie maja romantyzmu nie mozesz w ten sposob uogolniac bo to czy ktos go ma nie zalezy od metryki o tym nie pomyslales. Bede dziewczyny romantyczne i w wieku 20 i 30 lat . Ja sama uwielbiam romantycznych facetow przyznaje odbiegam od rzeczywistosci bo jestem idealistka ale coz taka ma natura

Gość afff
qrczę, to zdanie powyżej jakieś niegramatyczne...;)

Gość Natuszka
afff-a 19-ka to juz dojrzala osoba?smiem watpic

Gość afff
myślę, że nie powinniśmy kierować się w życiu jakimiś wzorcami miłości, życie jest tak nieprzewidywalne i lubi płatać nam takie figle, że później to już nic nie jest pewne...;) znam kilka par, które "nie miały być ze sobą", po prostu ich uczucie było nie do pomyślenia, a jednak są teraz razem, są szczęśliwi, a ich wcześniejsze ustalenia w łeb wzięły, gdy pojawiło się uczucie...

Gość 30ka fajna
a jaki kierunek???;)

Gość afff
Natuszka- 19-sto latka z pewnością nie jest dojrzała na tyle, ile już np kobieta 24letnia, niemniej jednak może i w tej grupie wiekowej znalazłby się jakiś wyjątek:)

Gość kipila
niestety ale z Twoich wypowiedzi bije jedno WYGLAD to jest to co dal ciebie jest najwazniejsze u kobiety bo tylko o tym piszesz

Gość afff
facet, fajnie, że jesteś taki z siebie zadowolony;)

Gość a....
no wiec widzisz 30 ktora jest w Twoim typie i nie poderwiesz jej tylko dlatego ze ma lat 30? jesli tak to naprawde kręce w tej chwili glowa i nie moge wyjsc z podziwu jak mozna byc tak ograniczonym samcem

Gość afff
a....- wiesz, życie jest tak przewrotne, że on najprawdopodobniej zakocha się w 30-latce...;)

Gość kipila
facet78 nie wydaje mi sie poczytaj sobie swoje wypowiedzi , wszedzie piszesz tylko wygladzie a to , ze jesli facet bedzie zrowiesniczka ona szybciej sie zestarzeje , a to o politykach co to nie pokazuja sie ze swymi zonami rowiesnicami bo wygladaja starzej . Zauwazyles , ze z tym masz problem? Obawiasz sie co bedzie kiedy zwiazesz sie z rowiesniczka i ona szybciej sie zestarzeje przeciez wstyd sie bedzie z taka pokazac. Nie uwazasz , ze to plytkie?

Gość Natuszka
"zielonym SWIATLE"? a co to jest,posiadaczu dwoch fakultetów

Gość a....
ale dlaczego tak uogolniasz ? to ze jedna Twoja kolezanka ma jakies dziwne podejscie nie oznacza ze wszystkie dziewczyny pod 30 maja tak samo?

Gość 30ka fajna
tak tak..nie odmówi :classic_cool:

Gość agivp
ja mam mezczyzne starszego o 10 lat. na początku tez myslalam ze moze chodzi mu tylko o moje mlode cialko ale nie! mieszkamy razem i baaardzo sie kochamy

Gość afff
facet, wiesz, ciekawie by było, gdybyś jednak stracił głowę dla fascynującej, 30-letniej kobiety...chyba byś nie zrezygnował z takiej miłości???:classic_cool:

Gość NIE_
afff : Już to pisąłem: za dużo fimów, nie zakochujemy się w osobach z którymi nie chodzimy. Mam świadomość że mogę sie zakochać w różnych kobietach. Ale żeby to nastąpiło, musiałbym poderwać. ;-) - fajnie jest być facetem.

Gość afff
a ja Ci życzę, byś zakochał się w 30-letniej kobiecie, wtedy przekonasz się, że że życie wcale nie jest takie przewidywalne i nie zawsze mamy wpływ na jego kształt;)

Gość kiKaAa_ona
hej...ja mam 23 lata, moj maz 37, jestesmy ze soba od dwoch lat i jest swietnie, zycze powodzenia....

Gość billieholidaynn
oj.. chcialam tylko powiedziec, ze milosci poskromic sie nie da :-) milosc nie patrzy w metryke... nie mozemy tez z gory zakladac,ze moge zwiazac sie z osoba w przedziale wiekowym +/- 5 lat :-) ja nie szukalam usilnie faceta ktory bylby starszy ode mnie o 10 lat! poprostu jak go zobaczylam to odrazu poczulam motylki w brzuchu.. jestem romantyczka ( ale kobieta 30-letnia tez nia byc moze! :) moja mama ma 41 a jest jeszcze wieksza romantyczka ode mnie - wiecznie z glowa w chmurach :-) ) jemu zalezy na mnie.. z tego co widze..ale to ja boje sie zaangazowac.. boje sie ze on traktuje mnie jak mloda glupia dziewczyne.. dziewczyne ktora dopiero staje sie kobieta itd.. boje sie ze jemu zalezy tylko na wygladzie..chociaz on temu zaprzecza itd... pozyjemy zobaczymy w kazdym badz razie chcialam was wszystkich pozdrowic ps.milosc nie wybiera :-)

Gość a....
bronisz sie rekoma i nogami ze nie zakochasz sie w kobiecie 30 letniej skad ta awersja do nich ? i nie mow mi o doswiadczeniach bo to tylko zalezy od charakteru danej osoby . Ok obracaj sie w kregu licealistek ale wierz mi ze ciezko tobie bedzie znalezc powaznie myslaca o zyciu dziewczyne w tym wieku . Ja mam wielu kumpli w twoim wieku i mysla zupelnie na odwrot tzn szukaja kobiet starszych bo wiedza ze z takimi mozna juz pomyslec o przyszlosci . Ja sama mam 27 lat i szukam powaznego a jednoczesnie dobrego i szanujacego mnie faceta . Na nic kasa jesli chlopak nie bedzie Ciebie szanowal i mial fiu bzdziu tzn myslal o mlodych cialkach

Gość billieholidaynn
moja mama mowi szalej masz jeszcze tyle czasu... ale ja naprawde chcialabym sie z kims zwiazac.. miec kogos tak na dluzej.. moze nawet na zawsze... :) wieeelka milosc ;) nie chce byc z kims tak dla zabawy.. bylam ostatnio na 4 randkach .. chce kochac i byc kochana :-)

Gość billieholidaynn
bylam ostatnio na 4 randkach.. po namowie kolezanek itd.. spotkaj sie z rowiesnikami itd... i bylo beznadziejnie.. nie chce uogolniac ze kazdy 19,20,21latek to dzieciak..ale lepiej sie czuje w towarzystwie osob starszych... :)

Gość Hr
Nie generalizujmy. Zarowno dziewczyna 20-letnia moze byc dojrzala, myslec powaznie o przyszlosci, pragnac wlasnej rodziny powiedzmy za 2 lata, tak samo 30-latka wcale nie musi leciec na kase i mieszkanie. Zarowno 20-letnia dziewczyna moze miec fiu-bzdziu w glowie, przygody, milostki, zaliczanie, tak samo 30-latce moze zalezec na tylko na pieniadzach i rzeczach materialnych. To wszystko zalezy tylko od czlowieka !! Sama mam skonczone 21 lat, spotykalam sie z facetem 7 lat starszym, czyli w Twoim wieku "facet.rocznik1978" i bylo fajnie, ja nie czulam tej roznicy, mysle juz powazniej, chce jakies stabilizacji, ale to on okazal sie byc mniej dojrzalym ode mnie, niezdecydowanym, ale oczywiscie mozna po prostu wytlumaczyc " my nie dla siebie ". Jestem wielka przeciwniczka zagladania w metryki, bo tak naprawde gdy jest milosc to wiek nie ma znaczenia.

Gość a....
facet kazdy ma prawo do wlasnego zdania wiec nie zachowuj sie tak jakby ten topik byl przeznaczony tylko dla autorki i ciebie ..poza tym jak zauwazyles wiele osob uwaza , ze w glownej mierze opierasz sie na wygladzie przy wyborze partnerki do tego koniecznie mlodszej bo rowiesnica to juz wg ciebie próchno ( pomysl o sobie ... czy ciebie zechce taka mlodsza....

Gość Ania_miła_
Facet.rocznik1978 - właśnie, faceci w tym wieku to często niespostrzegawcze matoły