Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość billieholidaynn

róźnica wieku 10 lat -CZY starszy facet pokocha gowniare?

Polecane posty

Gość 22latka1
"ej deja vu", zakochalas sie w swoim facecie, bo jest 11 lat starszy czy zakochalas sie po prostu w nim?? Pewnie odpowiedz 2 jest prawidlowa. Faceci na tym forum nie chca sie po prostu zakochac, oni chca miec partnerke z okreslonego przedzialu wiekowego. Widzisz roznice??

Gość billieholidaynn
pewnie ze sprobuje bo facet jest przekochany :-) no tak.. ale jak bede odbierana przez jego znajomcych? wszyscy po 30-stce .. itd..

Gość ViceWerset
22latka1 A wy chcecie żeby facet był bogaty, ustatkowany, miał dobry samochód, był wysoki, szczupły, miał ładną twarz, żeby nie palił, nie pił, nie oglądał się za innymi, był czuły, wierny, ale stanowczy i męski, zaradny, dojrzały, ale z poczuciem humoru i rozgadany. To że faceci stawieją warunek, żeby kobieta była młodsz w porównaniu z tym czego wy oczekujecie od nas to jest mały pikuś :)

jeszcze jedno... ej deja vu=> jak możesz pisać autorce tematu aby nawet się nie zastanawiała??? To nie Twoje życie, więc nie Ty będziesz odpowiadać za jej decyzję, dlatego tak łatwo pakować kogoś w związek wątpliwej przyszłości, czy tak??:P A nie zastanowiłaś się, że ona ma dopiero 19 lat!!! Ciekawe, czy gdybyś była jej matką też byś powiedziała, córeczko nawet się nie zastanawiaj...:O:P

Gość ej deja vu
Nie, nie widzę różnicy ! Każdy ma kryteria którymi się kieruje, ja z rówieśnikami słabo się dogadywałam, wiedziałam, że zrozumienie i poczucie bezpieczeństwa (nie mam tu na myśli syt. materialnej, ale znajomości kobiecej psychiki) da mi facet starszy dlatego też chciałam się zakochać kierując się kategoriami wiekowymi ! Oczywiście nie zapierałabym się jeśli zakochałabym się w rówieśniku, ale miłość ot tak nie spada ! Spotykamy się z tymi i w końcu zakochujemy w tych którzy nam odpowiadają.

22latka1- na studiowaniu metryk, albo liczniu i przeliczaniu - ile jeszcze moze, jak moze i co moze / sa faceci, ktorzy rozbijaja brudna szybe, zamiast ja umyc- czasem wola mlodsze, bo lubia miec kontrole, dominacje nad nimi- pozory myla-nie jednego zaskoczy ...

Gość billieholidaynn
moim zdaniem jest wielu wolnych facetow po 30 lub kolo.. teraz czasy sie zmieniaja..o zalozeniu rodziny zaczynasz myslec dopiero w wieku 30stu paru lat..(tak mi sie wydaje :)

Gość ej deja vu
przeczytaj jej pierwszy wpis ! On jest dla niej super, jest w nim zauroczona ! "Nie zastanawiaj się" tyczy konsekwencji takiego związku, który pod wieloma względami jest in plus !!! Zastanawiać mogłaby się, gdyby stała przed zauroczeniem się, a tutaj już sue stało, fakt dokonany, teraz tylko należy oszacować na chłodno, czego Ty poprzez swoją gorycz nie czynisz :O.

to są słowa z pierwszego postu:\"wiem wiem..jestem mloda i glupia... ale jestem w nim bardzo zauroczona\"... generalnie słowa tej dziewczyny nie świadczą o zbytniej dojrzałości... gdyby była dojrzała, to nie zakładałaby topików na kafe z pytaniem co mam zrobić...:O Nie wmawiaj mi goryczy, jestem realistką i doskonale wiem jak traktują młode kobiety faceci starsi!!!😡

Gość PrzegranyGorzejNiżStańczyk
A ja to nawet mogę być z 10 lat starszą, jedyne wymaganie to mam takie żeby mnie w końcu któraś zechciała. Ale to niemożliwe, bo jestem brzyki, niski, gruby, łysiejący, nie mam nic pieniędzy, nie mam samochodu, do tego mam małego penisa, zero zainteresowań i jestem w zaawansowanym stadium depresji :(

Miałam kontakt z facetami w różnym wieku i jedno wiem... Rówieśnicy, albo starsi o rok czy też dwa lata nigdy nie dali mi odczuć tego, że jestem gówniarą, że mam być cicho bo pan i władca ma rację, z kolei ci starsi niejednokrotnie dali mi pewne rzeczy do zrozumienia, stąd powyższe wnioski... To nie gorycz tylko realia...:P

Gość billieholidaynn
deja vu: wcale nie twierdze, ze jestem dojrzala..jestem mloda,czasami naiwna i mam prawo do popelniania bledow..cale zycie przede mna! :-) zrozum mnie..jestem tutaj sama jak palec..malo znajomych..wszyscy obcokrajowcy..zauroczylam sie w facecie..i chcialam spytac sie innych co o tym mysla.. komu mam o tym powiedziec? kogo spytac o zdanie? na tym forum moge dostac odpowiedzi od ludzi z roznych grup wiekowych.. opinie obiektywne.. na ktorych mi najbardziej zalezy..

Gość taka tam xxxzzzyyy
ja dobijam 30,ale zawsze wolalam facetow 10 i wiecej lat starszych,maja juz doswiadczenie,wiedza co kobieta lubi i jak sprawic jej radosc,sama jestem niezalezna i nie wymagam od faceta "kasy',sadze ze dzisiejsi 20 i 30 parolatkowie to zniewiesciale osobniki,zupelnie mnie nie interesuja....

Gość ej deja vu
o matko bosko :O, czyli idąc twoim tokiem rozumowania każdy kto ma wątpliwości jest niedojrzałym :O ? Ba ! Każdy kto ma wątpliwości i TUTAJ zapyta jest niedojrzałym! Znasz ten cytat "tylko głupcy nie mają wątpliwości" ???? !!! "czy jest szansa ze taki 29latek mysli powaznie o zwiazku z "20-stka" czy liczy tylko na seks?" ona pyta nie tylko dlatego że jest młoda, a też dlatego ŻE NIE JEST facetem, by znać ich tok rozumowania, dlatego sięga rady tutaj. ! Jesteś realistką? to ja mam przewagę, bo jestem realistką i mam poparcie empiryczne ! i wiem jak taki związek funkcjonuje !

autorko, rozumiem, ale chyba źle trafiłaś... to forum jest specyficzne, a mężczyźni którzy tu piszą nie są zbyt normalni...:P

Gość 22latka1
billyholidaynn, a w jakim kraju mieszkasz? 30 letni Wloch i 30 letni Szwed np. to dwa rozne swiaty...

Gość billieholidaynn
szwajcaria...

Gość ej deja vu
deja vu a nie pomyślałaś, że twój nijaki wręcz bylejaki charakter może ich o tego zmotywował ! Kij ma dwa końce, jeśli kobieta zna swą wartośc i umie bronić swoich racji to żaden facet, ani rok ani 10 lat starszy tego podważać nie będzie. Naucz się kobieto znać swoją wartość, walczyć o swoje, to przestaną cie traktować w taki despotyczny charakter, bo tutaj wiek nie ma nic do rzeczy, czego ja jestem przykładem !

teraz już naprawdę spadam, bo widzę, że zrobił się zlot złośliwców:P:P:P i tak wiecie, że mam rację i to Was boli:P 🖐️

Gość 22latka1
Szwajcarow nie znam, takze sie nie wypowiadam. Studiujesz tam?(Wiem, jestem ciekawska;)

Gość billieholidaynn
22latka1... nie mozna tak generalizowac...znam jednego wlocha,ktoremu tylko "panienki" w glowie-facet ma 27 lat i kilku innych,ktorzy sa cudowni..maja partnerki...sa zareczeni..itd... kazdy z nasjest inny..

ej deja vu=> ja ci dam byle jaki charakter!!! jak śmiesz!! co ty o mnie wiesz???:P:P:P to ty masz do bani charakterek:P

Gość billieholidaynn
zamierzam studiowac za granica..narazie pracuje.. jak sie uda to moze w szwajcarii :) jak nie to francja... :) ucze sie pilnie francuskiego i wszystko jest jak narazie na dobrej drodze... szwajcarzy sa ogolnie beznadziejni - tacy malo otwarci,realistycznie myslacy... ale wiadomo wszedzie sa wyjatki :-) "moj" facet jest pol portugalczykiem..

Gość billieholidaynn
oczywiscie jak ktos mysli realistycznie nie jest beznadziejny! mialam na mysli to,ze sa tacy nudni... bez pomyslow...praca..praca..praca;-) kazdy z nich ma plan - teraz pracuje,robie kariere,potem zona,tyle i tyle dzieci,dom,samochod.. itd

Gość ej deja vu
wnioskuję z tego co piszesz ! Jeśli dali ci odczuć że jesteś gówniarą co sama przed chwilą napisałaś to proponuję chwilę refeksji nad sobą ! Facet nie pomyśli tak o kobiecie rozsądnej, nie jeden z nich przytaczał przykład 19, 2o latki dojrzałej, jeśli są fakty, to wiek nie ma znaczenia. Ty pewnie też znasz niedojrzałe zachowujące się jak gówniary 26latki i przeciwieństwo tego w wydaniu 22latki. wiek tutaj nie ma nic do gadania. A jeśli więcej facetów ało ci to odczuć, to mówi samo za siebie :) Miłego życia :D 🖐️

Gość kipila
yelowski teraz to mnie rozsmieszyles , a mow sobie w ten sposob mow heh .. tez mam znajomych w wieku 30 i paru lat i maja kobiety w swoim wieku badz 3 , 4 lata mlodsze i zaden nie mysli by sie uganiac za malolatami .. pozatym smieszne jest to jak sobie to ladnie w glowkach poukladaliscie " ahm zrobie teraz kase potem bede mial 32 latka i zapoluje na mlodke " skad ta pewnosc ze ta mlodka na was poleci to ja nie wiem .... poza tym jesli jeszcze raz napiszecie ze wyglad nie stawiacie na pierwszym miejsu to ja zwatpie . Znowu padlo stwierdzenie " jak bede mial 32 lata to takie beda juz dla mnie za stare" < majn god> ok lecieicie na wyglad wasza sprawa ale przynajmniej nie wypierajcie sie w smieszny sposob

ej deja vu=> zaczynam się zastanawiać, czy czasem nie jesteś facetem, który udaje kobietę...:P Normalna babka w życiu by się tak za tymi pawianami nie wstawiała:P:P:P Mój charakter jest jak najbardziej ok, wiem na co mnie stać i jestem niezależną kobietą, a mimo to miałam \"szczęście\" trafiać na takich facetów, którzy dali mi do zrozumienia, że mam być cicho w pewnych sprawach. Oczywiście nie nagminnie, bo prawie cały czas udawali takich super gości, ale jak długo można grać... W końcu wyjdzie z nich prawdziwa osobowość...:P

Gość 22latka1
kipila, mnie tez takie podejscie do zycia, zwiazkow i kobiet dobija. Wiekszosc facetow jest beznadziejnych, trzeba miec tylko szczescie i znalezc tego normalnego:)

Gość 22latka1
billyholidaynn, powinnas sama wyczuc jaki stosunek ma do Ciebie ten facet. Niestety mozesz byc dla niego tylko mlodym cialem, ale moze ten facet jest akurat inny. Ja mam intuicje i potrafie wyczuc, z jakiego typu osobnikiem mam doczynienia...

Gość billieholidaynn
i nie przejmowac sie, ze czasem normalny jest o kilka lat mlodszzy lub starszy...milosc nie wybiera! :) pozdrawiam :)