Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

przenoszę

książeczka sanepidu!!!

Polecane posty

książeczka sanepidu!!! [02.05] 11:38 sanepidddd Powiedzcie mi ile kosztuje , jaki jest czas oczekiwania ile jest ważna.... i jeśli wiecie coś o minimum sanitarnym to też proszę o info... [02.05] 11:43 sanepidddd zależy mi bardzo na czasie....jesli ktos wie cos konkretnego to prosze o info [02.05] 12:35 hahahahahahahahahaaa minimum sanitarne a ksiazeczka sanepidowska to dwie zupelnie rozne rzeczy [02.05] 12:38 /////////////////// no przecież ona chyba to wie,nie zauważasz??? jak masz skierowanie na takie badanie to za darmo ,a jak robisz \"prywatnie\" to kosztowało 70 złotych.Minimum sanitarne to coś w rodzaju kursu.Myśle,ze załatwienie takich formalności nie powinno zajać wiecej niż 2 tygodnie.Książeczkę robi się w 3 dni. [04.05] 12:45 książeczka sanepidu oki dzieki bardzo! zrobienie tej ksiazeczki badziwnej to jedna wielka paranoja! 70zl za badanie gowna - wyniki po 4-7dni.potem do pajaca medycyny pracy zrobic badania (krew mocz rtg kl piersiowej + wenery :/ + 30 zl za to ze pajac medycyny pracy przybije Ci pieczatke to wszystko wynosi ok 150zl!!!!!!! nie mowiac o czasie starconym ktory jest bezcenny podobno ....TEN KRAJ MNIE ROZWALA TOTALNIE!!! nie wspomniajac o tym jakie te pajace doktory to niektore kulturalne [04.05] 12:51 ACE sanepid musisz zrobić, bez tego sie nie da, a jak nie chce ci sie robic pozostałych badań i szkoda ci kasy to zawsze możesz poszukać lekarza który ci to podbije za 5 dych (ja tak robiłam jak zależało mi na czasie)...tylko moim zdaniem takie badania od czasu do czasu sie przydają buuuuu buuuuuuuu [04.05] 12:53 barabarabara rikitikitak minimum sanitarne to taki kurs, którego od 3 lat nie robią. Teraz to GMP i HACCP, poszukaj opisów w np. Googlach. [10.03] 11:41 Sokrates gg2890910@tlen.pl Mozna szybciej wyrobic tą książeczke... [29.03] 10:43 bunio a czy trzeba miec kurs minimum sanitarne aby dostac ksiazeczke sanepidu? [23.04] 13:30 Mijjja Mam pytanie: czy tą książeczke musze wyrobic w miejscu gdzie jestem zameldowana czy moge gdziekolwiek, gdzie mi blizej? I gdzie mam z tym isc, do szpitala czy do sanepidu? Dziekuje za odpowiedz.

Gość do sanepidu

idziesz do sanepidu najlepiej juz z pierwsza kupa dajesz im 70 dych i kupujesz gdzies w ksiegarni ksiazeczke na 2,5 tez im ja przynosisz i na 2 i 3 dzien te kupa.... potem z ksiazeczka idziesz do lekarza medycyny pracy on patrzy na paznokcie i inne pierdoly (mi nie robili zadnych badan krwi) placisz 50 dych i to badanie lekarskie jest wazne rok lub dwa mi akurat podbila na 2 :) a ksiazeczka jest wazna cale zycie.... O jakims minimum nie slyszalam nic i nie robilam nic takiego....