Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

doda69

kazdy balsam brazujacy tak smierdzi?

Polecane posty

narazie uzywalam 2- sopotu ziaji i teraz soraya- obydwa po nalozeniu maja taki metaliczny zapach-cos jak po solarium-kazdy taki balsam tak ma?;/

Gość nie każdy
:) ja kiedyś używałam sopotu z ziaji i fakt kolorek ladny ,ale strsznie smierdzial ,zaczelam uzywac innych i zapach maja o wiele ladniejszy :)

ja uzywam dove i garniera. Tez smierdza. Ale stosuje tez \"Barwy słonca\" z drobinkami zlota. ładnie i delikatnie bylyszczy sie skora. Przyznam, ze stosuje go na garniera lub dove, wiec nie wiem czy sam w sobie nadaje tez skorze brozowy kolor. Ale na opakowanie napisane jest \"opalizujaco - brazujacy\"

Gość Negggggra
z tego co pamiętam, kolastyna produkuje balsamy brązujące o ślicznym kokosowym zapachu...

Gość tak takie to już śmierdzielki

Gość ło jezuuu
wszystkie samoopalacze śmierdzą jak cholera

Ja mam Dove (ktorego nie moge scierpiec) i Loreal, z ktorego jestem bardzo zadowolona:)

Gość nie każdy
esposito ... ja tez uzywam loreala ,i jestem bardzo zadowolona .Tyle roznych balsamow juz wyprobowalam ,ale ten jest jak narazie dla mnie najlepszy :)

Gość Oriflame-żel
Zapach jest do zniesienia, prawie nie czuć, ale efekty rewelacja

zapachu kokosowego, migdalowego, czekoladowego itd-nie zdzierze :) no z efektu soraya jestem zadowolona mimo hmm z wlasnej glupoty mam biale dlonie:D tylko ten zapach...

Gość beznadziejna osoba
nivea summer beauty nawet pachnie taka gruszka troche :)

Gość vanili
Wszystkie śmierdzą, używałam Yve rocher -balsamu i mgiełki i też ten okropny zapach, ale kolor trzyma.

Gość Hiroshi
wszystkie śmierdzą! napoczątku sie wydaje że nie, ale nałozcie na skóre, 10 minut i wali ! Jakas reakcja pewnie zachodzi w skórze, i zaczyna śmierdziec... ja tego nie moge wytrzymac....

no wlasnie... dzis sie z kolezanka smialam bo \"pachnialam\" solarium a jak blizej skory to typowym orzechem :P i nic nie daje mycie sie...... najgorzej z dloni(jak nie umyje po nakremowaniu to mam rekawiczki a jak nie to sa zolte:P) -a musze myc je czesto bo pracuje w szpitalu hehehe. wiec coz...albo brazowo zoltawy smrodzik albo pachnaca maka:P