Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemytomoja

po jakim czasie wasz zwiazek zaczal przygasac?

Polecane posty

Gość problemytomoja

po jakim czasie ta druga osoba przestala wam okazywac zainteresowanie? przestalo jej nie zalezec na spotkanich , czulosciach itp ciekwi mnie po jakim okresie w zwiazku pojawiaj sie takie kyzysy, to pierwsze oslabienie uczuc, emocji

Gość problemytomoja
bardzo sie tego boja, te malzenstwa ktore mnie oatczaja to straszne.boje sie wychodzic za maz, pierwsze lata ladne..a potem bedzie tylko przyzyczajenie , wzajemnie pretensje :(

Gość ktos taki i owaki
no coz moja siostra jest w zwiazku juz 8 lat od dwoch lat mezatka z tym kolesiem :) i sie postanowili odchudzac ostatnio heheh to im dobrze zrobilo, wygladaja mlodziej a jak sie moj szwagier na moja siostre patrzy :) mowie wam !!! oni maja wspolne zaintersowania, wyjazdy! fajna z nich para, niestety ja nie mam takiego szczescia :(sama sama, sama

widzisz, najgorsze jest to, że ja na początku związku obiecywałam sobie, że nie będę mieć takiego związku jak np. moi rodzice czy mojego narzeczonego- albo się kłócą, albo nie odzywają.. Wierzyłam, że u mnie tak nie bedzie, bo mileiśmy naprawdę piękne poczatki. Tyczasem już się robi inaczej - on przestaje o mnie dbać, interesować się mną, a co dopiero będzie po 20 latach - kurdę jakby tak pomyśleć to też nie chcę brać ślubu - ale co, samej iść przez życie sie nie da..

Ktoś taki i owaki, chyba nie sugerujesz że dieta jest receptą na udany związek :) :) ?