Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bibelotka

Podoba wam sie gdy dziewczyna pali? piszcie

Polecane posty

Ja osobiscie nie pale i nie podoba mi sie jak dziewczyna pali .. bo smierdzi jej z ust wtedy..jednak moj chlpak uwaza ze dziewczy na palaca to taka ktora wie czego chce...KAzdy ma swoje zdanie na ten temat no ale moim zdaniem on sie myli...dCo wy o tym sadzicie?

Gość podzielam twoje zdanie
jak najbardziej masz rację:) nie trawię palących dziewczyn/kobiet zwłaszcza ze palenie przyspiesza procesy starzenia

Gość rwie tylko takie co
palą i charkają :-D

Gość sdfkhsdmhfbgsjgh
ja znosze gdy pala dziewczyny czy kobiety... ale nie moge zniesc jak plaa 15 letnie dzieci..... a o mlodszych juz nie wspomne!!!! chore jest dla mnie palenie dla szpanu

Gość mikael
zalezy co palą.

no dobra mam 18 lat nie jestem zadna kujonka noi nie pale...chodze do (powiedzmy normalnej szkoly:P) wypije czasem pobawie gdzies ale nie pale .. owszem uwaza ze jezeli jakas ladna niunia trzyma w rece Slimka to jakos to wyglada :D a jak np gowniara rok mlodsza odemnie mniejsza gruba dupa jak szafa i wogole i trzyma fajke zygac mni sie chce!!a poza tym smierdzi z ust komus palacemu ..;/ Chodzi o papierosy

Gość dobrze zbudowany dominik
palenie ma w sobie cos sexy, ale smrod palaczki juz nie... wiec jak dla mnie to dziewczyna moze czasem podpalac np na imprezie, ale jak juz nalogowo pali to troche kicha.

Gość sdfkhsdmhfbgsjgh
a jeszcze jak pali dla szpanu!!! !!! to widok przerazajacy!!

szczerze mowiac ostatnio zpalilam fajke na imprezie u kolezanki ale tylo jedna Slimka mentalowego :D ale to do piwa i to byla chybamoja jedyna fajka od 3 miesiecy!! Ale tak to nie pale...uwazam ze palenie dzien w dzien jest niezdrowe smierdzacE:P

zgadzam sie dla szpanu to jest tez straszne !!raz widzialam dzieci z podstawowki chyba z 2 klasy !!!zbiealy pety i odpalaly - ponizej krytyki ;/

Gość sdfkhsdmhfbgsjgh
szczerze mowiac to jakby moje dziecko z 2 klasy podstawowoki zorbila to chyba bym mu wlała.... ale jak widze dziewczynki i chl;opw z 2 klasy gimnazjum..... tamte dzieci chca sprubowac.. a te nie prubuja... one pokazuja jakie sa dorosle a to swiadczy o ich marnym umysle!!1

Gość mam 23lata
Nie pale od 2ch lat. Zaczelam palic w wieku 15tu. Oczywiscie zaczelam dla szpanu. Zmadrzalam i skonczylam z tym. Momentalnie wszystkie ciuchy do prania, letnie i zimowe. Wszystko smierdzialo. Teraz jak widze "gowniare" z papierosem to zal mi Jej. Nie wiem, ze to Jej wcale do szczescia niepotrzebne. Juz nie rozumiem dlaczego ludzie pala i czemu nie skoncza z tym. Ciesze sie ze mi sie udalo. Razem z mezem przepalalismy 300-400 zl miesiecznie. Skonczylismy z tym przed zamieszkaniem razem bo to wiecej niz kosztuje nas mieszkanie. Dobry powod do zucenia nalogu. Na szczescie czasy "szpanu" sie koncza. Teraz nawet do pracy palaczow nie chca... Palacze sa dyskryminowani i bardzo dobrze w moim osobistym mniemaniu:)

ja naszczescie nie pale i jakos mi to nie przeszkadza choc jestemjedyna osoba w klasie ktora nie pali ani zadnych uzywek nie bieze w sumie kolzenka zuca...

Gość koralcia
palenie wyslzo juz z mody... wiec to zaden szpan... jak widze palace nastki to wydaje mi sie ze to jakies żule z patologicznych rodzin.... ZDROWy tryb zycia teraz jest w modzie!!!!!!!

Gość beznadziejna osoba
ja nie pake ale mam w klasie jedna nałogowa palaczke to moja koleznka co przerwe chce zebym z nia chodziła do kibla :/

paląca to taka która wie czego chce....hahaha ale sie usmialam...twój chlopak ma jakies rąbniete poglady

Gość bielik
jestem biernym palaczem :/

Gość wehehe
Ja też :P

...bardzo mi się nie podoba, obrzydlistwo, w dodatku smierdnie i żółknie! :P

pale slimy od czasu do czasu.czasem lubie zapalic jointa ze znajomymi. nigdy nie wpadlam w codzienny nalog :)

Gość jak dla mnie
kobieta z papierosem wygląda wulgarnie, jest to zaprzeczenie kobiecości

a ja pale i mam w dupie czy komus to sie podoba czy nie :P najwyzej nie bede miala faceta, zostane na swicie tylko ja i moj rak :P :classic_cool:

Ja nie palę ale zupełni mi to nie przeszkadza gdy dziewczyna pali. Moja żona pali inne dziewczyny z którymi byłem tez paliły wiec jakoś traktuję to zupełnie naturalnie. Znam osobiście kilka kobiet które będąc nałgowymi palaczkami mają szalone powoodzenie wśród facetów zarówno palących jak i niepalących.

ja pale i podoba mi sie jak facet pali:) i jak nie pali to tez mi sie podoba :) paleenie jest jednym z najcudowniejszych nalogow :) :classic_cool:

Moja żona ma takie same zdanie :) PS mimo ze żona pali nałgowo od prawie 9 lat to mogę pomarzyć o tak białych zębach jakie ma ona. A o kondycji już nie wspomnę bo nie mam z nią szans.

Gość __olka__
uhm... paląca dziewczyna to raczej ofiara presji środowiska, pogoni za tandetną modą, osoba o słabym charakterze można taką nazwać "dziewczyną która wie czego chce" tylko pod warunkiem że ona świadomie chce raka płuc lub krtani nie powiem, mi podoba się rytuał palenia, jakoś ładnie ten papieros i dymek wyglądają, ale żeby siebie w taki sposób zabijać... trzeba być idiotą a co kuszącego jest w idiotyzmie choćby ciekawie podanym?

Gość krzyś----------
Nie lubie jak ktoś pali fajki w moim pobliżu sam wyganiam starych z mojego pokoju jak wejdą ze szlugą.