Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bibelotka

Podoba wam sie gdy dziewczyna pali? piszcie

Polecane posty

uhm... paląca dziewczyna to raczej ofiara presji środowiska, pogoni za tandetną modą, osoba o słabym charakterze taaaaa.. mów mi tak jeszcze ... palaczki to ofiary pogoni za modą. :o :classic_cool: jak ktos nie chce niech nie pali :D

Gość wyploszek
a podobaja wam sie palacy faceci?

Gość naturall
Dziwie sie kobetom, ze pala, bo nie ma co sie oklamywac. Palenie postarza. Moze tego jeszcze nie widac, ale za 10-15 lat bedziecie wygladaly starzej od rowiesniczek i zadne drogie kremy nie pomoga. A nie wierze, ze jakiejs kobiecie nie zalezy, aby byc jak najdluzej atrakcyjna...

Palenie postarza? Pewnie tak, tak samo jak kawa alkocholo, pracoholizm, długotrwały stres i itd. Kazdy ma wybór nie zmienia to faktu że kobiety jeśli nie mogą znaleźć partnera to ze względu na braki w urodzie a nie dlatego że palą papierosy. Poza tym pracuje w wydanictwie medycznym i mam sporoą wiedzę na temat wpływu palenia na organizm. Zarówno tych negatywnych jak i pozytywnych bo takie są również.

Gość nienawidze jak ktokowiek
pali w towarzystwie . Niech sie sam truje , ale dlaczego musi od razu truc innych - biernych palaczy . Nienawidze jak ludzie pala w towarzystwie dzieci-biedne dzieci .A dziewczyna z papierosem wyglada jak zwykła szmata.

Gość viollaaa palaca
Tony pudru i innych badziejstw nie postarzaja?

Pale, moj facet pali, nie uwazam sie za kogos gorszego bo pale. A dlaczego ma mi smierdziec z buzi, niektorzy nie pala, a wali od nich jak z murzynskiej chaty. Ja jak gdzies wychodze to zawsze mam tic taki albo gumy. Szczerze to bardziej dobijajacy jest zapach alkoholu z buzi. Jezeli ktos dba o higiene to nawet fajki nie spowoduja ze nagle zacznie walic. Mialam kiedys faceta, ktory nie palil. Umowilismy sie, ze nie bede przy nim palila. I zawsze mialam przy sobie tone mientusow :)

Gość naturall
Nie porownuj 20lat regularnego palenia z wypiciem od czasu do czasu kieliszka wina czy tez kubka kawy dziennie. Nie ma co sie oszukiwac, palace przez lata kobiety wygladaja o wiele starzej od rowiesniczek prowadzacych zdrowy tryb zycia, chyba ze sie porownaja do alkoholiczek, to moze faktycznie wypadna tak samo.

Nie lubie kobiet ktore pija piwo lub jakis inny alkohol, zal mi dzieci ktore sa pod ich opieka. Heheh chyba troszke was ponioslo.

Gość naturall
Devil, wiesz jaki zapach jest gorszy od czystego dymu papierosowego?? Zapach papierosow+mietowki. Ta mieszanka dziala tak drazniaco, ze mozna sie porzygac. Ty tego nie czujesz, ale inni tak.

Gość viollaaa palaca
mam 25 lat w tamtym roku nie chcieli mnie wpuscic do klubu, bo nie mialam dowodu nie chodze na solarium, nie maluje sie (chyba, ze jest okazja), dbam o higiene jamy ustnej ;) i nawet piwa sie napije :) nie jestem gorsza d tych niepalacych i potrafie uszanowac, ze komus moze to przeszkadzac.

moze ja tego nie odczowam tak bardzo, bo przebywam w srodowisku palacych. Moze na 10 osob znajdzie sie osoba nie palaca. Przy dzieciach nie pale, bo nie uwazam to za dobre. nie pale na przystankach, bo sama nie cierpie, jak ktos chucha na mnie dymem od fajek. pale tam gdzie mi wolno i sama uwazam to za odpowiednie miejsce, jak np. moj dom (wszyscy pala), u mojego faceta, na podworku itp. U mojego brata w domu sie nie pali, wiec wychodzimy na dwor, siadamy na laweczce i juz. Nie chcucham ludziom w twarz, bo sama tego nieznosze.

zawsze mnie zast jak mozna palic i swiadomie truc siebie i innych? ja mam swoj zwyczaj u mnie w domu , samochodzie sie nie pali.Ja miala tez nalog ale zupelnie inny-slodycze:) ale mam silna wole i pozbywa sie tego slodkiego nalogu

Skoro miałas inny nałóg to wiesz jak to jest :) Apropo trucia , jest mnóstwo osób które wypalają 20 papierosów dziennie lub więcej i żyją. Niech któś spróbuje wypić 20 filiżanek kawy albo 20 kieliszków wódki w jeden dzień to długo nie pociągnie. Generalnie papierosy w dużych ilościach są szkodliwe, jednak w małych nie sa niebezpieczne dla zdrowia i życia . Istotny też jest czas palenia. Jeśli ktos pali dłużej 20 - 25 lat to miże się spodziewac kłopotów ze zdrowiem.

tak wogole to nie wiem co w paleniu jest do podobania? nawiazujac do tematu.Nie wiem komu moze sie podobac smierdzaca odziez , zniszczona skora i nie swiezy oddech.Bez urazy

A tak apropo, wy ktorzy nie palicie i nieznosicie palaczy to nie macie znajomego, ktory pali??? Rodzice, kolega itp. Czy jestescie, az tak anty nastawieni ze kto pali jest dla was nikim???

nie palilam papieroskow az do jednego jaki mnie poczestowala kolezanka i tak sie zaczelo moje palenie w tamtym roku i musze przyznac ze cera sie pogorszyla bardzo widocznie i powiedzialam sobie dojsc i nie pale juz od miesiaca i nie bede nawet tego jednego dla towarzystwa bo wiem co mnie czeka :( nie potepiam tych co pala bo wiem ze ciezko jest przestac jak sie pali po kilka a nawet nascie lat :)ale wiem ze to nic dobrego :)