Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość munlajy

Luteina-ból brzucha

Polecane posty

Gość munlajy

Witam Was kobitki od kilku dni biorę luteinę(staram się zajść w ciążę),no i właśnie zastanawia mnie co moze oznaczać ból brzucha -taki mniej więcej jak na @,korci mnie żeby zrobić test,ale jest za wcześnie.Czy taki ból może świadczyć o ciąży ??Bardzo proszę o odpowiedź i z góry dziękuję 🌼

Gość munlajy
przejrzałam już wyniki w wyszukiwarce i nic nie znalazłam :(

Gość munlajy
nikt nie wie??

Gość munlajy
W piątek kończę brać luteinę, więc zgodnie z tym co napisali w ulotce powinnam dostać @ w ciągu 3 dni, najgorsze jest to czekanie ;-/

Gość taka jedna kobietka jestem
Witaj:) Ja nie biorę luteiny. Staram się pierwszy cykl, bardzo chciałabym, aby nam się udało, ale mam obawy, czy takie szczęście może się nam zdarzyć, że uda się za pierwszym razem. Też mam bóle brzucha, takie jak na okres, ale słabsze, dziwne mdłości, odbijania itp. Dziś mam 32 dzień cyklu, zazwyczaj mam @ co 30-31 dni. Też chciałabym zrobić test, ale wolę poczekać, bo ostatnio miałam @ w 35 dniu. Trzymam za Ciebie kciuki i za siebie również:)

dziewczyny zmierzcie rano temperaturę ( w pochwie, w ustach lub w odbycie) przed wstaniem z lóżka. jesli będzie kolo 37, 0 to są szanse na ciąze :) munlajy- u ciebie jeszcze za wczesnie zeby cos stwierdzic nawet z tempki, ale taka jedna kobietka powinna sobie zmierzyć temperaturę, i skoro jest juz po terminie @ to spokojnie mozesz zrobić test ciazowy, najlepiej z porannego moczu. jaki smak ma luteina? ja tez niedlugo zacznę brac i się tak zastanawiam czy to przełknę, bo mam wstręt do wszystkich lekarstw.

Gość munlajy
mimona ja dostałam luteinę w tabletkach dopochwową, więc nie wiem jak smakuje :D , ale to po prostu białe tabletki bez smaku. niuł brend tu masz linka -tabsy Luteina,ale w googlach wpisz luteina i jest tego mnóstwo http://www.adamed.com.pl/produkty.asp?who=1&id=5&lang=pl wiesz mi ginka powiedziała że jeśli doszło do zapłodnienia to luteina pomoże mi utrzymać ciąże.Mam nadzieję że tak będzie.

Mnie już brzuch przestał boleć więc w sumie to nie wiem co teraz,tylko czekać ...

31 dc a ja nadal nie mam @.tEST = 1 KRECHA Co to może oznaczać???Ogólnie to czuję się cały czas zmęczona.

Gość gość
Podbijam temat bo moze się komus przyda....autentycznie biore to swinstwo....nie zawsze w ciazy lekarz zapisuje luteine to po 1, a po 2. Ja mialam bardzo silne bole, oczywiscie od lekarza uslyszalam ze mam brac nospe. Dziwne,mam duzy prog bolu ,wiec troche to jest niepokojace ze nie jestes w stanie chodzic do pracy ,wiecznie zmeczona I bol polaczony ze skurczami. Moze I to wazny lek I liczy sie cel a nie droga do celu, ale u mnie na 10 dni brania po 2 tabletki 5 dni jest wyjetych z zycia.pozdrawiam Was kobiety !