Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pin

pin w komorce pilne

Polecane posty

Gość pin

Mam komorke mojego chlopaka ale jest wylaczona, musze sie tam dostac bo wiem ze mnie zdradza, ale jak to zrobic?? Czy jest jakikolwiek sposob na zdobycie tego pinu?? :/ Nie mieszkamy razem wiec w papierach nie.

Gość nie ma takiego sposobu
medytuj w pozycji lotosu - może przeżyjesz oświecenie :O

Gość pin
moze da sie wlamac, albo gdzies to w komputerze maja Ci z sieci. On jest z Ery. Prosze nie zartowac ja jestem zalamana, on mi wyrwal wczoraj ta komorke tak ze mnie pobil. Jestem z nim ponad 3 lata i zawsze robilam dla niego wszystko. Strasznie mnie boli ze twierdzi ze nie zdradza mnie bo NIE

Gość cherrycoke
prezykro mi ale nie masz chyba szans na włamanie sie do tej komórki. spróbuj znaleźć PIN ..... wstukasz niepoprawnie 3 razy i zablokujesz na amen.potem juz tylko PUK ratuje

Gość nic nie zrobisz

Gość pin
dziekuje ze chociaz ktos powiedzial ze mu przykro :( jestem pewna ze ta dziewczyna sie odezwie do niego i dlatego wylaczyl ta komorke i nawet po nia nie przyjechal. Juz 1,5 dnia jest bez komorki i ma to gdzies to naprawde dziwne

Gość nie ma takiego sposobu
jeśli cię zdradza to pogoń tego leszcza - zmarnowałaś 3 lata niestety przykro mi :(

Gość aiwlysek
wspolczuje takiego związku..to jest chore..

Gość pin
on sie chyba boi ze jak przyjedzie to powiem ze nie dam komroki dopoki nie poda mi pinu. Ja po prostu chce miec nr do tej kobiety. Wiecie co ja w zyciu nie uwierzylabym ze on mnie moze zdradzic!! Jestem zalamana.

Gość pin
na dodatek on nawet nie ma pieniedzy a kazda kobieta kosztuje jak wiadomo (na poczatku jakies piwo, kino), wiec pozostaja mu tylko smsy, jeden z nich mi sam przez przypadek pokazal :( Ma ogromne dlugi, u mnie np. 1500zl a ja jestem tylko 23 letnia studentka w dodatku dosc biedna :(

A ja mam pytanie - po co chcesz znać numer jego kochanicy? Czy ona mówiła Ci, że Cię kocha i przysięgała, wierność? I co zrobisz, jak już bedziesz miała przed oczami dowody zdrady, o której i tak już jesteś przekonana? Bo chyba nie chcesz zrobić z siebie męczennicy miłości i robić babie cyrk?

Gość pin
po pierwsze on wszystkiemu zaprzecza, po drugie mam podejrzenie ze to moja dosc daleka kolezanka ale z pracy... ;(

Gość pin
jezeli to ona to ona wie ze on jest zajety... ona ma chyba 18 lat!! Udawala moja kolezanke, po prostu nie jestem w stanie tego darowac.

Facet który zdradza zawsze bedzie zaprzeczal,dopuki będzie wiedzial,że nie masz mocnych dowodów.Mój dlugo mnie oklamywał,nawet mi pokazywal bezczelnie niektóre smsy,że niby to pomylka.Potem przepraszal,kajal się.Gdy mu kazałam do niej zadzwonić przy mnie i powoiedzieć,żeby nie dzwonila i nie pisała i że nie chce miec z nią nic wspólnego ,to tak trzasl portkami.......ale nie zadzwonił

Gość jesteś kundlem

ale nie odpowiedziałas na moje pytanie po co Ci numer tej kobiety? i co zrobisz, jesli go będziesz miała?

Jesli zadzwonisz do niej to sie tylko upokorzysz.Ja zadzwonilam,ona zaprzeczyla i wariata ze mnie zrobiła.Nie dzwoń dziewczyno!!!!!

Gość pin
Ewa 33, najpierw sprawdze w kom czy to ktos znajomy - jesli tak to niestety ale taka sprawe trzeba zalatwic i pogadac z ta osoba bo i tak bede miala z nia kontakt, niech wie ze ze mna nie bedzie pogrywac. Jesli nie chce wiedziec tylko czy mi ten nr da - chce wiedziec czy woli chronic ja czy mnie. Na razie chroni ja. Do cholery nie wiem kto to jest!! Ja naprawde wiele dla niego zrobilam - ten zwiazek byl nierowny bo dawalam z siebie max duzo i pomagalam (pieniazdze, sprawy sluzbowe, szkola - we wszystkim a wiem ze nie powinnam az tak, ze go bardzo odciazylam) - kto mogl zrobic dla niego wiecej niz ja?? Takiej osoby nawet nie wypadalo zdradzac :/

no, ale Cię zdradził i to nie jej wina, tylko jego, bo to nie ona ma być Ci wierna, tylko on szanuj się kobieto zrobisz cyr i co? wyjdziesz na głupia, zadrosną, uczepiona faceta babę a do miłosci i tak nikogo nie zmusisz no, ale Twój wybór

Gość pin
phiphi dziekuje ze dzielisz sie doswiadczeniem, a co radzisz zrobic?? ta nieswiadomosc kto to jest mnie zzera. Wolalabym zeby sie przyznal a nie udawal glupa i wyrywal mi ta komorke i olewal mnie. Jakby kochal chyba by wyjasnil sprawe??

Gość pin
Ewa 33 ja licze na to ze ja tej kobiety juz nie zobacze...

Gość pin
moze jestem glupia ale taka juz jestem ze zawsze pomagalam. Nie tylko jemu. Ale czasy sa takie ze trzeba byc wyrachowanym a ja jakos nie potrafie bo to nie jestem ja. Wiec jestem glupia.

Schowaj emocje i porozmawiaj z nim spokojnie.Wiem,że to trudne,ale da się...uwierz mi.Gdy sie bedziesz wściekać to nic nie da,bo facet i tak zrobi po swojemu.Powiedz mu,ze niepokoisz się i żeby Ci to wyjasnił.Może to po prostu nieporozumienie.U mnie niestety nie było to nieporozumienie.....Jednak zbyt wiele pracy wlozyliśmy w ten związek,aby od tak sobie jednym pstryknięciem go zakonczyć......

Gość Guide 2
Powiedz mu że Matka Boska przyszła do ciebie we śnie i powiedziała że chłopak twój nieczyste ma sumienie

Gość pin
phiphi chcialam tak zrobic probowalam 2 razy ale niestety on plata sie w tym co mowi, to sie kupy nie trzyma. Twierdzi ze to kolezanka jego kolegi, ze od niego wysylal do niej smsy i na odwrot (sorry ale to jak 13 letnie dziewczynki), chlopcy maja po 23 lata. Zapytalam tego kolegi (moj chlopak powiedzial ze on mi da ten nr ale tez sie zagmatwal bo wtwierdzi ze on go nie ma w komorce tylko na GG, sam kolega twierdzi ze jest na odwrot i cudownie komorka mu padla) nieeeeee kryje go jak nic

Gość pin
ciezko uwierzyc komus na slowo ze "nie zdradza" a tak sie zachowuje nie??

Gość Guide 2
Zostaw go i już.

Gość pin
no zostawie go nie mam wyjscia...

Gość pin
mam ta cholerna komorke ale wylaczona nie daje mi to spokoju, a on sie po nia nie zglasza!!

Gość Olaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
czy ta komórka jest na kartę czy na abonament?