Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marrrakech

ciąża czy rak jajnika??

Polecane posty

Gość marrrakech

Dzien przed miesiaczka ostatni raz wspolzylam z moim chlopakiem, po 2 tygodniach zaczelam dziwnie sie czuc. Dostalam jakby lekko wydetego brzuszka. Juz ponad 2 tygodnie codziennie czuje pełność, po jedzeniu jeszcze większą, często nie mam apetytu. Brzuch często nie boli- od czasu do czasu przez chwilkę. W przyszłą niedzielę powinnam dostać kolejną miesiączkę, ale nie zauważyłam jeszcze objawów, tzn. bólu piersi. są jakby większe, ale nie bolą. W ciągu tych 2 tygodni miałam nawet spore upławy. Na początku mogłam normalnie leżeć i tylko podczas stania i chodzenia dziwnie się czułam, ale od 2 dni już nawet podczas leżenia mój brzuch jest pełny. Czy to ciąża? Dodam że kochałam się zawsze bez zabezpieczenia, a test zrobiony w zeszłym tygodniu wyszedł negatywny. Do ginekologa muszę czekać jeszcze kilka tygodni- kolejka ;( Co powinnam zrobic?

Gość Marta1983
Idź jak najszybciej do przychodni powiesz że cię boli i powinni przyjąć bez kolejki..

ja miałam to samo podstawieniu microgynonu 21, test był negatywny więc poszłam do lekarza. Skierował mnie na badania, bo podejrzewała cystę. USG nic nie wykazało. W ciąży tez nie byłam. Te bóle co jakiś czas powracają, a ja dalej nie wiem co to jest. Ale już więcej nie byłam na żadnych badaniach bo mi szkoda nerwów...narka