Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość narzeczonkaTomka

do ślubu INACZEJ !!! co sądzicie????

Polecane posty

Gość narzeczonkaTomka

Chcę do ślubu iść w białej prostej gładkiej sukience ze stójką, ale za to zaszaleć z dodatkami :-) Myślę, zeby do tego dobrać taki lub podobny naszyjnik: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=188498840 Co o tym sądzicie? Nie chodzi mi o to, czy lepiej w typowej ślubnej, bo to kwestia gustu, a ja za tymi typowymi nie przepadam. Pytam, czy tak też będzie ok? może Wy byście się tak nie wystroiły, ale co byście pomyślały widząc taką pannę mlodą?? :-)

Gość a niby gdzie kupuje sie
powiedz ze żartujesz?

Gość o matko i córko...
a jak masz zamiar tańczyć z tą obrożą??:o

Gość moze to ta pani co sprzedaje
ten naszyjnik? bo nie wierze ze ktos to kupi... z tego co pamietam to długo to jest na allegro :o

Gość narzeczonkaTomka
nie żartuję. pytam poważnie. aż tak bardzo to Twoim zdaniem do ślubu nie pasuje? mi się baardzo podoba, bo w typowej sukni ślubnej i weloniku się nie widzę. tylko ja bym ten "naszyjnik" trochę skróciła i wolała bardziej na kształt trojkąta niż półkola.

szczerze - mało to gustowne (moim zdaniem), wygląda trochę jak zbroja rycerska :O

Naszyjnik hmmm dyskusyjny;-) Plus jeszcze komuś oko wybijesz w czasie tańca , wyobraź sobie jak to musi \"latać\". Chyba,ze chcesz tylko na zdjeciach dobrze wyjść i nie poruszać sie wcale.

No i targanie 1,5 kg przez całe wesele to chyba żadna przyjmnośc;-)

Gość narzeczonkaTomka
nie ja to sprzedaję i też nie zamierzam akurat TEGO kupywać. Gdybym się zdecydowała, to nie bedę kupywać na pewno na Allegro. To był przykład. tańczyłabym normalnie, co za problem?? nie użądzamy wiejskiego weselisa z przytupańcami, tylko pare przytulańców :-) bo ogólnie nie lubię tańczyć,no a gdyby mnie jednak poniosło ( czyt. procenty uderzyły do głowy) to bym pewnie zdjeła ( przecież mogę wziąść na zmianę coś w wersji mini).

Gość jasne od kazdego
i do tego kosztuje tyle co sama kiecka slubna :o

Gość o matko i córko...
nie będziecie tańczyc na weselu????współczucie, to goście mają od 16 do 4 rano siedzieć i gawędzić?:o

Gość narzeczonkaTomka
to fakt :-D właśnie dlatego chciałabym trochę krótszy i węższy. zdjęcia podałam na szybkiego, żeby było wiadomo, o co mi chodzi :-)

Gość dla mnie to mozesz nawet kieck
e z takich diamencikow całą zalozyc i stac jak mumia. Mam to głeboko w dupie. jak ci pasuje to se kup

Hehehe byłam na jednym weselisku gdzie kobita miała coś podobnego na szyji i co? Wszyscy się do dzisiaj z niej brechtają. Koleżanko nawet najwięksi kreatorzy mody największym gwiazdom na taką okazję jak rozdanie oskarów by tego nie wcisneli. Toż to obciach. Jakby to było takie super ekstra to wszyscy by w tym chodzili. Dramat. Buahahaha normalnie przypomniała mi się znów ta baba. Ehhh Ale o gustach się nie dyskutuje. Ale czasem nie można tak o przejśc nie komentując.

Jak chodziłam do [podstawówki to były modne właśnie takie koszulki z frędzelkami. Ehhh to były czasy. Właśnie taki badziew od turka na bazarze mi to rpzypomina:)

im mniej tym lepiej.. jak załozysz to bedzie przerost formy nad trescią. No chyba ze chcesz wyglądac jak na weselu z przytupańcami wtedy do tego koronę załóż jeszcze

juz lepiej załóż za 10 zł białe drewniane korale bo przynajmniej sa modne

Gość i bransolety na nogach
:D

Gość wiedzma_wroc
do sukienki ze stojką mozesz coś skromnego i całosć bedzie wygladać gustownie.Ten "naszyjnik" jest okropny :/umiar we wszystkim ,naprawdę,chyba,ze chcesz wygladac jak choinka

Gość narzeczonkaTomka
no kosztuje sporo, ale za to sukienka będzie tańsza, bo prosta. Goście, jeśli chcą mogą i po stołach skakać, mówiłam o sobie - ja mało tańczę, wiec pare razy popląsam. Nasze wesele ma bardziej charakter przyjęcia ...trudno mi wytłumaczyć... w każdym razie będzie np. zespół kameralny, więc żadnych hitow typu "czarne oczy" czy "daj mi tę noc" :-P skakania wielkiego nie planuję :-D

tym bardziej do klimatu przyjęcia moim zdaniem pasuje skromna, aczkolwiek nadal efektowna i elegancka bizuteria a nie taki zyrandol

więc taki naszyjnik tymbardziej do skromnego wesela nie pasuje , te koralne duze okragłe drewniane białe super by pasowały do tej stójkowej kiecki skromnej.Jak lubisz skromna kieckę to po kiego odstawiasz numer z takim naszjnikiem nieskromnym? to wisniewskiemu by taki pasował.

to wugląda jak śliniaczek zauwazcie:D

Gość ło maaaaaaatkooooooooo
przeciez to jest paskudne!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ło maaaaaaatkooooooooo
a uszy to by mi na drugi dzien odpadly haha