Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

ONA LUBI NIEBIESKIE

Polecane posty

Co myslicie o dziewczynie która lubi niebieski kolor. Wszystko było by ok ale ona ma posciel w kolorze niebieskim, wiekszość ubrań w kolorze niebieskim, reczniki w kolorze niebieskim i bielizne w kolorze niebieskim.

Gość trinite
pomyślałabym, że ona pewnie bardzo lubi niebieski kolor;)

Gość no to tylko...
I'm blue dabudi dabuda.... lalala ;)

Gość trinite
no, trochę za dużo...

Gość no to tylko...
a co Ci do tego że tak zapytam?? :O

Gość kup sobie niebieskie gumki
urzekniesz ją :D

Gość trinite
świetny pomysł z tymi gumkami, najlepiej fosforyzujące i o jakimś smaku, np jagodowym...;)

Gość koloroterapia
Kolor niebieski --- jest najbardziej popularnym kolorem. Ten kolor informuje o potrzebie dokonania czegoś nowego, oryginalnego, wyraża pragnienie aby inni dostrzegali naszą mądrość. Jeżeli jest to twój kolor to jesteś osobą, która umie opanowywać emocje, kontrolować swoje uczucia, pragniesz aby cię doceniano. Inne osoby w twojej obecności nabierają powagi. Jesteś osoba oszczędną w słowach, ubierasz się powściągliwie, jesteś nieśmiała i bardzo wytrwała. Ciemnoniebieski oznacza duża wiedzę, religie i podróże. Jest to barwa prawdy. Symbolizuje osobę, która kocha dzieci. Jasnoniebieski dotyczy sfery duchowej człowieka. Charakteryzuje osobę, lojalną na której można polegać.

Gość trinite
ja na szczęście nie mam jednego ulubionego koloru, gusta zmieniają się u mnie jak w kalejdoskopie, więc trudno byłoby mi zdefiniować swój ulubiony kolor...taka już zmienna jestem;)

Gość trinite
niebieskie slipki...:O;)

Czy jak jej powiem ze mam potrzebe dokonania czegoś nowego, oryginalnego, jesli wyraże pragnienie aby inni dostrzegli moja mądrość. Jeżeli opanuje przy niej emocje, i bede kontrolować swoje uczucia, bede pragnał aby ją docenić. Bede wobec niej osoba oszczędną w słowach, bede ubierał się powściągliwie, bede nieśmiały i bardzo wytrwały. Bede odznaczał się duża wiedzą, religią i podróżami. Bede barwa prawdy. Bede symbolizował osobę, która kocha dzieci. Bede dotykał jej sfery duchowej. Bede charakteryzował się lojalnością to ZDOBEDE JA !!!

Gość trinite
Pucio- bądź po prostu sobą;)

Gość trinite
nie warto się zmieniać po to, aby zdobyć przychylność kobiety, no, chyba że masz siłę, by w tych zmianach wytrwać już na stałe;) jeśli nie, to lepiej sobie odpuść, bo prędzej czy później przestaniesz być takim jej "wzorcem" i wtedy ona może się rozczarować;) a poza tym, mało kobiet lubi facetów, którzy pasują do ich wyobrażenia o partnerze idealnym... ot, taka kobieca przekora...;)

jestem straszliwie zdesperowany szaleje za nia na niebiesko...chyba dam sie jej wysmarowac dzemem z jagód cały

Gość trinite
hehe...;) piszę z perspektywy kobiety, ale nie wiem, czy każda ma takie podejście jak ja, pewnie nie...;) wg mnie najgorsze jest takie pokazywanie kobiecie na każdym kroku, że jesteś tak podobny do niej... jeszcze się Tobą znudzi i tyle...

Gość trinite
z tym dżemem to naprawdę super pomysł zapodałeś;) zwracaj szczególną uwagę na pewne rejony...;)

Gość DolnoŚlązak
Jak się z nią rozstaniesz to daj mi do niej numer. Też lubie niebieski :-)

Gość jestem na nie
chodz przywale ci deską raz zolta a raz niebieską :D nos sie na zólto:) bedziecie fajnie razem wygladac :classic_cool:

Gość trinite
Pucio, wprawiasz mnie w zakłopotkę;) nie ma potrzeby, byś dzielił się na trzy części w podzięce za moje rady, na takie czyny bądź gotowym jedynie dla Twojej fanatyczki niebieskiego koloru;)