Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pumpernikel

ONA LUBI NIEBIESKIE

Polecane posty

Gość inna ja...
Kolor niebieski to nieograniczona niczym ogromna przestrzeń błękitnego nieba, to niezmierzona toń oceanu, to blask rozjaśnionego słońcem powietrza. Czy powietrze może mieć kolor? oczywiście, jeśli masz odrobinę fantazji, wyobraźni, ciut poetyckiego talentu. Niebieski to kolor osób twórczych, parających się kreowaniem własnej przestrzeni i własnego życia. To także ludzie, którzy chcieliby po sobie coś zostawić, którzy chcą zapisać się w pamięci innych, jako społeczni działacze, uzdrawiacze, artyści, pisarze... W najbardziej negatywnym wydaniu to osoby, które chcą za wszelką cenę być oryginalne, które potrzebują uznania innych, aby dostrzec własną wartość, które nie mogą żyć bez niemego zachwytu w oczach fanów. Tacy ludzie zawsze chcą być na pierwszym miejscu, zakasować drugiego i pozostawić po sobie wyraźny podpis. Przy tym nigdy się do tej słabości nie przyznają, bo tajnym odpowiednikiem jest SZARY z domieszką BIELI (Jasnoszary). Główne znaczenie niebieskiego to: chcę być niezwykły, niepowtarzalny, chcę zdobyć dobrą sławę i pozostawić po sobie pomnik oparty na moich dokonaniach, chcę być mądry, inteligentny i twórczy.

Gość trinite
Pucio, a f czym ta Tfoja oryginalność przejawia się najbardziej?;)

Gość trinite
oj Pucio, Ty tu ze mną nie filtruj;) masz przecież swą ukochaną, to na niej testuj czułe słówka...

No co Ty ja z Toba nie flirtuje nie zgadzam sie z takim podejsciem do sprawy..ja szukam słonecznego połaczenia, ananasowej orginalności, bliskości, odkrycia tego co nieznane jeszcze i ukryte

Gość trinite
a co jak się we mnie zakochasz???;)

od razu zakochasz....podaj mi 3 powody dlka których miałbym to zrobić...ja teraz zwracam uwage na cos szczegołniejszego..a nawet jesli sie zakocham przynajmniej wiem ze zyje

Gość trinite
tylo 3 powody??;)

Gość trinite
Pucio, nie ma takich sposobów...

Gość trinite
"oddam zycie za swe przekonania"-to zbyt ryzykowne podejście... nie radzę w ten sposób nastawiać się do życia... owszem, ryzyko musi być, ale nie takie... I tak obstaję przy swoim, nie ma takich metod...

wszytskich moich przekonan ucze sie od kobiet wiec wiez mi one sa bardzo zyciowe, słodkie, waniliowe, niesamowite..

Gość trinite
3 powody: gorąca jak lawa wulkaniczna, pomysłowa jak Leonardoda Vinci, oryginalna jak tylko ja sama...;););)

Gość trinite
Leonardo*

widzisz jak mnie nakrecasz robie literówki i błedy ortograficzne..zawsze tak mam kiedy rozmawiam z kims kto jest....

Gość trinite
kto jest...??? jaki...???

Gość trinite
myślisz, że połączą nas błędy...??;)

Kiedy ktos mi sie podoba to raczej nnie poikazuje tego od razu...dlatego nie otrzymasz ode mnie wyczerpujacych odpowiedzi....moj kolory wiec na razie zostana w cieniu

ortograficzne..tak i literówki...np...moge na waniliowo platac sie w wyrazaniu siebie..taki byc nieporadny i drzacy

Gość trinite
zajmij się lepiej swą królewną, kup jakieś dobre winko, dżem jagodowy i do dzieła;)