Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nektarynka87

Czerwiec 2008

Polecane posty

wybaczcie mi dziewczyny ze sie powtarzam, ale mam teraz na rano do pracy i troche sie nie wysypiam :/

tak, mam ałatwiona restauracje i zespół, byłam tz u księdza ale kazał przyjsc pod koniec roku ;)

czesc dziewczyny ciesze sie bardzo ze mamy nowe kolezanki. witamy todea i dzieki tobie jestesmy juz cztery na 21 czerwca.pozdrawiam:)

dziewczyny odezwijcie sie co tu taka cisza choc pare slow:) :) :)

Juz sie odzywam, po kilku dniach nieobecnosci :) moze dlatego ze prowadze ostra diete :) przy okazji przyda mi sie do slubu kilka kilo mniej :D ktos jeszcze z was robi cos w tym kierunku? lepiej zaczac wczesnie a nie miesiac przed :)

Gość oik oik
ale nuda tu u nas :) hehehe...

oik oik masz racje gdzie sie podzialy czerwcowki moze poprawi sie statystyka po weekendzie majowym.bo jak na razie to nudno tu u nas.dzieczyny choc pare slow napiszcie i juz bedzie lepiej wygladac:) pozdrawiam

Gość oik oik
no to może ja przełamię tą zmowę milczenia... w przyszłym tygodniu (lub za dwa) moi rodzice spotkają się z moimi przyszłymi teściami i omówią szczegóły dotyczące zbliżającego się wesela... brrr....mam nadzieję że nie skończy się kłótnią i rzucaniem talerzami (hehehe...kto wie co w nich wstąpi...:))

cisza zapewne spodowowana jest długim weekendem, ale bardziej chyba tym że większość z nas to co najpilniejsze było w tym momencie ma już załatwione i przygotowania stoją w miejscu ;)

wpadlam zobaczyc co slychac ale widze ze nic sie nie poprawilo:( ale mam nadzieje ze od poniedzialku bedzie lepiej po majowy dlugim weekendzie :) pozdrawiam i odzywajcie sie

hej hej dziewczynki :) jak tam po weekendzie coscie robiły ?? ja byłam na weselu troche w domu i jakoś zleciało strasznie szybko :/ tak szybko mogłoby leciec cały czas tylko ze akurat niedługo sesja :/ a tak co robicie w wolnym czasie pracujecie czy uczycie sie gdzies :) pozdrawiam

czesc ja po weekendzie czuje sie wypoczeta ale i troche zmeczona.bylam kilka dni na jeziorkiem to u znajomych ogolnie jestem zadowolona. za to ta nocka przebiegla nieciekawie bo dzis ide w sprawie pracy i nie moglam spac z nerwow.od dwoch miesiecy szukam pracy i czasami nawet znajomosci zawodza zobaczymy jak to bedzie choc nie jest to moja wymarzona praca ale zawsze praca.piszcie dziewczyny co u was.:)

Hello :D Jesli moge to dopisze sie do Waszej listy bo bede brac slub 7 czerwca 2008 :D Na razie mamy zarezerwowana sale i fotografa :) Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszle panny mlode :D

heja dziewczyny :) u mnie długi weekend przebiegł pracująco :( za to teraz nadrobie w ten weekend i nastepny ;) co diet, to ja nie stosuje, bo bylabym chyba widelcem, niestety mam taka prace, a zreszta u mnie w rodzinie wszyscy a chudzi ;) nawet chcialabym przytyc, bo sie boje ze zadna suknia na mnie nie bedzie pasowac :/ co do spotkan rodzic,ów, Nasi sie juz poznali jakis rok temu, nie bylo jesczz oficjalnych zareczyn wiec albo zaproszeni zostana do mnie czyli do przyszlej pani młodej ;) albo zabierzemy ich do jakies fajnej restauracji, to jest kwestia dogadania ;) fajnie ze jest kolejna osoba slubujaca 7 :D pozdrawiam Was 🌻

DZiewczyny a jak organizowalyscie spotkanie (jesli w ogole orgnizuje sie jeszcze takie spotkania) po zareczynach dla rodzicow? bo moj chlopak oswiadczyl mi sie teraz 28 kwietnia (w 4 rocznice poznania sie) i nie wiem jak to teraz zorganizowac :) Jak Was czytam to zaczynam odczuwac dreszczyk emocji ze to juz w zasadzie rok i szybko zleci i bedzie nasz czas :D

a mi sie oswiadczył 23 kwietnia :D my tak jeszcze nie myslelismy co dokładnie zrobimy czy to bedzie w domu czy w restauracji, jak sie poznawali to u mnie w domu wtedy, przyjechali na ciacho, coś ciepłego a teraz tak za mna chodzi restauracja :) wiedza o zareczynach, no a teraz bedziemy musieli cos zorganizowac...

dziewczyny rodzice mojego narzeczonego maja rocznice ślubu 25 :) macie jakis pomysł co mozemy fajnego zrobic? moze ktoras z Was przezyła juz cos takiego ;) jeden pomysł mam zamiast zwykłej kartki damy wierszyk napisany na kartce A4 wydrukowany na twardym papierze i ładnie ozdobionym w kwiaciarni, moze macie jakies fajne wierszyki na taka okazje? tak zeby to nie bylo standardowe ;) pliss pomóżcie :)

Moi przyszli teście też mieli ostatnio 25lecie i my kupilismy im taki fajny zestaw do kawy i flaszke :) i powiedzieleismy ze dla pana młodego wódeczka a dla panny młodej zestawik żeby miała w czym ukochanemu podawac kawke :) może to nie jakiś orginalny prezent ale im sie strasznie podobał

czesc dziewczyny cafka dobry pomysl z ta kartke my zrobilismy taka na 50 urodziny mojego przyszlego tescia tylko od nas dostal taka kartke robiona wlasnorecznie no przy pomocy komputera:) byl bardzo zadowolony.pozdrawiam ;0

Hej dziweczynki co tam słychac u was :) u mnie troche sie znów ruszyło własciwie juz wszytko mamy załatwione wczoraj zespól a dziś fotograf i kamerzysta :) wiec moge spać spokojnie i reszte przygotowań odłozyc na pożniej :) a co tam u was ?? co tu tak pusto nikt tu nie zagląda ??

hej hej :) a co tu taka cisza? odezwijcie sie dziewczyny!!!! pozdrawiam :)

obecnie przebywam na topiky cz jest ktos na 2008 .dolaczcie do nas dziewczyne bedzie nas wiecej:). pozdrawiam

hej!ja tez mam juz termin slubu na 2008, dokladnie 14 czrwiec. I tez mieszkam za granica, tak wiec nauki przedmalzenskie bedziemy robic tu, w Londynie. mam juz sale i orkiestre zarezerwowane, slub i wesele w Polsce oczywiscie. pozdrawiam!!

Gość Lavera
Hejka ,ja tez na czerwiec 2008, dokładnie 7-ego :)

Gość rybka2
co do tych nauk przedmalzenskich:ja tez z narzeczonym mieszkamy za granica dokladnie w Irlandii i planujemy slub w Polsce ale mamy tutaj kosciol polski i w nim takzee odbywaja sie nauki przedmalzenskie,moze tam gdzie mieszkacie tez jest kosciol polski.A jak nie to moze niech twoi znajomi albo ktos z rodziny porozmawia z ksiedzem w Polsce napewno cos na to poradzi

Gość ZU_23
Dziewczyny mam prosbe- jesli to nie tajemnica :) napiszcie mi ile za orkiestre placicie?? Mamy kogos na oku, ale wydaje mi sie ze sa za drodzy :/ Pozdrawiam!!

1900 z poprawinami ale musimy im oplacic nocleg w naszym miescie wiec jakies 2000 tys ze wszystkim :)

Zespół spędza mi sen z powiek;) łącznie krzyknęli 6 tysięcy...chcemy wynegocjować 4....zobaczymy