Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arisa dasai

Pi.ekne ciało dzieki tylko jednej rzeczy.....

Polecane posty

Gość E-psik
Ojeju,no przy okazji chciała się autorka pochwalić komplementem :p Co ja adwokat jestem :) Jak coś usłyszę o sobie,to też topic założę :p Uważam,że mimo wszystko nie ma co jej tak objeżdzać 😠

Gość arisa dasai
ojeju, no matko, jakbym nie poparła przykLadem to bym nie była wiarygodna.. Najpiekniej własnie wyprowadziłam sobie brzuch tym sposobem, nie ma slady po ciazy. Posładki można wygładzić, ramiona, dekolt.. Najgorzej z piersiami bo szorowanie jest przykre, ale rozstepy na nich sa mniej widoczne.... :)

Gość E-psik nie zalamuj mnie
Nie poruszeni tylko rozbawieni (ja przynajmniej). to 'niebanalnie' zabrzmialo jak wstep do Harlequina, co w zwiazku z twoim wiekiem i odkrywczoscia porady mnie powalilo. ide sie pozbierac ;)

komentarzy dosc, tylko masaz. howgh

Gość arisa dasai
noto rozbawię was jeszcze bardziej; moja piekna skóra nie zatrzymała przy mnie mojego kórlewicza z bajki.... Śmiesznie jest..? A ze szczotki nie zrezygnuję bo sie taka lubię- smooooth......

Gość E-psik
Nie chodzi o odkrywczość,a potwierdzenie, że systematyczność faktycznie daje efekty. Taki motywujący przekaz,a chwalić się zawsze warto :p No już,szczypawki. 🖐️

Gość arisa dasai
E-psik :)

No nie mogę, dziewczyna chciała się pochwalić, jakie to daje pozytywne rezultaty, a forum na nią z mordą... Co z tego, że sposób mało odkrywczy, ale być może bardzo skuteczny :) Chyba sama spróbuję :P

Gość arisa dasai
no w;lasnie, ja tu z dobra rada, a wszyscy na mnie na hurra.. Mila, spróbuj! Tylko regularnie i konsekwetnie! I balsam musi byc dosc tłusty, ja stosuje oliwke Nivea albo Kozie mleko Ziaji albo garniera czerwonego...

Gość
ja potwierdzam chudnięcie od szorowania :) szorowałam kiedyś szczotką do pleców uda (wewnętrzną stronę) i zniknął mi tłuszczyk bez żadnych ćwiczeń :P

Gość ejjjjjjjjj a powiedzcie mi coś
takie brutalne traktowanie skóry nie podrażnia jej?? jak kiedys probowałam czegoś w tym stylu to potem miałam skóre całą czerwoną i ogólnie zmasakrowaną :o

zosia_samosiaaaaaaa, nie to nie taka. np. taka jak ta http://www.thebodyshop.com/bodyshop/browse/product_detail.jsp?productId=prod3630005&categoryId=cat30030 takie szczoty sa w wiekszosci drogerii albo czasami w sklepach ze sprzetem rehabilitacyjnym. tam mozna tez znalezc takie drewniane masazery. mozna tez uzyc specjalnej rekawicy do masazu. drobna uwaga, taki masaz nie jest owskazany dla osob z rozszerzonymi naczynkami, zylakami i zmianami tradzikowymi, zwlaszcza ropnymi. dziewczyny jesli ktorejs sie jaka meska dlon 'przeslizgnie po brzuchu...' - pochwalic sie tu zaraz :P ;)

Gość zosia_samosiaaaaaaa
dzieki:) do tej pory robilam peeling kawowy- moj misiek czesto nie mogl sie po nim mnie naglaskać :) i ta sztota na sucho ?

Ja to bym sie zaczela zastanawiac skad ten facet wie, jaka skore maja 16-latki.. pedofil jakis? :P Uzdrawiajaca moc szorowania potwierdzam - ja uzywam ostrych gabek i skora ladniejsza. A twarz szoruje szczoteczka do twarzy, swietnie oczyszcza.

Gość zosia_samosiaaaaaaa
ale ten masaz ma byc na sucho czy na mokro np. z jakims zelem?

Gość na mokro najlepiej
z jakimś żelem

Gość zosia_samosiaaaaaaa
dzieki:)

Gość z twarzą ostrożnie
Z twarzą to lepiej ostrożnie. Szczotka jest jednak drażniąca, działa jak peeling. Skóra jest później gładka jak u dziewczynki ;), ale to dzięki złuszczaniu naskórka przecież.