Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia35

jakie sa szanse na zajscie w ciaze podczas miesiaczki? podajcie w

Polecane posty

Gość no limit
o czym ty mówisz ty dorośnij do nauki o tym skąd i jak sie biorą dzieci...podczas miesiączki....żenada

no limit- ty sie doucz - przy końcu miesiączki można już zajśc w ciąże- ja zaszłam w ostatnim dniu miesiączki właśnie. mimo tego że wcześniej próbowałam w tak zwane dni płodne i sie nie udało- dużo zależy od cyklu

Gość oczywiscie..
ze mozna zajsc w ciaze podczas miesiaczki..szanse sa niewielkie, ale sa..

Gość oczywiscie..
z artykulu.. "Czy można zajść w ciążę w czasie miesiączki? Właściwie nie, ale... Jeżeli cykle są regularne, a miesiączka nie jest wydłużona, to prawdopodobieństwo poczęcia jest bardzo, bardzo małe. Jeżeli współżycie ma miejsce w szóstym, siódmym dniu cyklu lub dalej, to oczywiście możliwość poczęcia rośnie - zgodnie z zasadami podanymi w rozdziale "Oznaczanie dni niepłodnych na początku cyklu". Nie ma znaczenia, czy wtedy trwa jeszcze miesiączka. Jeżeli krwawienie przedłuża się, to nie zabezpiecza ono w żaden sposób przed ciążą. Tak więc istnieje mozliwość poczęcia, jeżeli współżycie ma miejsce pod koniec przedłużającej się miesiączki"

Gość mlodamama
ja tez zaszlam w cize podczas miesiaczki.... tzn mialam wtedy stosunek ale wiadomo ze zaplodnienie nastepuje duzo pozniej

gdzies kiedys czytalam,ze jest 10 procent szans podczas okresu,potem rosna az do 90 na dzien owulacji i znowu sie zmniejszaja.