Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie jestem zlosliwa ale

zaproszenia wypisuje

Polecane posty

dostalismy pare mies temu zaproszenie na slub od siostrzenicy narzeczonego napiasla nazwisko z błędem przez ch zamiast h i bykiem w nazwie Kosciola rz zamiast z, i teraz my wypisujemy zaproszenia i jak zrobic jakis błąd czy nie???? Przeprosin moze bardziej slow o kurcze pomylilam sie nie uslyszelismy podobno nie wypada sie mylic jak jej matka to siostra rodzona mego narzeczonego matki i sa z jednego miasta, slub nas ominal chorowalismy

Gość najbardzoej chaotyczna wypowie
dź na kafe:o

Gość O matko i córko...
Kobieto, zamiast wytykać innym ich błędy, przyjrzyj się swoim! Może byś jakoś poumieszczała jakieś przecinki... Twoja wypowiedź nabrałaby jakiegoś sensu. Na tę chwilę jest stekiem bzdur :/

mam goraczke chyba dlatego chaotyczna ale postanowilam napisze normalnie, ku zgorszeniu Pan prawiacych kazania nie jestem tepa i nie zamierzam sie tlumaczyc czemu nie jestem tepa do widzenia

Gość Ochot.ka
Jaaasne, tak to się teraz nazywa. GORĄCZKA. A wcześniej co było, jajko czy kura?

wczesniej byl Bóg :p SKASOWAC TEMAT DO MODERATORKI nie jestem zlosliwa i nie bede odpisywac plujcie sobie jadem

Gość najbardziej chaotyczna wypowie
nikt jeszcze nie pluł:D:D:D

Gość miejmy nadzieję
mam rozumieć, że dostałaś od kogoś zaproszenie wypisane z błędem. teraz wypisujesz swoje zaproszenia i zastanawiasz się czy też się specjalnie nie pomylić bo tamta Cię nie przeprosiła za pomyłkę??

Gość .... . . .. .. . .
:o najbardziej durny temat na tym forum