Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość papapa

podoba mi sie żona mojego kochanka

Polecane posty

Gość papapa

własnie czy to normalne spotykamy sie od roku wszystko jest cudownie dzis zobaczyłam jego żóne i musze przynac ze ona jets duzo ładniejsza ode mnie nie wiem co otym sądzic bo wczesniej jej nie lubiłam miałam zal ze ma kogos takiego jak on przy sobie a ja tylko z doskoku ale teraz dzisejsy dzien wszystko zmienił juz inaczej mysle chyba zerwe te znajomosc to nie ma sensu

Gość papapa
ona jest sliczna taak delikatna nie wyglada na swoje lata

Gość bo ty jestes tylko do dawania
d...y, pogodz sie z tym :o

Gość papapa
co o ty sądzicie czy to normalna rekacja po co ja mu jestem potrzebna tego nie wiem

Gość papapa
on z nią tez uprawia seks

Gość jestes przeciwienstwem
i byc moze to go pociaga , albo masz inne cechy które go zauroczyły , takie których nie ma jego zona

Gość meggira
hmmm ma taka sliczna zone i jednak ma kogos na boku....

Gość no wlasnie n
bo jestes troche bardziej obca trzeba bylo sie postarac o Ciebie dreszczyk emocji i tak do żony wróci

Gość papapa
własnie nie wiem on mówi że mnie kocha bardzo i na pewno tak jest robił takie rzeczy ze na pewno to jest miłosc z jego strony nie wiem juz co robic co sądzic o tym wszystkim

Gość jeśli Cie kocha to co robi
nadal przy żonie? :o tylko nie pisz,że dzieci i takie tam :o wróci do niej a Ty będziesz płakac- tak przeważnie jest, niestety. W przeciwnym razie wziął by juz dawno rozwód aby byćtylko z tobą. Wiedziałaś w co sie pakujesz, nie miej zatem potem do niego pretensji. Tacy są faceci

Gość naiwne dziewcze ...na co
ty liczysz ?Klasyczny trójkąt!Myślę ,że facet z tych co to musza sie dowartościować ...a ciebie zaczynają nachodzic mysli ,że może jednak ją zostawi ,może będzie ze mna ...? Uciekaj póki czas im dalej tym trudniej! Poszukaj sobie faceta wolnego ... ...kto mieczem wojuje od miecza ginie ...