Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość będę wdzięczna

Proszę pracujące kobiety i mężczyzn o wypelnienie ankiety do pracy mgr.

Polecane posty

Gość będę wdzięczna

Uprzejmie proszę wszystkie pracujące kobietki i mężczyzn również jeśli tacy tu zaglądają o wypełnienie ankiety do pracy mgr. będę bardzo wdzięczna. z góry dziękuję:) Z góry dziękuję za poważne potraktowanie tego badania, ponieważ posłuży mi ono do mojej pracy magisterskiej dotyczącej możliwości samorealizacji zawodowej kobiet i mężczyzn.Dziękuję. 1. W mojej pracy: (proszę wybrać tylko jedną odpowiedź) a. Bardzo łatwo można awansować, jest też wiele sposobów realizowania się i udowadniania swoich umiejętności. b. Jest kilka możliwości rozwinięcia swoich umiejętności i wykorzystania swoich talentów. c. Raczej trudno jest się wybić, chociaż niektórym pracownikom się to udało d. Nie widzę szans na rozwój, ani zdobywanie nowych doświadczeń. 2. W moim miejscu pracy: (proszę wybrać tylko jedną odpowiedź) a. Czuję, że się rozwijam, spełniam zawodowo b. Czuję, że się rozwijam choć idzie to raczej powoli c. Ciężko mi się realizować zawodowo, przeszkadza mi wiele czynników d. Nie rozwijam się zawodowo, mam wrażenie, że stoję w miejscu 3. Wykonywaną przeze mnie pracę i moje obowiązki: (proszę wybrać tylko jedną odpowiedź) a. Bardzo lubię i daje mi to satysfakcję b. Przeważnie lubię, choć zdarzają się gorsze dni c. Z reguły jestem skłonny/skłonna do narzekania na swoje obowiązki d. Nie lubię, nie sprawiają mi przyjemności 4. W mojej pracy: (proszę wybrać tylko jedną odpowiedź) a. Mam wielu dobrych znajomych, a nawet przyjaciół b. Lubię ludzi z którymi pracuję, ale tylko na stopie zawodowej c. Lubię zaledwie kilku moich współpracowników d. Nie mam przyjaciół, ani dobrych znajomych e. Nie utrzymuję żadnych stosunków towarzyskich, raczej nie jestem lubiany/lubiana. 5. W moim miejscu pracy: (proszę wybrać tylko jedną odpowiedź) a. Bardzo dba się o pracowników, otacza opieką i motywuje. b. Dba się o pracowników, zapewnione są im podstawowe świadczenia np. zdrowotne czy socjalne. c. O pracownikach myśli się raczej mało, ich potrzeby zsuwane są na drugi plan. d. Potrzeby pracowników są właściwie nieistotne i nikt nie dba o ich polepszenie tej sytuacji 6. Uważam, że w moim miejscu pracy: (proszę wybrać tylko jedną odpowiedź) a. Wkrótce dostanę awans (premię) b. Istnieje możliwość awansowania (premii) c. Raczej małe są szanse na premie (awans) d. Nie dostanę ani awansu, ani premii. Na pytanie numer 7 proszę odpowiedzieć tylko w przypadku wyboru odpowiedzi „d” w pytaniu nr 6. 7. Nie dostanę awansu ani premii ponieważ: (proszę wybrać tylko jedną odpowiedź) a. Szef nie jest ze mnie zadowolony b. W naszej firmie (zakładzie) przeważnie awansuje się osoby płci przeciwnej niż moja c. Nikogo się nie awansuje 8. W ciągu całego mojego czasu pracy: (proszę wybrać tylko jedną odpowiedź) a. nie dostałem/ dostałam żadnej premii, podwyżki ani awansu b. czasem dostawałem/ dostawałam premię, żadnych podwyżek ani awansów c. Awansowałem/ awansowałam (dostałem/dostałam podwyżkę) raz d. Już kilka razy awansowano mnie i dostawałem/dostawałam podwyżki (premie) 9. Myśl o pójściu do pracy: (proszę wybrać tylko jedną odpowiedź) a. wyzwala we mnie pozytywną energię i chęć do działania b. sprawia, że mam powód do wstania z łóżka c. sprawia, że nie chce mi się tam iść, wolałbym/wolałabym posiedzieć w domu d. wzbudza we mnie poczucie strachu i zagrożenia, nie czuję się tam dobrze. e. Inne myśli (jakie?)…………………………………………………………. 10. W mojej firmie (miejscu pracy): (proszę wybrać tylko jedną odpowiedź) a. istnieje ścieżka kariery zawodowej b. nie istnieje ścieżka kariery c. nie wiem, czy istnieje coś takiego jak ścieżka kariery 11. W moim miejscu pracy: (proszę wybrać tylko jedną odpowiedź) a. często organizuje się szkolenia podnoszące poziom kwalifikacji b. odbyło się kilka takich szkoleń c. bardzo rzadko wysyła się pracowników na szkolenia d. nigdy nie byłem/nie byłam na żadnym szkoleniu Na pytanie numer 12 proszę odpowiedzieć tylko w przypadku wyboru odpowiedzi „d” w pytaniu nr 11. 12. Nigdy nie byłem/nie byłam na żadnym szkoleniu ponieważ: (proszę wybrać tylko jedną odpowiedź) a. Kierownictwo wysyła na nie przeważnie mężczyzn b. Kierownictwo wysyła na nie przeważnie kobiety c. Stanowisko, które zajmuję nie wymaga przeprowadzania żadnych szkoleń d. W moim miejscu pracy w ogóle nie organizuje się szkoleń. 13. Obecną pracę wykonuję ponieważ: (można zakreślić więcej niż jedną odpowiedź) a. Bardzo ją lubię i spełniam się w niej. b. Lubię ją i zarobki są w porządku c. Wykonują ją ponieważ mogę się w niej wiele nauczyć d. Wykonuję ze względu na wysokie zarobki i oferowane mi świadczenia e. Wykonuję ponieważ nie potrafiłem/potrafiłam znaleźć innej pracy i jestem zmuszony/zmuszona wykonywać tę. f. Inne powody (jakie?)……………………………………………………………………………… 14. Bez mojej pracy: (proszę wybrać tylko jedną odpowiedź) a. Czułbym/czułabym się okropnie b. Byłoby mi stanowczo gorzej i to nie tylko pod względem finansowym. c. Nie czułbym/ czułabym się specjalnie źle, znalazłbym/znalazłabym inną d. Czułbym się/ czułabym się stanowczo lepiej, wiele stresów zniknęłoby z mojego życia. Metryczka: Jestem a. Kobietą b. Mężczyzną Pochodzę: a. ze wsi b. z miasta poniżej 50tys. Mieszkańców c. z miasta od 50tys. do 200tys. Mieszkańców d. z miasta powyżej 200tys. Mieszkańców Posiadam wykształcenie: a. podstawowe b. zawodowe c. średnie d. wyższe Mój staż zawodowy to: a. krócej niż rok b. powyżej roku do 5lat c. od 5lat do 10lat d. powyżej 10lat Pracuję w sektorze: a. Publicznym b. Prywatnym

Gość anonimowo odpowiem
1d 2d 3d 4c 5d 6d 7 W mojej firmie awansują tylko wazeliniarze ;-) 8c 9d 10b 11c 12 - 13 e

Gość będę wdzięczna
dziękuje:)

Gość będę wdzięczna
OIj teraz widzę nie zmieściła mi się metryczka: Metryczka: Jestem a. Kobietą b. Mężczyzną Pochodzę: a. ze wsi b. z miasta poniżej 50tys. Mieszkańców c. z miasta od 50tys. do 200tys. Mieszkańców d. z miasta powyżej 200tys. Mieszkańców Posiadam wykształcenie: a. podstawowe b. zawodowe c. średnie d. wyższe Mój staż zawodowy to: a. krócej niż rok b. powyżej roku do 5lat c. od 5lat do 10lat d. powyżej 10lat Pracuję w sektorze: a. Publicznym b. Prywatnym

Gość kobieta ankieta
1B 2D 3B 4A 5A 6A 8D 9B 10B 11A 13B

Gość kobieta ankieta
metryczka a b d d b

Gość anonimowo odpowiem
Metryczka: Kobieta z miasta poniżej 50tys. Mieszkańców wyższe powyżej roku do 5lat Prywatnym

Gość cdbcbbxdbbaxb
mertryka abdb a/b

Gość marialoota
1.d 2 d 3 c 4 b 5 c 6 d 7 c 8 a 9 b 10 c 11 c 13 e metryczka: 1. a 2. c 3.c 4.c 5 b

1c 2c 3a 4a 5c 6c 7- 8a 9b 10c 11d 12d 13a jestem kobietą pochodzę ze wsi posiadam wykształcenie średnie mój staż zawodowy to krócej niż rok pracuję w sektorze prywatnym

Gość dorzuce swoje 3grosze
1a 2a 3b 4a 5b 6b 7- 8d 9b 10b 11c 12- 13b Jestem a. Kobietą Pochodzę: d. z miasta powyżej 200tys. Mieszkańców Posiadam wykształcenie: d. wyższe Mój staż zawodowy to: d. powyżej 10lat Pracuję w sektorze: b. Prywatnym

1b 2a 3b 4b 5b 6b 7- 8a 9b 10a 11b 12- 13 c f(to moja piersza praca) metryczka: Jestem b Pochodzę b Wykształcenie d Staż a Sektor a

Gość badania ankieta
1.b 2.a 3.b 4.b 5.b 6.b 8.d 9.a 10.a 11.b 13.b kobieta pochodzę: - c wyższe staż zawodowy-d sektor publiczny

Gość słodkibączek
1.b 2a 3c 4b 5b 6c 8c 9c 10a 11c 13f -ponieważ takie mam wykształcenie i zarabiam dobrze (z moim wykształceniem moge pracować tylko w tej branży a nie chcę iść do łopaty:-P)

Gość Będę wdzięczna
Dziękuję wszystkim serdecznie za odpowiedzi 🌻 Pozdrawiam :)

Gość *odpowiadam
1b 2a 3b 4a 5b 6c 8c 9b 10a 11a 13a metryczka a c c d a

Gość Będę wdzięczna
Dziękuję za kolejne odpowiedzi i jednocześnie proszę o pamiętanie o METRYCZCE :) Dzięki za pomoc!! 🌻

Gość Będę wdzięczna
Może jeszcze mi ktoś odpowie?? Baaaaardzo proszę :) :) :)