Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eRTeLek

igram z zyciem

Polecane posty

Gość eRTeLek

czy jestem idiota? czy moze chce igrac i faktycznie sie doigrac? Na codzien jestem niby zwyklym chlopakiem... gdy prowadze auto jestem spokojny bo siedzi obok mnie ktos... z reguly ktos kogo kocham bo rzadko kogos podwoze. Nikt nie wie co sie dzieje gdy prowadze auto sam. Prawo jazdy mam od kilku lat i nie chodzi tu o to ze chce sie popisywac... bo robie to wlasnie wtedy gdy nikt nie wie... ja zwyczajnie lubie czuc ta granice... to ze stoje na linie i albo sie przechyle albo bede dobry i ustoje gdzie trzeba. Jak narazie zawsze wychodze na tym dobrze, ale za kazdym razem gdy mi sie udaje... naginam sile fizyki jeszcze bardziej... Chodzi o adrenaline czy jestem zwyklym idiota?

Gość tak jestes
bo narazasz ludzkie zycie i nie swoje a niewinnych ludzi!!! przez kogos takiego jak ty kiedys ktos z moich bliskich moze zginac!!!

Gość Konfucjusz powiedzial
tez zawsze jade wolniej i bezpieczniej, gdy mam kogos w aucie (60 km/h). Gdy jestem sama, jezdze szybciej. Ale mam w sobie pewien hamulec-nie balansuje na krawedzi smierci i zycia.wiem, ze moge niesc smierc na drodze. I nie chodzi tu o moja smierc, ale o smierc niewinnego czlowieka Pamietaj, ze energia kinetyczna rosnie wraz z kwadratem predkosci. Nigdy nie zapomne mlodego kolesia, ktory potracil dziadka jadac max. 80 km/h. Pogotowie probowalo defibrylatora, a ten chlopaczek siedzial i odpalal papierosa za papierosem. Az dziadka zawineli w worek. Wole nie myslec, co sie stalo z psycha tego mlodzienca..

Gość Ełzebiuszeq
Niewinnego to nic, wazne, zeby nam sie nic nie stalo. Ale jak bedziesz jechal za szybko i spowodujesz wypadek to wiezienie murowane, a tam Cie przetrzepia.

Gość eRTeLek
to co robic?

Gość Niemand will dir helfen
Przemow sobie do rozumu, bo chyba do wiezienia nie chcesz isc i zycia tam zmarnowac. A jak szalejesz to rob to tylko przy starcie, np. palenie gum, wyscigi spod swiatel.

Gość eRTeLek
robie to... no i co? skoro mi chodzi o szybka jazde nie po miescie ale gdzies na oddalonych drogach lub na 2 pasmowce

Gość pomyśl że kiedyś
ktoś w podobny sposób może zabic TWOJE dziecko taki idiota, któremu brakuje adrenaliny - niekoniecznie w mieście, gdziekolwiek albo pomyśl co będzie czuła TWOJA kobieta i TWOJE dziecko gdy prawa fizyki zwyciężą. pomyśl o kimś innym niż ty, egoisto!!

Gość to idiotyzm
i tak, jesteś wg mnie idiotą, właśnie dlatego, że droga nie jest na Toją wyłączność i nie wolno Ci narażać życia innych uzytkowników. Jeżeli potrzebujesz adrenaliny zapisz się do jakiegoś klubu i tam szalej na drogach czy też torach do tego przeznaczonych.

Gość Ja również nigdy nie
zapomnę widoku zabitej kobiety leżącej na ulicy,obok reklamówka rozerwana i rozsypane rzeczy które niosła,min maskotkę dla wnuczki :-( ,do której szła ( to była sąsiadka ), zabił ją właśnie koleś który jechał za szybko ,makabryczny widok.Kilku moich znajomych miało wypadek samochodowy ..mam schizy na tym punkcie,boję sie jezdzić samochodem :-( a takich jak Ty udusiła bym gołymi rękami

Gość Ja również nigdy nie
acha ,że igrasz ze swoim życiem to pikuś -Twoja wola ale najsmutniejsze że igrasz z czyimś życiem

Gość _._._.a
Uwielbiasz uczucie jakie ogarnia Cie na mysl, ze 2 sekundy dluzej wyprzedzalbys samochod i juz by cie nie bylo. Adrenalina uzaleznia jak nic innego.