Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

wszystko u mnie oki. przypisal mi cilest-tabl antykoncepcyjne. slyszalas cos o nich? poza tym jeszce raz dziekuje za wsparcie. buziaczki.

dziunka to super ,bardzo sie ciesze ,w takim razie ominelo cie przebywanie w szpitalu. a co do tableyek to akurat uwazaj na cilest bo sporo osob po nbich przytylo w tym jestem ja,ale zdania sa podzielone. pozdrawiam. jutro sie odezwe bo juz ide lulu.

To już chyba za dużo zbiegów okoliczności? Wszędzie gdzie się pyta/czyta o kobiety, które miały wpadki po tabletkach pada ta sama nazwa - CILEST:D

czesc anitka dziscaly dzien bylam poza domem bo taka piekna pogoda sie zrobila. z twojej wypowiedzi wnioskuje ze przytylas po tych tabletkach?! ja kiedys bralam femoden-po nim skolei strasznie schudlam, wiec kto wie moze i te mi nie zaszkodza? jesli zaczne puchnac to zwyczajnie z nich zrezygnuje. ogolnie chce je brac na uregulowanie okresu, zeby nie martwic sie ze mi sie spoznia albo ze jest za wczesnie. no i troszke mi pomoze w tym zebym za szybko nie zaszla w kolejna ciaze. po cc chce odczekac conajmniej 2 lata a pozniej kto wie? jak bedzie mnie stac na jeszce jedna pocieche to napewno je odstawie. natomiast powiedz mi czy w bralas jew czasie karmienia ? i jeszce jedno jestes rocznik 80?bo jesli tak to ja tez...buziaczki. odezwij sie.caluski dla twojej rodziny.

anitka czytalam o cilest i kazda mowi ze nie mozna brac w czasie karmienia wiec jak to jest?

dziunka a ty zdrowa jestes na umysle????cholera pisza ci dziewczyny,ze nie mozna...podaja inne ktore mozna przy karmieniu...a ty co???Anitke pytasz o zdanie???ulotki nie masz do tych tabsow???wez pomysl dziewczyno,tuchodzi dziecko...TWOJE DZIECKO...normalnie szlag mnie trafil...spadam stad bo jak czytam to mam wrzaenie,ze jakas maloata pisze...:(

ale dlaczego tak sie denerwujesz? akurat weszlam na jedna ze stron i wypowiadaly sie dziewczy ny ktore braly cilest w czasie karmienia...to po pierwsze....po drugir moj lekarz jest z kliniki i nie wydaje mi sie zeby az taka ga=fe poscil. oczywiscie skonsultuje to z nim jeszcze raz ...tak czy owak dzieki za rady.

a swoja droga anitka chyba za wczesnie sie cieszylam. odstawilam tabl przeciwkrwotoczne zi znowu mam brunatne(jasne) plamienia. kurcze sama juz nie wiem...?to bylby 15 dzien.

dziunka po pierwsz to ja bym ci radzila zmienic lekarza,po drugie o ile mi wiadomo to cilestu nie wolno brac w casie karmienia,po trzecie te tabletki to najwieksze gowno z posrod wszystkich innych tabl.antykoncepcyjnych. jesli chodzi o mnie to ja ich nie bralam w czasie karmienia ale dlugo dlugo przed ciaza i to wlasnie one rozregulowaly mi normalne miesiaczkowanie,bo prze okres ktory je bralam bylo wszystko ok .a dopiero po odstawieniu ich zaczely sie cyrki z moimi hormonami i z tyciem.po prostu zle mi je lekarz dopral bez zadnych wczesniejszych badan.one zawieraja duzo hormonow i dziwi mnie to ze twoj lekarz kazal ci je brac w trakcie karmienia. moja rada skontaktuj sie jak najszybciej z innym lekarzem,nic ci sie nie stanie jak uzyskasz porady od innego specjalisty a wtedy zobaczysz czy ten ma racje.

teraz to juz sama nie wiem czy chce wgole brac jakies tabletki...chyba mi sie juz odechcialo.....narazie i tak ich nie wykupuje bo mialm brac je od 3 miesiaca po porodzie.tak czy owak dzieki.

witaj dziunka. i jak tam u ciebie postepy z krwawieniem???? cos przeszlo czy dalej to samo????? i co zdecydowalas sie pojsc doinnego lekarza czy narazie czekasz????

no czesc anitka jzu myslalam ze sie nie odezwiesz. narazie u mnie oki. nie mialam dzis zadnego plamienia i mam nadzieje ze juz sie nie pojawi. co do lekarza to zostaje przy nim. kurcze on jest z kliniki i nie wydaje mi sie zeby az tak sie pomylil. dzwonilam do kolezanki z medycznej i ona mowi ze te tabletki sa jednoskladnikowe ale fakt ze zawieraja duza ilosc hormonow. malo tego pytalam go jeszce raz o nie czy to napewno te mam wykupic i powiedzial ze TAK!!!no przeciez to lekarz...kurcze ...nie dalby mi czegos co mogloby zaszkodzic dziecku szcegolnie ze sam je odbieral...i leczy mnie od 7 lat. a tak w ogole jak hormony moga wplynac na malenstwo?

no wlasnie !!poza tym to on studiowal medycyne a nie my... nie wydaje mi sie zeby popelnil az taki blad szczegolnie ze sie z ni konsultowalam jeszcze raz i pytalam czy nie lepsze beda cerazette zcy jak im tam...i powiedzial ze ma brac cilest

no i dlatego co do spraw karmienia w czasie ich brania ja nie moge sie wypowiedziec bo nie mam o tym pojecia.kazdy organizm jest inny moze akurayt tobie przypasuja,nie wiem.oby tak bylo.pozdrawiam