Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

gonia250

hsg przepychanie jajowodow!!

Polecane posty

czesc mam miec po dlugim wekendzie robione hsg przepychanie jajowodow i nie bardzo wiem po jakim czasie bedziemy mogli sie starac o dzidziusia jesli wiecie co kolwiek na ten temat to prosze pomozcie, a boli to przepychanie ponoc mam zrosty na lewym jajowodzie i przez to nie mam owulacji w tym jajniku.

podobno mozna starac się juz zaraz po zabiegu - jezeli nie ma przeciwskazań ... ja tez jestem przed hsg - moje kolezanko po ... boje się bo juz prawie 1,5 roku nie moge zajsc w ciaże ... mam owulacje , piękny sluz tylko .... no wlaśnie co ? w czerwcu sie dowiem!

a co owulacji to pewnie jest tylko jajeczko nie ma szansy na spotanie z plemniczkami - przez te zrosty ... ja mam bolesny prawy jajowód ...l ekarz mowi ze jest troche pogrubiony także - pewnie przycznyna tkwi w tym ... a co drugiego nie wiem ....

dziekuje za szybka odpowedz,to trzymam kciuki za ciebie jak i za siebie ja juz raz w ciazy bylam i staralismy sie 3 miesiace ale w 3 miesiacu ciazy plod obumarl wiec mam nadzieje ze tym razem nam sie uda i urodze nam zdrowego szkraba i czego Tobie zycze.