Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamamama

slyszeliscie o Blidzie?

Polecane posty

Gość kamamama

co myslicie na tem temat, wydaje wam sie, ze to bylo samobojstwo?

Gość sinnn
no pewnie że samobójstwo :o

Gość gibbbb
p;rzy swiadkach? nie wierze... a moze ktos chce pokazac ze inni tez beda sie tak zabiajc wiec lepiej aby lustracja ucichla? jets tak wiele manipulacji, ze cos tu wesze:)

skutek jest taki, ze kobieta nie zyje i juz nie powie co faktyznie sie dzialo. Jednak tlumaczenie ABW nt broni jest zalosnie smieszne :O kiedy powiedzieli, ze sie zastrzelila, to ja zastanawialam sie jak to mozliwe, bo przeciez przygtowanie broni do strzalu nie trwa jak na amerykanskich filmach 1 sekunde, to potem mowili, ze w szafce w lazience trzymala odbezpieczona, zaladowana i gotowa do strzalu. Otoz nie, to nie jest mozliwe, ktos kto ma pozwolenie na bron nie zrobi czegos takiego. Od przechowywania broni sa procedury i osoba majaca pozwolenie nie trzyma gotowej do strzalu broni w laziene,tymbardziej, ze z tej lazienki korzystal jej maz. Glu[pio sie tlumacza.

Gość sinnn
czyli co funkcjonariuszka ABW była tajną agentka śląskiej mafii albo SLD i zastrzeliła Blide żeby ta nie sypała swoich kumpli? z lekka nieprawdopodobne że nie powiem inaczej

Gość koc
To ja dopowiem - absurdalne !

Gość i jeszcze jak podawali
nie wiem czy to jeszcze aktualnie bo nie śledzę, że strzeliła sobie w pierś. Jaki samobójca strzelił by sobie w pierś, przecież tak przyłożyć broń jest nie wygodnie

nie wiem, ale na pewno nie strzelila do siebie z broni trzymanej w lazience, jak juz to niedopelnili procedury i ona chodzila po domu bez ich opieki, bo nie da sie strzelic ot tak, w dwie sekundy, bo ma sie gotowa bron :(

Gość a ja uważam
że wpadli do łazienki jak suszyła włosy, pomylili suszarkę z bronią... paf paf i teraz się głupi tłumaczą

i trzyma odbezpieczona bron w lazience, by maz przez ciekawosc zacal sobie ja ogladac? Bylaby az tak nierozsadna? Watpie. I skoro ma cos na sumieniu, to nosi bron przy sobie 24h. MOze nosila? A im nie przyszlo do glowy zagladac pod szlafrok? Tego sie juz nie dowiemy.

i nigdy nie ma gotowej broni do strzalu JUZ, bo inaczej sama siebie zabilaby przy pracy w ogrodku. Kreca z ta bronia, tak jak kreca z tym, ze film byl, potem go nie bylo i nagle znowu jest.

Gość pierwsza linijka google
tak czy inaczej, dali ciala, bo: 1. na dzien dobry rewiduje sie osobe, majaca pozwolenie na bron 2. nie moze taka osoba poruszac sie po mieszkaniu samodzielnie, bez asysty 3. kobiety wsrod funkcjonariuszy nie bylo - czy sie myle?.. a to jest znaczacym uchybieniem smierdzi sprawa na kilometr :O

Gość pierwsza linijka google
sprawy udu piania nigdy oczywiste nie sa, chociaz kamufluja swoje posuniecia coraz to i bardziej nieudolnie :O

Odbezpiecznie broni trwa dwie sekundy. Załadowanie mniej niz pół. ciupaska w kreske. nie wypowiadaj się na tematy w których brodzisz

akurat sie znam :P pol sekundy , wez stoper i sprobuj go wlaczyc na pol sekundy :O NIE dasz rady tak szybko zaladowac broni, jezeli jestes zerwany ze snu, jezeli nie jestes wojskowym i nie ladujesz broni siedemdziesiat razy dziennie :O

Gość koc
Faktycznie nikt nie strzela sobie w pierś lecz w głowe , po za tym jak można mieć odbeżpieczoną broń gotową do strzału , nie wiedźąc o nalocie ? To wszystko jest podejrzane !

W \"broni\" tkwi coś takiego jak magazynek/ względnie bęben Zarówno bęben jak i magazyn\"lubią\" być nabite ( czytaj -pełne) Odbezpieczenie to jeden ruch kciuka, polegający na muśnięciu cyngla wbudowanego w korpus

Gość koc
13 luty- mądrala , wszyscy rozumiemy , jednak zostało podane że broń była przeładowana - ona tylko oddała strzał - widzisz różnice ?

bardzo mi sie podobaja raporty z oblawy na zabojcow: popelnil samobojstwo strzelajac sobie w plecy :P tu i tak prawdy sie nie dowiemy, lecz gadka z bronia zbyt duzo zawiera niescislosci.

Gość koc
to już super naciągane !!!!

Gość Power
może zanim otworzyła drzwi, pobiegła do łazienki i na wszelki wypadek odbezpieczyła broń ? miałam kiedyś, o 6 rano, rewizję w domu, taką właśnie z zaskoczenia, najpierw zobaczyłam przez judasz kto tam stoi, potem się ubrałam i dopiero im otworzyłam, czasu było sporo

Gość koc
przy naszym ABW - TO PEWNIE BYM ZDOłAłA SIę WYKOMPAć !!

Gość lisetka
sprawa cuchnie na kilometr ta "nasza" władza działa jak SA za hitlera- " terroryzuje ludzi, większośc myśli tak jak Niemcy wtedy - :to mnie nie dotyczy" to SLD, Po komuchy, dopóki kogos z was nie wywloką w biały dzięn z pracy - bo - zalegał z abonamentem TV....