Gość tosiałkę Napisano Luty 18, 2013 Lipidowy balsam EMOLEUM. Super nawilża i lekko natłuszcza a do tego nie zawiera żadnych alergenów, parabenów i innych "ów", które często tylko szkodzą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kam1234 0 Napisano Luty 19, 2013 Spróbuj też zmienić żel pod prysznic. Też miałam podobny problem i żele z Nivea z olejkiem znacznie pomogły :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Wercia_Pek* Napisano Luty 19, 2013 ostatnio jestem na etapie testowania na sobie dwóch balsamów Ziaji z serii Med i ciezko mi okrelsic, ktory dziala lepiej, bo stosuję naprzemiennie, ale obydwa mogę polecić z reką na sercu, naprawde. W zimie mam strasznie suchą skórę, i dotychczas sotoswalam kremy do rąk na całą skórę, bo odnosilam wrazenie ze są mcniejsze od balsamów ale ze względów ekonomicznych zdcydowlaam się poszukać silnego od wzgledem nawilzania blasamu. Więc z tych ktore polecam są dwa - ten: http://www.wirtualnaapteka.pl/index.php/dermokosmetyki/ziaja-med-kuracja-lipidowa-fizjoderm-balsam-400ml.html i ten : http://www.wirtualnaapteka.pl/index.php/dermokosmetyki/ziaja-med-kuracja-nawilzajaca-balsam-500ml.html Cena jest jak dla mnie rewelacyjna przy baaardzo fajnych efektach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Karolcia866 Napisano Luty 20, 2013 Lipidowy balsam EMOLEUM - zgadzam się jest bardzo fajny ale niestety drogi :( Ziaja med - też świetna i przynajmniej dla mnie bardziej atrakcyjna cenowo, a rownie wydajna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość yuca Napisano Luty 27, 2013 Tylko i wyłącznie balsam z dużą zawartością tlenu! Ja używam O-pur. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eMbeauty 0 Napisano Luty 27, 2013 Ciało najlepiej nawilżać oliwką, zaraz po kąpieli jeszcze na mokre ciało bo wtedy zatrzymuje wilgoć w naszej skórze:) Polecam te oliwki z jak najprostszym składem. Unikajcie też parafiny w kosmetykach bo wysusza!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czterystronyswiataaa Napisano Luty 27, 2013 Lipidowy balsam od FLOS-LEKu. Nie uczula, nawilżenie + natłuszczenie (a przy suchej skórze samo nawilżenie nie wystarczy) gwarantowane :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marz-Anna 0 Napisano Luty 28, 2013 Polecam balsam w kostce marchewkowy http://www.mydlandia.pl/p2195-Balsam-do-ciala-na-wage-MARCHEWKOWY-100-g.php. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja pawelczyk Napisano Marzec 12, 2013 Krem cytrynowy HB kojarzycie? To właśnie kosmetyk dla cery suchej - moja skóra wyglądała dramatycznie. Teraz mogę już powiedzieć, że powoli jestem w stanie przywracać ją do życia. Wygląda coraz korzystniej, bardziej estetycznie, jest miła w dotyki. Sam kosmetyk macie tutaj - http://hbkosmetik.pl/index.php/krem-cytrynowy.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia5136 0 Napisano Marzec 12, 2013 Do bardzo suchej skóry zwykłe kremy czy balsamy to za mało. Najlepsze są oliwki lub oleje do ciała. Można kupić oliwkę dla dzieci lub stosować np.olej kokosowy czy migdałowy. Jesli nie lubisz ich konsystencji to polecam maselka do ciała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość czarownicazsalem88 Napisano Marzec 12, 2013 co do serii EMOLEUM - ja korzystam tylko z emulsji do kąpieli i łączę to z normalnym balsamem do ciała i jestem zadowolona z efektów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fiołek22 0 Napisano Marzec 15, 2013 Proponuję wzmocnić skórę preparatem ziołowym preparatem relastan activ .Zadziała od wewnątrz , podleczy skórę i zrobi ją jędrną i nawilżoną .Kwas hialuronowy i wiele innych składników zawartych w tym preparacie na pewno wspomoże każdy balsam i krem za mega pieniądze . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jola_b Napisano Marzec 26, 2013 Polecam balsam do ciała z awokado HB kosmetik. Super nawilża, koi i uspokaja suchą i wrażliwą skórę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maniana 11 Napisano Marzec 26, 2013 a gdzie to kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość torreadorka30 Napisano Marzec 26, 2013 próbowałaś może serii flosleku do skóry suchej? ja ze swej strony polecam żel z żywokostem i aloesem. może konsystencja sprawia, że lepiej działa- nie wiem. fakt faktem, że efekty są. i nie jest drogi! a za to całkiem wydajny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoolka 0 Napisano Marzec 30, 2013 Miałam żel z flosa minus to lepkość skóry, lepiej pasują mi masełka z ziaji z olejkami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianna pe *** Napisano Kwiecień 23, 2013 super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianna pe *** Napisano Kwiecień 23, 2013 dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianna pe *** Napisano Kwiecień 23, 2013 oky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ula ula ula Napisano Kwiecień 28, 2013 co w końcu? a Y// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość herbajerba Napisano Kwiecień 29, 2013 Polecam balsam ze strony cetaphil.pl o nazwie restoraderm bardzo fajna sprawa, wydajny i przede wszystkim skuteczny po jakimś czasie można przestać stosować bo skóra sama wraca do równowagi i nie przesusza się już tak bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mo:naturalnie Napisano Kwiecień 29, 2013 100% naturalny aloes http://mo-naturalnie.blogspot.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Liaba 0 Napisano Kwiecień 29, 2013 Ten jest bardzo dobry. Warto spróbować: http://www.e-naturalne.pl/pl/p/Balsam-do-przesuszonej-skory-z-olejem-z-avocado-oraz-ekstraktami-z-prawoslazu%2C-Centella-asiatica-i-aloesu/156 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hania Re Napisano Kwiecień 29, 2013 Ja bym poleciała balsam Z probiotykami firmy Bandi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianna pe *** Napisano Maj 4, 2013 a aloes? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lallla Napisano Maj 4, 2013 aloes super nawilża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lallla Napisano Maj 4, 2013 a jeszcze pytanie czy masz skórę odwodnioną czy odtłuszczoną bo to dwa rózne typy suchej skóry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianna pe *** Napisano Maj 4, 2013 ale który? z drogerii czy ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marianna pe *** Napisano Maj 4, 2013 no..nie wiem zawsze byłam raczej szczupła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 14, 2013 balsamy aloesowe dobrze nawilżają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach