Gość gość Napisano Październik 11, 2013 gość Dla suchej skóry polecam balsam firmy Bandi z serii eco skin care oraz specjalne nutrikosmetyki kapsułki, które zawierają między innymi naturalny kolagen z ryb morskich oraz olej z kiełków pszenicy. Oba produkty to koszt 44zł + 38 zł. Mogę polecić miejsce gdzie można je kupić, także wysyłkowo .....,,, Balsam z Bandi zawiera: Alpha-glucan Olichosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root juce, Maltodextrin, Lactobacilius, Mocznik, Glukonolakton, Olej z passiflory, Masło Shea, Galusan epigalokatechiny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 11, 2013 to wrzuć link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rex turbo Napisano Październik 18, 2013 Polecam balsam oliwka AA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rex turbo Napisano Październik 18, 2013 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MarzenaZ1 Napisano Październik 22, 2013 Najlepszy balsam do ciała to Epionce :) cena dosyć wysoka, ale skóra jest gładka, nawilżona i jędrna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2013 gdzie można go kupić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 22, 2013 i za ile? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rex turbo Napisano Październik 22, 2013 w rosmanie i innych drogeriach, multum balsamów do ciała! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Październik 23, 2013 upsssssssss Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2014 polecam oliwke dla dzieci w żelu ładnie pachnie, nawilża, natłuszcza, dobrze się rozprowadza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2014 jakie macie doświadczenia z kwasem hialuronowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2014 co sądzicie o kwasie hialuronowym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2014 a cena? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 16, 2014 Gównika, spamerko! Nawet marki własne marketowe mają lepszy skład (o cenie nie mówiąc) niz to coś! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 17, 2014 próbowałaś z aloesem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miranda90 0 Napisano Luty 17, 2014 ja używam masła do ciała z bielendy kakao+orzech laskowy i jest super! pieknie pachnie a do tego mega nawilza. ja mam zawsze problem z lydkami, są mega suche :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2014 u mnie podobnie, skóra ud sucha, więc oliwka się sprawdza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agniecha1989 0 Napisano Luty 18, 2014 Vanili, a używasz peelingu przed nałożeniem balsamu? Bo mi to bardzo pomaga. Skóra jest gładsza przez dłuższy czas. Balsam lepiej się wchłania. Używałaś Garniera z urea? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2014 Pilingu tez nie ma co za często stosować, najlepiej raz w tygodniu. Ja nie dawno dostałam w prezencie balsam EcoSkin Care dla skóry wrażliwej. Nazywa się kojący balsam do ciała, zawiera probiotyki, mocznik, masło shea, glokonolakton. Już wiem, że jak mi się skończy to będę chciała następny, muszę tylko podpytać mamę gdzie go kupiła, bo na prawdę przy nim wszystkie balsamy z rossmana się chowają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2014 odnoszę wrażenie,że te balsamy z rossmana tworzą taką białą papkę na skórze, brzydko to wygląda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 28, 2014 Leży pacjent pod korzonkiem i nie cieszy się już słonkiem czeka na lekarza swego nawet tego niewinnego I doczeka się doktora bo wątroba jego chora alkoholem nasączona marskość trawi ją szalona sprawiedliwość jest na świecie no i pewnie mi powiecie że kieliszek doktor pije za pacjenta zdrowie wielkie i wysuszyć ma butelkę aby pacjent pitolony wiał z przychodni uzdrowiony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2014 ja stosuję do suchej skóry emolienty dla dzieci dermedica kupuję na stronie apteki czerwonej bo są najtańsze. Żaden balsam nie da takiego efektu ja przerobiłam już wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2014 a ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2014 bo to daje obraz w czym problem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 2, 2014 dokładnie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tea_89 1 Napisano Marzec 3, 2014 ja zaczełam niedawno używać masła arganowego ziaji. smaruj się dwa razy dziennie- rano i wieczorem. Używaj też peelingu gruboziarnistego. Nie więcej niż dwa razy w tygodniu. będzie poprawa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 5, 2014 mnie pomagają balsamy nawilżające Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 10, 2014 Dla mnie też balsamy są za słabe, ale za to kremy całkiem dają radę :) np. dermika passione body regenerujący. Radzi sobie nieźle z moją suchą skórą na łydkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2014 a ja polecam oliwkę w żelu+balsam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach