Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAZNOKCIE WARSZAWA

PROFESJONALNA STYLIZACJA PAZNOKCI-WARSZAWA

Polecane posty

Gość monika mycha
też kończyłam kurs w beauty-boxie!polecam, szkółka bez zastrzeżeń:)

Rzeczywiście brzmi jak reklama :) ale zgadzam się co do jakości prowadzonych szkoleń. ja jestem w trakcie tego 120h kursu i jestem bardzo zadowolona. jak go skończę to chyba skuszę się jeszcze na jakiś z warsztatu paznokcia, ale nie wiem jeszcze na który :)

Rzeczywiście brzmi jak reklama :) ale zgadzam się co do jakości prowadzonych szkoleń. ja jestem w trakcie tego 120h kursu i jestem bardzo zadowolona. jak go skończę to chyba skuszę się jeszcze na jakiś z warsztatu paznokcia, ale nie wiem jeszcze na który :)

mogę trochę wzrócić honor NEW NAILS, bo sama zastanwiam się nad tamtejszym kursem. dzwoniłam już do nich w sprawie finansowania kursów z Urzędu Pracy i tamtejsza Pani była bardzo pomocna jeżeli chodzi o info dotyczącym potrzebnych dokumentów. Znajoma polecała mi już te kursy i chyba się na nie zdecyduję. Pozdrawiam

Gość laurencja08
Poleciła mi je znajoma i faktycznie byłam zadowolona. Można wybierać z wielu rodzajów szkoleń, a zajęcia prowadzą w bardzo małych grupach, więc szkolenie jest bardzo indywidualne. Mają siedzibę w centrum Warszawy, więc dojazd też nie sprawia problemu - polecają nawet miejsca noclegowe, jeżeli dojeżdzasz !

Gość Aśśka
Dziewczyny na prawdę polecam New Nails, jest na prawdę profesjonalnie i miło. Myślałam, ze na takim kursie to będzie hmmmm.... zwyczajna nuda. Ale jednak było inaczej. Niedawno założyłam swój gabinet kosmetyczny i moje klientki są ze mnie zadowolone. Ciągle wracają do mnie, a chyba o to nam chodzi. :) Także New Nails i to szybko, bo teraz urzędy pracy opłacają takie kursy :D :D :D

Gość Wiooooleczka
Aśśka ma zupełną rację. Ja skończyłam kurs który trwał 120 godzin. I teraz mogę się pochwalić swoimi umiejętnościami. Od teraz dziewczyny jestem profesjonalistką :D

Gość MistrzyniStylu
New Nails na prawde dobrze przygotowuje do zawodu. Sama prowadze salon kosmetyczny i juz zatrudniam 3 dziewczyny, które skończyły ten kurs. Na prawdę dobrze pracują i mają bardzo dobre umiejętności. Tak więc zachęcam was dziewczyny do korzystania z tego kursu, bo i może mi się uda was zatrudnić :)

Gość SlicznaKobietka
New Nails, sporo się słyszy ostatnio o tej firmie. Ale w cale się nie dziwie, skoro mają tak świetne kursy. Byłam na 80 godzinnym kursie z wizażu i jestem na prawdę zadowolona.

Gość Jasmina88
No bo w tej chwili wydaje sie ze sa to najbardziej profesjonalnie prowadzone kursy w Warszawie. Mam kilka koleżanek które ten kurs już skonczyly, w przyszlym miesiacu sama sie rowniez wybieram. Moze te kursy nie naleza do najtanszych ale za to powaznie zwiekszaja szanse na zatrudnienie w zawodzie.

To jeśli już jesteśmy w temacie kursów stylizacji paznokci - w Warszawie jest fajne miejsce, w którym taki kurs można sobie zrobić (jest to Pro-Activ) i do wyboru jest między innymi manicure hybrydowy, żel / akryl, manicure japoński itd. Poza tym, widzę, że dla bezrobotnych organizują kursy bezpłatne! Trzeba być tylko zarejestrowanym w UP.

a ja polecam sprawdzenie oferty New Nails, mają kursy krótsze i dłuższe, małe grupy, znajdują się w centrum, byłam i polecam

Gość Nikenatt
Mam do sprzedania dwa zele biale NallDesing 15ml ( 1 za 20 zl..) ?? ktora chetna zaplacilam za niego 25 zl.. jesli chodzi o dostawe.. dojade gdzie ze chcesz cala warszawa jesli chcesz kupic pisz 512655035

Gość Ammanee
Z czystym sumieniem moge polecić Centrum Zdrowia i Urody CHANTA'L. Jestem bardzo zadowolona, zwłaszcza z profesjonalizmu osób, które tam pracują. Miałam wykonany manicure japoński czyli P.Shine, może niezbyt znany, ale polecam ;) Paznokcie po nim są świetne i wyglądaja bardzo zdrowo.

Gość Kalinnaa
Przyłączam się do opini poprzedniczki. Również miałam styczność z Chanta'l, robiłam manicure francuski na chrzciny córeczki. Pefrekcyjnie zrobione paznokcie. Na pewno jeszcze nieraz tam zawitam ;)

Gość Kalinnka
Skuszona opiniami na różnych forach wybrałam się do Centrum Urody Chanta'l, moje paznokcie były w takim stanie, że aż wstyd było je pokazywać i nie mogłam sobie z nimi poradzić, Pani na miejscu poleciła mi manicur japoński, chyba wyżej ktoś już o nim wspominał, no i co mogę powiedzieć, efekt przerósł moje oczekiwania, zapłaciłam ponad 70 zł, ale naprawdę warto, w ogóle fajne miejsce, polecam z czystym sumieniem, robią tam na pewno wiele fajnych rzeczy :)

Witam Mam na imię Asia i od kilku lat zajmuję się stylizacją paznokci oraz pielęgnacją dłoni i stóp. Moja oferta skierowana jest do wszystkich Pań bez względu na wiek:) Proponuję podstawowe zabiegi jakimi są: - manicure 30zł -pedicure 60zł((biologiczny,cążkowy, frezarkowy,bez użycia przeżytku jakim jest omega) -hennę 10zł(używam tylko REFECTOCIL) -regulację brwi(10zł) Zapraszam również na profesjonalne przedłużanie paznokci. Preferuję przedłużanie na szablonie,ale na życzenie wykonuję stylizacje na tipsie. Proponuje przedłużenie klasyczne jakim jest np.french permanentny oraz bardziej wymyślne i odważne stylizacje. Jestem otwarta na propozycje klientki,ale nigdy nie jestem pozbawiona weny twórczej:) Zapraszam do siebie wszystkie Panie,którym wmawiano,ze z ich paznokciami nie da się już nic zrobić!! Mam tu na myśli Panie-obgryzaczki:) Dla Was moje drogie proponuję: ***REKONSTRUKCJĘ PAZNOKCI OBGRYZIONYCH*** ------100zł------(rewelacyjne efekty nawet przy bardzo krótkiej płytce!) Podejmę sie każdego wyzwania i nawet bardzo obgryziona płytka nie stanowi dla mnie problemu!:) Tylko teraz proponuje wszystkim Paniom stylizację- żel French permanentny z użyciem żelu maskujacego-kamuflażu w wyjątkowo atrakcyjnej cenie-80zł!!! Paznokcie kolorowe-zdobione również w tej samej cenie. Cena obowiązuje do końca maja! French nigdy nie wychodzi z mody! Sprawia,że nasze dłonie zawsze wyglądają czysto i elegancko. Jest idealny na kazdą okazję i pasuje każdej z nas:) Więcej fotek moich prac: http://asik-paznokcie.pinger.pl/ Zapraszam:) Kontakt tylko telefoniczny. kiedy nie odbieram proszę o sms'a-oddzwonię. tel.518-585-406 Zabiegi wykonywane są w miłej atmosferze w salonie na warszawskiej Woli na ul.Wolskiej. Dodatkowo można skorzystać z solarium(tuba.min-1zł)oraz usług fryzjera:) http://asik-paznokcie.pinger.pl/ http://asik-paznokcie.pinger.pl/

Jeśli szukacie profesjonalnych stylistów paznokci, na www.naszauroda.pl/Manicure/Warszawa/ znajdziecie najlepszych fachowców w tej dziedzinie. Serwis zrzesza najbardziej prestiżowe salony urody. W jednym miejscu znajdziecie fryzjer4a, kosmetyczkę, spa, fitness i wszystko, co niezbędne dla poprawienia urody www.naszauroda.pl

Gość najlepszy manicure
najlepsza manicurzystka w warszawie to Pani Ania http://anna-mp.pl/page1.php stronka moze nie jest efektowna, ale Pani Ania w 200% najbardziej profesjonalna. Te wszystkie salony z ogloszen z reklamami z gruponow i td moga sie schowac przy jej profesjonalizmie!!!