Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina z warszawki

MAM JEDNĄ PIERŚ WIEKSZĄ OD DRUGIEJ CO MAM ROBIĆ !TAK TO WYGLĄDA

Polecane posty

Gość eee tam ja mam tak samo

Gość po pierwsze nie mniejsza
jedna tylko obydwie masz małe. mogłas nie dawac fot na erotycznym to byc cie nie wysmiali tak ze teraz szukasz orad na zdrowiu ze masz male.

Gość SLICZNE MASZ PIERSI

Gość kasandrawa
a wg mnie masz normalne .jestes ekshibicjinistką ,prawda?

Gość waw
bleeeeeeeeeeeeeeeee........................ w zyciu brzydszych piersi nie widzialem

Gość upppppppppppppp
po 1 brzydkie masz pierwi a po 2 pzreciez kilka dni temu dawałas te foty zeby Cie ludzie ocenili wiec co? jaja sobei z nas robisz ? :o

Gość upppppppppppppp
*piersi

Gość a ta znowu tu z tymi bladziuch
ami?? bleeeeeeeee sniadanie mi obrzydziłaś:-(

wiecie co?mam w dupie co mowicie. dala dla żartu na tamtym forum..i tak mnienie zna nikt więc co?nie dalam twarzy.. ale wkuzra mniejak mowili mi wszyscy ze mam za male..i ze jedna piers mam większą od drugiej .dlatego pytam was.:mam ? tylko tyle.

Gość brzydkie brzydkie brzydkie

Gość LOMATKOOO
STRASZNIE WIELKIE ..NORMALNIE JAK U STAREJ BABY!!!!!!1

ale ja nosze rozmiar miseczki b a czasem c więc nie przesadzajcie ze duże mam strasznie.porpstu nie male i nie duze ale przcietne w sam raz.

Gość ja ci napisze szczerze
piersi masz duze i nawet jesli sa B to wygladaja na duze C, brzuch masz nie za fajny, powinnas troche pocwiczyc, bo robisz wrazenie korpulentnej

no wiesz .jesli chodzi o rozmiar piersi to na pewno nie są duże:( nie usłyszalam w zyciu ze mam duze nigdy. zawsze od mego faceta słysze ze za małe.. takze są bardziej male niz duże a jesli chodzi o brzuch to byl po jedzeniu duzym bo stosuje dietena przytycie bo jestem za chuda i mam od dietetyka nawet taką diete.. waze tylko 50 kilo do wzrostu 170 wiec gruba nie jestem:(

Gość ale ty jestes glupia
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Czemu jej tak zlosliwie odpisujecie?Co za ludzie... Karolino ja osobiscie mysle ze powinnas udac sie z tym do lekarza.Jesli jestes w okresie dojrzewania a tak mi sie wydaje(sadzac po ksztalcie biustu) to niesymetryczne piersi czesto sa czyms naturalnym.Wyrownuja sie z wiekiem.Ja kiedys tez mialam ten problem.Dzis mam 24 lata i roznica jest prawie niewidoczna.Trzeba sie dobrze przyjrzec.Dodam ze nie ma kobiety na swiecie ktora miala by rowne piersi.To tak jak z asymetria twarzy:)Pozdrawiam :)

Gość wg mnie ladne cialko
przynajmniej nie kolejny szkielet

Gość a zeta jons to co
ale przeciez jest kobieta na swiecie która nie ma nieasymetryczej rwatz i jest to zeta jons ..wiecn ie gadaj bzdur ty wyżej:)

Gość ale ty jestes glupia
wedlug mnie zeby zamieszczac takie zdjecia w internecie to trzeba byc niezle rabnietym... czy ty nie masz nic lepszego to roboty tylko robic sobie zdjecia nago...

Gość i tak mnienikt nie zna..
wiec czemu nie?przyanjmniej sie dowiem co myslicie o mym biuscie

Gość dlmdm
ogólnie jesteś przytyta zero wcięcia w tali i beznadziejne cycki po co te zdjęcia pokazujesz?

Gość i tak mnienikt nie zna..
A DLACZEGO CYCKI BEZNADZIEJNE?WYJASNIJ MI ? BO WIELE OSOB NA EROTYCZNYM MOWILO ZE ZA MALE ALE FACEICN ATOMIAST MOWILI ZE SLICZNY KSZTALT ..WIEC JAK TO JEST?CZY TYLKO KOBIETY OPTRAFIĄ DOKOPAĆ Z ZAZDROSCI?

Gość dlmdm
mają brzydki kształt i za parę lat będą rozlane a faceci na erotycznym wszystko łykną

Gość laskanebraska
wg mnie są jakies takie duże

to absolutnie normalne zjawisko. zdecydowana większość kobie tak ma, więc się nie denerwuj

Gość za male piersi masz
ale male ..szok .

Gość ja ci napisze szczerze
jednak uwazam ze piersi sa dosc duze, chyba twoj facet jest wielbicielem piersi ewy sonet albo sie nabawilas jakichs kompleksow, piersi masz duze i juz i mowie ci ze wygladaja na duze C, rzeczywiscie waga nieza wysoka, pewnie masz grube kosci i dlatego sprawiasz wrazenie tezszej, no ale oceniam to co widze, piersi mi sie podobaja , brzychowi brakuje cwiczen, moze popros chlopaka albo kolezanke zeby ci zrobili zdejcie bo jak robisz sama to proporcje nie sa zachowane