Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość al-Hahay

Jankesa, a moze nam powiesz zlociutka co Twoj men robi w tej chwili?

Polecane posty

Gość al-Hahay

I czy wie ze flirtujesz w kafeterii?

Małgos no wiesz ..... umyte mam i się czochraja naturalnie . ale prostownica juz sie grzeje . kto będzie pstrykał zdjęcia .

prostuj te włosy bo nam wstyd przyniesiesz ;) a fotki na forum publikować zamierzam :) nasi te fotki będą robić :)

nie masz mojej autoryzacji na publikację :P wyprostuje jutro . albo nie . nie wiem . i tak jestem beauty:P

Gość majsterklepka
Jankesa miałaś ze mna te gwozdzie tłuc w ściany 😭 i cooo?

majsterklepka ,hello . mnie jutro czeka wymiana baterii nad wanna ,. miałam to zrobic dzisiaj ,ale sąsiad który miał zawór zakręcić , sam wrócił zakręcony i nie widział klucza:P . sorrki kobieto jakby co to szukaj mnie tutaj , na ogólny zadko zaglądam 🌼for you

jestem gotowa od urodzenia ,by pokazac swiatu jaka piękna spłodzili mnie tato z mama . jestem boska . nie mam w sobie ani grama silikonu(co widać ) i wogóle ochy i achy . (z której strony jest aparat ,bierze prawy czy lewy profil ) :P idę zapalic :(

Gość majsterklepka
zrobilam tę szafę... 😭 walka była ostra z tym panem...:o chcial zaliczkę w wysokości 80% zapłaty :p ale walczyłam jak lew i nie dałam póki nie zrobił :P:P wspólczuję majstra 🌻 dla Ciebie;)

teraz prawy......ale zaraz przejdziemy do lewego :) nie no cudo.......mi się podoba ;) ale kobieto.....okryj się trochę :D

sama uszyłam . wiesz takie tam fatałszki . troche koronki troche satyny . fiu i mam , ładne co?

małgos ale z tym futerkiem na ..... to juz przesadziłas trzeba było ogonek z tego ukrecic :P