Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość al-Hahay

Jankesa, a moze nam powiesz zlociutka co Twoj men robi w tej chwili?

Polecane posty

Gość al-Hahay
o jakim futerku mowa?

łonowe , acz nie naturalne , sztuczne włosie wstawione w miejscu do którego zmierzają łysi mściciele.

Hard , a gdzie wolna wola . mozemy ale nie musimy . nam jest tak dobrze prawda Małgos :P

dopóki nie zobaczę porządnego męskiego oręża(musi miec właśćiwego do adresu właściciela) na swoim mail-u nie dam swoich w sexi bieliznie :P . i tyle .

jeszcze nic nie trzymam , wyluzuj kobieto , to byłoby nieludzkie równocześnie pisac i trzymać :P

no tak i nie wiadomo na czym się skupić bardziej :P na trzymaniu czy pisaniu :P ja bym chyba nie pisała......

ja to mogę sobie potrzymać.....jaśka żeby mi nie uciekł spod głowy :( echhh idę szykować to zimne łóżko do snu :(

to fajny kolorek . mam nadzieję ,ze mój sie kiedyś da skusic na czerwona . aletaką głęboką w wiśnie wpadającą . dobranoc jakby co 😘Małgoś

a teraz czas na relaks w wannie :) z dużą ilością piany.....kto ma wannę niech się ze mną łączy w tym przemiłym doznaniu......wrażenia omówimy po ;)

Gość nie jest w łozu
nie ,jajka przybrały formę porządnego słonia i Bum ma problem z dotarciem do łoża,ciągnie przypadłóść po podłodze

Gość juken dzuken cwaniaku
tylko gadac duzo potrafisz, pewnie o seksie tez tylko umiesz duzo pisac, jak przyjdzie co do czego uciekniesz....hahahahaha

Gość do jukena
Ty to mozesz liczyć tylko na wdzięki Buma,jankesa z posiadaczami malutkopeniskow nie zadaje sie :D