Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdse

śmierć jest

Polecane posty

Gość amanndaaa
hmmm... chyba domyślam się kogo masz na myśli...;)

Gość lakzer
amanndaaa chrzanisz.Pewnie twoje zycie mimo porazek ma jakies pozytywne rzeczy. Prosze jedna z moich porazek mam 29 lat i nigdy nie mialem dziewczyny.Ciekaw jest czy ty w tym wieku nie mialas chlopaka. NIe tlumaczmy sie zyciem za wszelka cene.Bo sa ludzie dla ktorych zycie to jest dramat.

Gość lakzer
dla jednych złamany paznokiec to problem dla innych cos o wiele wiekszego

Gość amanndaaa
lakzer- nie mam zamiaru opisywać na tym forum swojego życia, ale wydaje mi się, że weselsze od Twojego nie jest:)

porazki i sukcesy nie biora sie z powietrza. zycie to nieskonczona liczba mozliwosci, smierc to koniec mozliwosci. zycie to szansa, smierc to brak, nicosc, koniec. jak ci sie zycie nie podoba, to dlaczego z niego korzystasz, np.: piszac na tym forum? jazda stad, skoncz ze soba, przestan powietrze marnowac, bo niektorym na tym powietrzu zalezy.

Sami wymyślamy swoje scenariusze. Żyjemy i dokonujemy dobrych lub złych wyborów, a potem narzekamy, że życie jest beee :) Czy dlatego chcecie popełnić samobójstwo, że brak Wam siły na to by zmienić coś w Waszym życiu ? Nikt nie ma lekko. Każdy kiedyś umrze. Samobójstwo jest najprostszym wyjściem, ucieczką przed nieznanym, a nie uciążliwą pracą nad sobą i zmianą życia na lepsze. 🖐️

Gość lakzer
no to gratulacje amanda ja nigdy nie mialem dziewczyny mam 29 lat .Ty nigdy nie mialas chlopaka .PRzegralismy zycie :)

\"a ci co mysla ze warto zyc lub rodzic sie sa egoistami.\" wez sie uzasadnij, czlowieku, bo piszesz jakies bzdury bez pokrycia.

Gość lakzer
im sie wydaje ,ze maja problemy .Chciałbym miec takie problemy.

Gość amanndaaa
lakzer- nie pisz proszę za mnie scenariuszy mojego życia:) nie napisałam, że nigdy nie miałam chłopaka:) jeśli wg Ciebie jedynym problemem w życiu jest brak tej swojej "połówki" to gorąco współczuje...:)

Gość amanndaaa
"podobno zaj**iście przystojnego i wysokiego" to się zgadza:)

Gość lakzer
no dobra kolejny problem nie wychodze wogole na dwór od 7 lat .Mam fobie.CAły czas siedze w domu i w pracy.Unikam kontaktu z ludzmi .Zero dziewczyn ,zero kumpli .Tylko praca i sen. FAjnie nie ?

Gość lakzer
nawet do sklepu nie wychodze bo mam lęki

Gość amanndaaa
nie wierzę, że od 7 lat nie wychodzisz z domu:)

Gość lakzer
CZy zdarzyło wam sie modlić o smierć ?Bo mi już nie raz.

egoista jest kazdy. a altruizm to tylko odmiana egoizmu. egoizm np objawia sie poprzez desperackie poszukiwanie akceptacji, u niektorych przez robienie z siebie ofiary losu, meczennika, osoby lezacej, ktora czeka az poda sie jej raczke... zalosne. ja takim ludziom mowie \'nie\'. lezysz? wiec predzej doczekasz sie kopa, a nie pomocnej raczki.

Gość lakzer
przed 7 laty wychodzilem ,ale malo.

Gość amanndaaa
ZGiŚ- dziękuję za życzenia:) nie zrobi tego, bo wie jaki ma skarb:)

Gość lakzer
gdy wychodze na dwór to mi sie kreci w głowie i zalewa mnie pot od razu wracam z powrotem .CZuje sie jak na wojnie

dawno temu tak ,lecz teraz cenie życie bo inaczej byłoby niewiele warte

Gość amanndaaa
lakzer, wybacz, pewnie masz problem, ale to śmieszne co piszesz:)

masz leki, choroby psichiczne? idz do psychologa. nie wychodzisz z domu? popatrz na to realnie. gdybys chcial wychodzic z domu, wychodzilbys. widocznie nie chcesz.

Gość lakzer
tu macie link http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3452689 i pamietajnie wasze zycie jest piekne.I tlumaczenie sie tym ,ze ktos robi z siebie ofiare nic wam nie da.Gosc ktory nigdy nie mial dziewczyny w takim wieku jak ja moze robic z siebie ofiare?Watpie.Raczej ma przeje bane

Gość amanndaaa
ZGiŚ- Twój nick w pełni oddaje charakter Twojej osoby:)

Gość lakzer
nie zaklopotko lekarz ,a smierc

Gość likwidacja10zxr
niektórzy mają tutaj pracę nieźle

to niech idzie sie leczyc. jaki jest sens dalszego tkwienia w nieleczonej chorobie i poglebiania jej? albo lekarz albo kawal sznura i drzewo. nie rozumiem, czego tacy ludzie tu szukaja.

Gość amanndaaa
lakzer, musisz skorzystać z pomocy psychiatry i psychologa w takim razie... psychiatra dobierze odpowiednie leki a psycholog zajmie się Tobą od strony duchowej: tylko nie pisz, że to nic nie da:)

Gość lakzer
one mnie nie pograzają .Udawadniaja mi tylko ,ze sa szczesliwe.SZczesliwy nigdy nie zrozumie nieszczesliwego.TAk jak bogaty nigdy nie zrozumie biednego. Sa zalosne,ale moze to i dobrze .W koncu optymisci sa potrzebni bo swiat byłby ponury Samobojcy tez sa potrzebni ,bo zylyby tylko pipki smieszki na nim niczym sie nie przejmujace