Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fdse

śmierć jest

Polecane posty

Gość lakzer
są załosne ,ale ich nie potepiam ,bo nie zdaja sobie sprawy na czym polega ta choroba.

Gość amanndaaa
ZGiŚ- dziękuję za troskę:) a ja Ci życzę, aby Ci odpadł fiutek:)

Gość lakzer
potepiac mozna tylko swiadomych.One tego nigdy nie doswiadczyly wiec tego nie zrozumieją. Tak jak zdrowy nie zrozumie chorego.

Gość lakzer
przez one mam na mysli was oczywiscie

Gość likwidacja10zxr
rozwiń kwestię pracy jak ją zdobyłeś? i na czym polega?

Gość lakzer
ale ja nie mam zamiaru sie zabijac.Chciałbym umrzec ,nie urodzic sie ale nie mam odwagi.Nie zabije sie .To wykluczone. Bede tak zyl dalej.Nie bede mial dziewczyny,znajomych do konca zycia itd.Troche jak roslinka

Śmierć ? I tak Cię kiedyś dopadnie. Nie wychodź więc przed orkiestrę tylko tak pokieruj swoim życiem, żebyś potrafił dalej żyć. Podobno nie ma nierozwiązywalnych problemów. Sami stwarzamy sobie piekło. Uważam więc że najlepiej w tej sytuacji skorzystać z opieki lekarza psychologa. 🖐️

prawdziwą przyszłością nie jest życie wieczne:) chwytaj szczęście i nie trać czasu na pecha lakzer

Gość amanndaaa
lakzer, musisz chcieć dać sobie pomóc:) to podstawowy warunek:)

lakzer, ty w ogole czytasz, co sie do ciebie pisze? czy przyszedles sobie tu pobiadolic i poudawac jakiegos schizola, bo od siedzenia przy kompie urusl ci brzuch i nie chce ci sie dupy z krzesla ruszac przez caly dzien?

Gość lakzer
praca na szczescie nie wymaga kontaktu z ludzmi .Wsiadam w samochod i jade poczym wracam prosto do domu.PO pracy jestem jedak mocno wyczerpany.Od razu ide spac.To nie przez zmecznie ,ale kreci mi sie w glowie i zle sie czuje na zewnatrz.

Gość amanndaaa
ZGiŚ "jest dobrze umocowany " a co.. przykleiłeś sobie gumowego fallusa we właściwym miejscu??:)

Gość lakzer
niuł brend masz racje .Zyhcie jest piekne oszukuje sam siebie. To ze nie mialem dziewczyny w wieku 29 lat nigdy to nic nie znaczy .Wiekszsoc facetow nie miala w tym wieku dziewczyny przeciez.

Gość lakzer
JA nie jestem wyjatkiem bo ponad 90 % facetow w wieku 29 lat nie nigdy miało dziewczyny.

Gość likwidacja10zxr
no ale ja nie mogę znaleźć pracy załóżmy że jestem podobny do Ciebie to co mam zrobić żeby w końcu ktoś mnie zatrudnił

Gość amanndaaa
ZGiŚ nie jestem idiotką:)

nie dziwie sie, ze nie miales tej dziewczyny, jesli twoje dzialania daza w dokladnie przeciwnym kierunku. dziewczyna sama nie przyjdzie.

Gość lakzer
zero gówno i śmierć tobe równiez zycze powodzenia i owocnego życia.

Gość amanndaaa
już się z Wami żegnam, lecz na koniec wkleję tu bardzo inspirujący tekst na jaki trafiłam dziś:) przeczytajcie uważnie:) "Wzmacniaj siłę ducha, aby cię chroniła przed złym losem. Lecz nie zadręczaj się złymi wizjami Wiele lęków rodzi się ze zmęczania i samotności. Poza zdrową dyscypliną bądz wyrozumiały dla siebie. Jesteś dzieckiem wszechświata, takim samym jak drzewa i gwiazdy Masz prawo żyć tutaj, i czy to pojmujesz lub nie jest oczywistym, że świat ma sens. Dlatego żyj w zgodzie z Bogiem, jakkolwiek go pojmujesz. Bez względu czym się zajmujesz i do czego dążysz. W tym zgiełku życia, żyj w zgodzie z samym sobą. Pomimo całej tej obłudy, krzątaniny i rozczarowań, jest to wciąż piękny świat." DOBRANOC KOCHANI!!!🌻:)

Gość lakzer
ale nie nalezy je za to ganic .One nie moga tego zrozumiec .Sa szczesliwe .

Gość lakzer
dobranoc .Pomodlmy sie o smierc.

Gość likwidacja10zxr
dzięki kurwa za odpowiedź

Gość lakzer
niuł brend zawiode cie dałem kilku laskom kosza.DLaczego?BO wiem ,ze jestem zalosny i na nie nie zasluguje.Zreszta jak sie do mnie odzywa laska to najchetniej dalbym noge .To sie nazywa patologiczna niesmialosc.FAcet ktory odmawia dziewczynie randki przez swoja patologiczna niesmialosc.

Gość lakzer
dobranoc.

Gość lakzer
to i tak nie ma sensu.Zycie nie ma sensu.

życie ma sens i jest pełne różnorodności dobranoc:)