Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anka24**

Razem raźniej...motywacja wzrasta...

Polecane posty

Oj nie bój się,ja będę zaglądać,to też jakby mój topic,nie??;P

Dzięki Inezka, miło z Twojej strony,pewnie ,że Twój Topic ...Pozdrawiam :) :) :) :) :)

Gość dlaczego Topic umiera

Jeszcze nie umiera ale do tego zmierza... :( :( :( niestety albo ten długi weekend tak wpłynął na dziewczyny, albo zabrakło samozaparcia i silnej woli w dążeniu do celu... :( :( :( Pozdrawiam i zapraszam jeżeli ktoś chce się przyłączyć...

Kto się przyłączy do odchudzania bierzemy się ostro od poniedziałku...Zapraszam chętnych :D :D :D

Zastanawiam się tylko co się stało było was Tyle...Pika27, Słodka_, bellarosa, kotki2, kasiaaa27...i nagle nie ma nikogo jedynie inezka została... no cóż szkoda myślałam że schudniemy parę kilo wspólnie. Pozdrawiam

Smutne aczkolwiek prawdziwe...zostałam sama na tym topic'u...chyba nie ma sensu dalej go prowadzić...ani jednej chętnej duszyczki do odchudzania...dlatego postanowiłam się przenieść, ale od czasu do czasu będę jeszcze zaglądać na kafeterię. Pozdrawiam i życzę sukcesów w dążeniu do ideałów... :D :D :D

Cześć Anka.Byłam dzisiaj w pracy i stąd ta moja nieobecność.Będę tu zaglądała,żeby Ci nie było smutno.Jak Ci idzie,bo u mnie OK.Pozdrawiam,pa

U siebie w biurze mam internet,ale nie zaglądam na forum,bo nic bym nie zrobiła.To wciąga itd.Ale w miareę możliwości będę zaglądała.

Dzieki Inezka!!!! :* narazie kiepsko idzie impreza rodzinna mnie czeka więc sobie odpuściłam do poniedziałku, a jak tam Twoja dieta jajeczna...daj znać czy działa...sama się nad nią zastanawiam :D

Hej dziewczyny przeczytalam wlasnie caly wasz topik :) zycze powodzenia i silnej woli!! Izunia z Toba spotkalam sie tez i na innych tematach :) Anka czy mozesz napisac jakie to tabletki Maglek ?? czy chodzi ci o magnez?? Dzieki Pozdrawiam ;-)

Maglek to magnez z witaminą B6 wszystko co niezbędne,żeby woda nie zatrzymywała się w organiźmie, a Ty Marcia84 też walczysz z kilogramami??? Pozdrawiam

Marcia,a gdzie się spotkałyśmy?? Anka,ja tu wrócę to pogadamy,okejka??🌻

Anka,no napisz dwa zdania,jak schudłaś i ile i takie tam,bo znowu podnoszę topic do góry .:)SAMA

Inezka ja już całkiem wyprowadziłam się z kafeterii, ale będę was odwiedzać...z moją dietą to tak niebardzo zaczynam od nowa... :/ Zażywam tylko Therm Line i straciłam dzięki niemu 1kg mimo, że opycham się jak świnia. Jasne że się możesz przyłączyć Basiu zaparszam również na: http://www.vitalia.pl/forum1,275525,275525,0_7_maj_2007r.-startujemy.html Tam startujemy od poniedziałku. Inezka jak tam Twoja dieta jajeczna ja ją chyba teraz będę stosować. Daj znać jakie efekty. Pozdrawiam. :D

Z tymi dietami to kicha przez to cholerne grillowanie.Ale od poniedziełku to choćby mnie mieli posiekać koniec z tym.:P

Z tymi dietami to kicha przez to cholerne grillowanie.Ale od poniedsziałku choćby mnie mieli posiekać koniec z tym.:P

Gość Anka==========
ty chyba olewasz koleżanki które ratują ci topik niewdzięczna

Gość Anka==========
one maja swoje topiki a i tak tu wchodza zeby nie zniknal a ty nic

Nikt tu się nie pojawiał od jakiegoś czasu, jedynie Inezka.Z Inezką umówiłam się że będę zaglądać na jej topic od czasu do czasu więc co mam tu sama robić???

Siedzę na Vitalii podałam Ci wyżej link...jak chcesz to wpadnij...zaczynamy od jutra...może się przyłączysz???

Anka na tej diecie kaszowej schudła już 6kg.Przez 5 dni je kaszę,a weekendy to normalne odżywianie.Żołądek ma skurczony,przemianę na 6 z plusem,oooojjjj szkoda Anka,że ja nie cierpię kaszy,ale Tobie szczerze gratuluję,🖐️