Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koneta

lubie brutalny sex. czy to normalne?

Polecane posty

Gość Ulległłaa w łóżku
Brutalny seks-to wciąż jednak seks tyle że mniej delikatny z elementami dominacji i uległości bez jakiś kramelków na sutkach czy biczowania oder pissiingu i rózych tym podobnych akcji.Lekkie szarpanie za włosy szybkie ostre ruchy,parterka traktowana przedmiotowo.Ale prawdziwa roszkosz daje jednak tu sam seks BDSM Sado-masochizm to troche cos innego.Też polega na grze w dominacje i uległość ale partnerzy moga osiagać rozkosz bez stosunku płuciowego a z samego zadawania sobie bólu upokorzenia.Sam seks zaś jest rzeczą drugopnanową.W gre wchodza rózne o wiele bardziej sadystyczne praktyki niż wprzypadku ostrego tzw brutalego seksu..Min kramelki na sutkach zbawy w psa i pania biczowania i tympodobne... Dlatego kobieta która z premedytacją lubi deptać meskie genitalia nie uprawia ostrego seksu a SADO-MAsOCHIZM...

Gość Qrwa
A propos ... Może lubicie jak facet robi wam kupę na twarz co???

Gość a ja lubie ostry seks
z elementami BDSM ale takimi delikatniejszymi elementami

Gość Qrwa
Ostra jazda jest wtedy jak po seksie - obojętnie jakim jest orgazm totalny , ale taki że kobietę zalewa a facet omdlewa

Gość kasiunia 2222
Ja lubie jak facet qchodzi we mnie analnie bez zasnego zelu nawilzajacego. kiedy bije mniw po twarzy i po calym ciele. kiedy ciagniw mnie za wlosy az mi je wyrywa. kiedy poauwa mniw tak mocno i tak szybko ze placze bolu. uwielbiam kiedy gryzie mnie w sutki kiedy nazywa mnie od kurew i szmat i najwazniejsze. najbardziej podniecamsie kiedy mnie dusi. czy to normalne? Moj obecny partner jest bardzo delikatny i uczuciowy. boi sie ze zrobi mi krzywde. kedyne co to mnie dusi i rnie mnie mocno. moze to ja mam coa nie tak z psychika?

Gość PAN kasiuni222
odezwij się kochanie na hilux2009@interia.pl Możemy zacząć wirtualnie...

Gość Urughaijka
A jak mnie facet dusi to też akurat uwielbiam... nawet znam takiego co to lubi ale on ma dziewczynę ;(

Gość hellokitty0
normalne. Każdy woli inaczej. Ja natomiast nie lubię brutalnego. Namiętny :) czasami ostrzej.

Gość Urughaijka
Mi się to nie podoba na tym filmie, że on ją bije, skoro ona robi wszystko co on karze , powinien tylko ja bić jak go nie słucha

Gość zaden
http://www.xvideos.com/video664931/aletta_ocean_gets_punished Daj o 2 minuty i to ciekawie wygląda, niby oklepane ale jednak ;) Co do Filmu do zgadzam się Uragahaijko, powinien bić dla dyscypliny nie dla zasady i tak w ogóle skąd jesteś? ;) Wiecie co kto lubi ;) Ja tam nie mam nic przeciwko jak kobieta chce dominować, ale jak Cię zwiążę to Trzeba się liczyć z tym iż może się rozbestwić, ale niestety tak jest rzadko, większość kobiet wstydzi się przyznać do Swoich upodobań.....

Gość Urughaijka
Jestem z Poznania :P A widziałam już filmiki z tym kolesiem tam :P ale nie podoba mi się trochę, że ta laska tak wygląda jak ku r ewka taka :P lepiej by było jakby normalna dziewczynę dali, bo u takiej to nie widać, żeby to dla niej było jakieś upokarzające albo coś :P

Mój ulubiony rocznik. :) {czesc] Ludzie mają słuszne pretensje, że na szybkości się nie odpowiada. Tu już mogą być pewne obawy. :P

Gość sinbad
ja szukam takiej kobiety lecz niue moge znalezc

Gość samotna1234
Wiedzialam ze sa faceci ktorzy praktykoja taki sex ale kobiety? Nigdy o tym bym nie pomyslala. Ale jak ci taki sex odpowiada to moze zostan dziwka tam nie maja szacunku do nikogo wiec to bedzie cos dla ciebie

Gość gość
Tydzień temu kochalam się z moim facetem. On leżał na łóżku ja na jeźdźca na nim siedziałam okrakiem. Gdy było już naprawdę gorąco on złapał mnie nagle za szyję a ja nie wiem czemu wyszeptalam " uderz mnie" on spytał się czy dobrze usłyszał ja potwierdziłam on mnie uderzył w policzek ale lekko. Ja krzyknelam: mocniej slyszysz! Dostałam kilka razy w twarz, raz bardzo mocno... i wtedy miałam najlepszy orgazm w życiu. Dziwnie się z tym czuję nie wiem co mnie naszlo nigdy wcześniej nie przyszło mi do głowy coś takiego mojemu facetowi tym bardziej. Najgorsze jest to że cały czas o tym myślę O tym żeby mnie znów uderzył:-( Wysłałam mu smsa dzisiaj o treść : moj policzek tęskni za twoją dłonią... on mi odpisał że już mu stoi... matko kochana co ze mną nie tak????

Gość gość
Uuuu.... zboczus z ciebie mała ;-)

też bardzo lubię :) myślę że jesteś kobietą która lubi odczuwać że jednak uprawiasz ten sex ;)

Gość zajaczek121
to normalne ale jest problematyczne bo trudno znalezc faceta ktory umiałby umiejetnie dogodzic mi w ten sposob, nie wiem dodałam ogłoszenie i czekam ero.club/3110/lubie-brutalny-sex/ może tu jest taki mężczyzna i napisze do mnie :)

Gość gość
to prawda ze trudno znalezc ja juz znalazlam i jest to najprzyjemniejsza rzecz jaka w zyciu robilam ;)

Gość gość
bdsm to zboczenie

Gość gość
sa rozne zboczenia

Gość gość T
Zdecydowanie wolę normalny sex z uczuciem i namiętnością. W seksie brutalnym nie ma nic przyjemnego!!

Gość mlagorzarta
mnie to bardzo kręci, bardzo chciałabym aby facet w łóżku traktował mnie jak szmatę ale teraz znajdź sobie mężczyznę który miałby odwagę tak zrobić ehh ciągle szukam takiego partnera zapraszam do napisania ero.club/3384/lubie-brutalny-sex/ albo email malgorzatapapszkiewicz@gmail.com proszee jestem zdesperowana :(((

Gość gość
a ile masz lat ?