Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziewcinka

byl z was ktos

Polecane posty

ja pracowałam w niemczech nad morzem. praca od 4 rano do...różnie. od rana zrywaliśmy truskawki dla marketów, następnie na tiry( za granicę). zrywanie trwało do zapełnienia ostatniego tira. czasem więc kończyliśmy o 12, a czasem o 19. w każdą pogodę. harówka, ale za tę harówkę zarabiałam tyle, co w Polsce przez pół roku

niby jade przez goscia, ktory jest \"sprawdzony\" , ale lubie brac wszystko pod uwage... moze wiecej rad?? malo Was cos bylo na tych truskawkach :)

Gość fdser
w truskawkach podobno łatwo poczyna się dzieci

lilitka ---- ja tez bede miala podobnie. tez na poczatek dla marketow a pozniej na sprzedaz nawet przydrozna i na tiry... masz jakies rady dla mnie? co wziasc? itd

Gość fdser
zabierz ze sobą prezerwatywy

rady? weź ciuchy ciepłe, kalosze, p/deszczowe, kapelusz na głowę,termos, trochę jedzenia i euro,leki. koniecznie daj znać rodzinie gdzie jedziesz, z kim, numer kontaktowy, I SPRAWDź W INTERNECIE GDZIE JEDZIESZ

Gość fdser
to rada mojego klona .

Gość lkljkvilvkjs
bedzie dobrze:)wrocisz szybko cala i zdrowa mam nadzieje:) bede tesknic:( :):):):)

ja tez bede tesknic ale nie wiem za kim? bo nie znam mikogo o lrkjfjkdshfdfj :P ogolnie bede tesknic :( :( :(

wiecie co... szukalam pracy przez 3 miesiace i nikt sie nie odzywal. teraz jak mam zalatwiony wyjazd to przed chwila do mnie dzownia i proponuja prace!! Co za los... Ale widocznie tak mialo byc

Gość a na tych truskawkach
to płacą od koszyka, czy na godzinę, czy jakoś inaczej? Dziewcinka, uważaj na siebie i baw się dobrze ( nawpierniczasz sie truskawek za wszystkie czasy ;) ) :D🖐️

nie nawpierniczam sie bo to sama chemia bleeee w nocy pryskaja a z rana mozna juz zrywac piekne, wielkie truskawki!! Nawozu nie tkne. Wole swoje z ogrodka ;) przez pierwszy tydzien bedzie na godzine a pozniej to juz na akord....