Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiak11111

Przyjechala do mnie biedarodzina z jakiegos zadupia

Polecane posty

Gość Warszawiak11111

synalek z mamuska... chodza wystraszeni jakby metropoli nie widzieli HE HE a wczoraj wzielem ich do Centrum Arkadia i jak weszli na market to gowniarz wyszeptal naboznie "mame.... patrz ILE LUDZI" :D:D co za jazda. Jutro pokaze im Metro Warszawskie, jak myslcie co mozna jeszcze im pokazac zeby wiedzieli jak sie mieszka w Stolicy.

Gość PozdroFromMadryt
He he he to samo miałem jak wsiur warszawski przyjechał do mnie do Madrytu... :classic_cool:

Gość warszawiak jak się patrzy
stadion 10-lecia

Gość papaps
wawiak ale wieśniak z ciebie nie oni sa wiesniacy tylko ty głąbie jeden

Gość Warszawiak11111
No na stadion pojdziemy bo musza se kupic jakies koszulki po 15 zł. Mysle ze jeszcze zabiore ich do kregielni, pewnie w zyciu nie widzieli kregla :D

może swój charakter... tak... myślę że to dobry pomysł... po prostu pokaz jak zachowuje się prawdziwy wawiak... ...zapewne z zieloną d.u.p.ą... ale co tam ELITA !!!

Gość PozdroFromMadryt
buhahahah a wieczorem opowiedzą o Twoich korzeniach....

Gość PozdroFromMadryt
ELYTA sie pisze...

Gość buhahahahaELYTO
a mnie niedawno zaskoczyła dwa tłuczki warszawskie pytaniem: a co to za ptaszki takie zielone ? - Sikorki ! Baby miały po 40-50 lat :D

Gość Warszawiak11111
Dobre bylo jak w tramwaj wsiedli... gowniarz leci z biletem do kasownika, nagle staje i patrzy (bo w Warszawie sa automatyczne kasowniki zblizeniowe) i nie wie co robic :D:D:D:D a mamuska wsadza leb w to okienko do motorniczego co podaje bilety i pyta, jak sie bilet kasuje :D:D:D no mialem smiechu co niemiara, jutro pokaze im Metro a na weekendzie to juz bedziemy fura smigac bo szkoda czasu

Gość zawstydzona zostałam
znam toz z autopsji bo tez mam rodzine z wioski ale specjalnie nie robili oczu jak byli u mnie. Normalnie się zachowywali, obserwowali, patrzyli...

pokaż im łazienki krolewskie, starowke to chyba lepsze miejsca niz arkadia ;) obowiazkowo tez palac kultury i nauki - mozecie tez wiechac na gore. stamtad jest widok na cale miasto

Gość papaps
ale tempak z ciebie za grosz taktu i kultury

Albo kiepska prowo, albo typowy warszawski kretyn:P Pozdrawiam elyty stolycy:P:P:P:P

jezeli to byli twoi goście to dlaczego cioci pozwoliłes by poszła sobie kupic bilet sama? ja swom gościom zawsze sama kupuje i kasuje bilety. Zle się zachowałeś.

Gość buhahahahaELYTO
zbliżeniowe ? Karta jest zbliżeniowa, bilet się wkłada w szczelinę idioto...

Gość papaps
założyciel topiku to zakompleksiony paskudny z niskim poczuciem wartosci człowiek

no i mozesz ich zabrac do kina - pewnie nie maja zadnego w poblizu albo do jakiegos wesolego miasteczka - maly bedzie mial co opowiadac kolegom

za 15 zł koszulki? przeciez na necie za 15 zł masz dolce gebana uzywane.

Gość Warszawiak11111
To nie moja ciotka tylko siora cioteczna ze swoim synalkiem po co mialem kupowac bilet jak przywiozla kase jakby nie miala to bym kupil a co Ten pomysl z Palacem Kultury jest niezly, faktycznie zawioze ja na gore niech patrzy na drapacze chmur i jak wyglada metropolia! reszta to glupota, na Starowce jakies brudasy i goscie w agrafkach laza, wiocha na maksa

i co się denerwujecie.. przecież to prowokacja... Baba kierowcy musiała się pytać jak skasować bilet bo Ty nie umiałeś? Prowokacja...

Gość Warszawiak11111
a Lazienki to drzewa i stawy, co ona drzew nie widziala, glupota

Gość buhahahahaELYTO
taaaa warszawiak gołodupiec co tramwajem jezdzi i niema szacunku

dokładnie. jakby juz miała ten bilet to ty bys jej powiedziała jak kasowac a nie ja wysyłac do motorniczego. ja nadal obstaje ze gościom sie kupuje bilety czy to mzk, czy do zoo, czy stawia lody.jestes zapraszającym.

Gość 15.4 yeroE
cieszysz sie debilu jakbys w nowym jorku mieszkal a przeciez warszawa to jedna wielka brudna WIOCHA

Gość Warszawiak11111
Hehe pewnie ze wiedzialem ale udawalem glupiego zeby miec troche beki z tego co zrobi :D:D tak samo bylo na dworcu, wysiada z pociagu (myslalem ze podjedzie Intercity ale wysiadla z jakiegos bydlowozu) i idziemy z torbami do ruchomych schodow, mowie jej ze to tylko dla bagazu i jak chce ona wjechac to musi zaplacic mi 2 zlote :D prawie uwierzyla dacie wiare :D:D

cytat:po co mialem kupowac bilet jak przywiozla kase jakby nie miala to bym kupil a co jestes prostakiem. każdy bierze kasę by miec ale jak jest się zapraszanym to płaci zapraszający. poczytaj o dobrym wychowaniu.

Gość buhahahahaELYTO
dobrym wychowaniu buhahah nieżartuj....

prowokacja... tak... na pewno... jednak większość z was to przyjezdne plemniki rozsiane po tym mieście za sprzedany kawałek pola ziemniaków... :D