Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiak11111

Przyjechala do mnie biedarodzina z jakiegos zadupia

Polecane posty

Gość Warszawiak11111
do ZOO jej nie wezme bo chyba zacznie uciekac na widok slonia :D:D nie no moze wezme w sumie mamy isc do Centrum Wileńska to stamtad jes blisko do ZOO tylko jej najpierw wytlumacze ze te zwierzeta sa zamkniete i jej nie zrobia krzywdy :D

A czy to nie jest przypadkiem jakaś rodzina z miejsca, z którego wywodzą się Twoi rodzice????? Pisz dalej, śmieje się przednio, ale z Ciebie:)

Gość buhahahahaELYTO
bomż, cieciu. A twoja stara wozem drabiniastym zza buga w 50 przyjechała co ? A teraz żal dupe ściska że sobie inni lepiej radzą...

Gość Warszawiak11111
Mowilem juz ze to moja cioteczna siora, a w sumie to jest tak, ze nasze matki sa ciotecznymi siostrami wiec to tak jakby cioteczno-cioteczna. No niewazne oni zostali na zadupiu i wiedli zywot wiesniakow a my przenieslismy sie do stolicy juz dawno, pare pokolen wstecz!

Gość on nie jest z dodą
siostra cioteczna czyli wasze mamy to siostry. czyki twoja mam się wyrwała z wiochy do miasta?no ale po twoim wysławianiu mozna poznac ze żaden z ciebie warszawiak niestety.Wiocha wychodzi uszami i dupą. A słonia to pewnie sam nie widziałes.

Człowiek ze wsi wyjdzie, ale wieś z człowieka nigdy!!!!!!!!!!!! jakoś tak to szło:)

Gość buhahahahaELYTO
Patrz, pudło. Nie mieszkam w warszawie tylko w innym mieście. Ale chama warszawskiego i jego kompleksy poznam z daleka...

Gość abcabc
Ty Warszawiak 11111, niezle Ci sie nudzi. Co Ty teraz na necie robisz, zamiast rodzinie pokazywac "metropolie". Swoja droga to wspolczuje Ci, ze nigdy nie widziales metropolii. Drapacze chmur w Wa-wie sa imponujace dla takich jak Ty.

Gość Warszawiak11111
AHA jeszcze wczoraj byla dobra jazda wieczorem :D przywiozlem ich do mieszkania, gowniarza posadzielm przed TV (42" plazma wiec malo mu galy nie wyszly) a siorka chciala wiedziec o ktorej jutro ma autobus. Ja ze nie wiem, niech se sprawdzi na googlach. A ona na to CO TO SA GUGLE!!!! :D:D:D

twój życiorys mi wisi... buhahu... sie nie opowidaj tu... byku... ;)

Gość ja tylko na slowko
"WZIELEM" ??????????? to mi sie rzucilo w oczy na poczatek :D no to napewno nie jest wiocha :P:D

Gość wreszcie udaje mi się
ale ty jestes durny człowieku, sam jej sprawdz jak zapraszasz gości.

Gość papaps
warszawiak ale pustak z ciebie normalnie wymiotowac sie chce jak cie czytam w rzeczywsitosci jestes jeszcze gorszy zebów nie myjesz z paszczy ci śmierdzi dziwie sie ze ta rodzina z toba jeszcze wytrzymuje jak wyjadą od ciebie muszą przebywac długo na powietrzu aby twój odór im znikł

Gość Warszawiak11111
W ogole sa zajebiscie pocieszni :D ja mam taka lodowke z pojemnikiem na plyny (General Eletric najnowsza) i mozna nalac z kranu co sterczy na zewnatrz. Tyle ze jest taki zamaskowany. Nalewam z niego a ona op chwili ze LODOWKA JEST CHYBA ZEPSUTA BO CIEKNIE! :D:D no nie moge, ale mam kabaret szkoda ze juz we wtorek wracaja z powrotem pewnie zeby na sianokosy zdazyc :D

Gość abcabc
no teraz to juz dales dowod swojej prowokacji na 100%, ale tak w ogole to bezsensu robic z siebie takiego debila, no ale jak ktos marzy by zyc w metropolii, a mu sie tu nie udaje to tak moze pier**lic jak Ty Warszawiaku

Sam pozwiedzaj słownik-pisze się wziąłem a nie wzięłem, chyba że Leppera naśladujesz:O

a warszawiak to chyba sie piszę małą literą:P:P:P:P:P:P:P

Gość Warszawiak11111
W lazience tez se musieli siary narobic oczywiscie :D mam kabine z hydromasarzem i natrysk pary-taka jakby saune mini, wyglada to zajebisice jak kabina ze Startreka. Musialem OCZYWISCIE wyjasnic jak sie tam wsyztska wlancza, no nic.... myje sie z gowniarzem, ja po niej wchodze i widze, ze myla sie caly czas w chlodnej wodzie bo nie umiala wlaczyc cieplejszej :D:D:D:D

ja nie wiem...jakis czas mieszkam w warszawie, ale jeszcze nie spotkalam \"warszawiakow\" o jakich najczesciej sie slyszy... te wszytskie historyjki to wymysly, takich jak ty...nie wiem w sumie poc o tworzyc taki stereotyp:O

Sianokosy:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D No, siano to masz w mózgu, więc teraz można uznać, iż odbywają się sianokosy:D:D:D:D:D:D:D:D Bawisz mnie:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

hehe, a jak sie spytac jakiegos wawiaka, to nawet nie wie gdzie jest teatr Roma, (pamietam jak bylam z kolezanka, wysiadlysmy na centralnym i sie pytamy gdzie to, bo malo czasu mialysmy, a nas czas goni, to wkoncu dowiedzialysmy sie gdzie jest Roma-od żula)

Gość Arisa*
ja jestem z Poznaniuia i u nas sie kasuje bilety... też pewnie zastanawiałabym sie gdzie bilet wsadzić :P

Gość do warszawskiego wsiura
nie mowi sie wziElem tytlko wzialem wsioku

Gość Warszawiak11111
natomiast rano nie potrzebowali budzika bo jak ona mi powiedziala "budza sie sami, taki maja zegar w srodku" :D:D myslalem ze p..dolne :D a co sie dzieje jak zaspia? na to ona ze nie zasypiaja bo od rana maja zawsze DUZO PRACY :D:D no wtedy to juz sie troche zdenerwowalem bo praca ciezka to nie rozrzucanie gnoju widlami ani dawanie kurom zrec, ale juz nic nie powiedzialem