Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Warszawiak11111

Przyjechala do mnie biedarodzina z jakiegos zadupia

Polecane posty

Gość abcabc
ja pisze Warszawiak bo zwracam sie do osoby, ktora nick tez ma Warszawiak a nie warszawiak to trudno chyba, zeby pisac mala litera. ja znam osoby w Wa-wie, ktore zachowuja sie w taki sposob, ale generalnie to wszyscy z wiochy jakiejs przyjechali, wiadomo to nie jest regula, bo znam takich coi mieszkja w mniejszych miastach, kupili sobie np. plazme, albo pojechali na weakacje na granice i teraz "wyzej sraja niz dupe maja", no coz jak dla kogos byl to cel trudny do osiagniecia to pozniej tak ma

Gość śmieszny jesteś
Hehe... śmieszne ... Ty jesteś dumny że Twoja rodzina przyjechała do warszawy i tu się osadziła.. a ja jestem dumna, że moi przodkowie wyprowadzili się z Warszawy na wieś... Był to okres gdzie w mieście mieszkali tylko biedacy, pospulstwo a Ci zamożniejsi uciekali... (jak teraz zresztą).. Pewnie wtedy Twoi przyjechali do stolicy.. bo były duże możliwości dla roboli... Teraz jest tak samo.. w mieście mieszkają przeciętniacy, reszta ucieka.. :)

Gość wreszcie udaje mi się
zauwazcie ze jest to forum dla kobiet i sa tu kobiety które chc sie czegos dowiedziec, pogadac są te co z nudów.No ale tu pisze chłopak, jakiś dzieciak chyba czy jak?

Gość Warszawiak11111
"przecietniacy mieszkaja w miescie", buhahahahahha:D:D

Gość Lolilla
mówiłeś coś czy to tylko gnój paruje wsioku?

oj warszawiak ....raczej warszafiak...... pochwal sie jeszcze ile metrow kwadratowych zajmujesz, jaka fura jezdzisz...zabierz ich do maca, tylko uwazaj, zeby ci tapicerki..zapewne skorzanej nie ubrudzili :o żenuła w warszawie niestety wiekszosc to takie osoby jak ty....mam tam duzo znajomych i tylko jedna jest normalna...

Gość śmieszny jesteś
ale najlepsza jest polewka jak taki warszawiak wyjedzie na wakacje w Polske... od idiotów wyzywają a jak tylko zobaczą rejestrację samoch. ceny idą w górę 50 % ... hehehehe

ciekawe czemu ja spotykam same normalne osoby:O nie wierze,zeby akurat w warszawei sie takich zagniezdzilo wyjatkowo duzo...sa wszedzie, w karkowie i we wroclawiu tez! to jacy sa ludzie akurat nie zalezy od miasta

Gość Warszawiak11111
I nie gadajcie na mnie ze jakis skapy jestem... kupilem jej aparat-kmure i startera tiktaka zeby jakies polaczenie bylo bo oczywiscie o komurce tonie slyszala, chyba ze w reklamie. AAA i mowie, ze wysle jej smsa o ktorej sie spotkamy, i dodalem tak sobie"jesli wiesz jak go odebrac" HAHA i wiecie co sie okazalo? :D:D:D

Gość śmieszny jesteś
no tak, ale jest powód czemu właśnie Warszawki tak nie lubią... Jak przez jakiś czas musiałam tam zamieszkać to wstydziłam się przyznać do tego....

Gość Warszawiak11111
BUAHAHA wstydzilas sie ale dlatego, ze kazdy by wiedzial ze miszkasz tam przypadkiem :D:D:D

Gość zabierz ich do
łazienek, niech sie wykapią hehehe

Gość SZKODA SLOW
jakim trzbea byc chamem jak Ty auorze!!!!

Gość ale wiesniak
z Ciebie śmiac sie tak perfidnie ze swojej rodziny!!! To Twoja Rodzina Idioto, wiec sie z nimi choc troche utożsamiaj! Po co z nimi chodzisz do jakiejs pieprzonej galerii (miejsca dla takich kretyńskich snobów jak Ty!) skoro sie ich wstydzisz?? Poza tym Warszawa to najwiekszy syf i zbieranina takich wiesniaków jak Ty! PS. mozesz sie pocieszyc, ze jestes jeszcze gorszy niz oni! Czy Ty dziecko troche swiata widziales???? Bo jak nie to wspolczuje!!! Zyj w tej swojej smierdzacej W-wie i zadzieraj nosem o Pałac Kultury! Baran!

Gość ale wiesniak
a i słownik ortigraficzny sobie dziecko kup najlepiej na stadionie, zeby prestiz byc :)

Te............! Warszawiak za dychę............!! To Twoje miasto to METROPOLIA??????????????? No chyba zaraz padnę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hehehehehehehe...................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ciekawa jestem Twego zachowania w Brukseli, Nowym Jorku czy Tokio. Już to widzę................:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ale z Ciebie PAJAC ! :(

jestem zdegustowana tym postem, jesli to nie prowokacja to jest to zywy dowod na to ze wiesniaki naprawde istnieja na tym swiecie, zamieszkauja teren potocznie zwany Warszawa, poprostu rozwalilas mi konstrukcje kobieto, Wasze wypowiedzi rozniez sa dobijajace... typu do dyskontu a nie do marketu.... itp, poprostu pokazalas jaka jestes idiotka, warszawianka, proponuje obejrzec skecz paranienormalnych pt\"blondynka\"

Gość Warszawiak11111
No niezła dziś wieczorem była z nich polewa!!:D Beda mi zwracac forse, bo sobie przez nich dresa przytarłem!

Gość I jak tam szanowna rodzinka
??? A może tobie rozum już wrócił?

Gość warszawiak jak
z koziej d.py traba:(

Gość ma chłop wyobraźnie
:D

Hydromasaż pomylencu :P taki z Ciebie warszawiak jak z koziej dupy organy. Najpierw naucz sie pisac bez bledow, a potem krytykuj rodzine :P ehhhhhh sa ludzie i taborety.

Gość ale zabawne
to było, musicie przyznac...

Gość smierc wiesniakom 2