Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 333

??

Polecane posty

Gość 333

Chciałabym dowiedziec sie jak mam zmienic swoje zachowanie,zeby nie odstraszac ludzi od siebie,a szczegolnie facetow....staram sie jak moge,ale czasem zachowuje sie jak ksiezniczka na ziarnku grochu i o byle co sie obrazam, doluje sie non stop(moze juz z przyzwyczajenia) i oczekuje wspolczucia,placze...A jak kogos poznaje to jestem usmiechnieta i Ci ludzie potem sie dziwia,ze ja taka jestem zaplakana i zdolowana... Kurde, nie umiem dokladnie nawet napisac co mi jest i jak sie zachowuje,ale wiem,ze odstraszam tym ludzi od siebie. Pomocy;/

Gość fdser
uwierz w siebie

Gość fdser
Placzliwosc to nie minus.POgodz sie z tym jaka jestes

Gość 333
ale ja chyba nie potrafie uwierzyc w siebie i w slowa innych osob, ktore mnie chwala...predzej w slowa krytyki;/

Gość 333
co zrobic,zeby w siebie uwierzyc? Zeby nie czuc sie zagubiona? Zeby wreszcie byc szczesliwa?

Gość precz z mazgajamia
grasz zwyczjanie grasz radosną... a twoje ja to wlasnie chcesz aby kazdy tak cie postrzegał jak ty sama siebie czyli ze biedna oj sroj sroj i oni maja cie tez załowac, cicuciac wiesz co ci potrzebne kop w tyłek dorosniesz szybko to takie zadufane 0 chce aby inni mi wspolczuli.. a kim ty jestes\? no własnie. bierzesz ludiz na litosc a to nie fair

Gość precz z mazgajamia
płaczliwosc to metoda na ludzi dziecko jak cos chce tez ryczy... robi to bo wie, ze to działa, ze kazdy mu da to co chce. to samo z tobą wiesz ze łzy minka cierpietnicy budzi litosc, i masz co chesz uwage, prace, wspolczucie itp a kopa w dupe nie jestes warta... masz mało kasy marudzisz masz duzo tez marudzisz strzel se w dupe gwozdzica!!!

Gość 333
to nie jest tak...ja tylko na stopie damsko-meskiej mam takie problemy...pod innym wzgledem nic nie zalatwiam przez lzy i wspolczucie,bo tego nie chce...duzo w zyciu przeszlam i swoje widzialam...Jestem pewna siebie w kazdej sytuacji oprocz kontaktow d-m;/