*Piotr* 328 Napisano 1 godzinę temu Bar mleczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 431 Napisano 1 godzinę temu Żaden pieniądz nie śmierdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 328 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, beziks napisał: Żaden pieniądz nie śmierdzi. Muala jest pizza w Żabce od Księżulo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 328 Napisano 1 godzinę temu Tu ten bar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 431 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, *Piotr* napisał: Muala jest pizza w Żabce od Księżulo. Do tego nawiązuje. Przekalkulował, że nawet jak mu oglądalność spadnie to sobie wyrówna na kontrakcie z żabkom. Pizze może są smaczne. Nie wiem. Nie jadłam. Raczej nie zjem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 328 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, beziks napisał: Do tego nawiązuje. Przekalkulował, że nawet jak mu oglądalność spadnie to sobie wyrówna na kontrakcie z żabkom. Pizze może są smaczne. Nie wiem. Nie jadłam. Raczej nie zjem. Bar mleczny jest dla ciebie, zobacz jakie smaczne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dwie twarze 1 Napisano 1 godzinę temu A o czym konkretnie jest ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 431 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, *Piotr* napisał: Bar mleczny jest dla ciebie, zobacz jakie smaczne. Trochę mam daleko do Gdyni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 431 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, dwie twarze napisał: A o czym konkretnie jest ten temat? Ja myślałam, że o pizzy. Ogórek raczej bar w Gdyni promuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 328 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, beziks napisał: Trochę mam daleko do Gdyni. Tutaj byłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Kiszona 21 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, beziks napisał: Do tego nawiązuje. Przekalkulował, że nawet jak mu oglądalność spadnie to sobie wyrówna na kontrakcie z żabkom. Pizze może są smaczne. Nie wiem. Nie jadłam. Raczej nie zjem. Sprzeda goowno za duzy hajs a straci może z 5 procent widzów. I takie są te współczesne internetowe autorytety z nikąd. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, beziks napisał: Ja myślałam, że o pizzy. Ogórek raczej bar w Gdyni promuje. On cię chyba próbuje zaprosić na randkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 84 Napisano 1 godzinę temu znam lepszy bar w gdyni gdzie mozna zjesc w srodku nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 431 Napisano 58 minut temu Przed chwilą, Śliwka Kiszona napisał: Sprzeda goowno za duzy hajs a straci może z 5 procent widzów. I takie są te współczesne internetowe autorytety z nikąd. Patrzyłam na niego z pewną taką ostrożnością. I się okaże, że dobrze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 431 Napisano 56 minut temu 3 minuty temu, Malowany napisał: On cię chyba próbuje zaprosić na randkę. Fundnie mi leniwe i bilet na Inter City w pierwszej klasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 54 minuty temu 2 minuty temu, beziks napisał: Fundnie mi leniwe i bilet na Inter City w pierwszej klasie. I powiedz, żebyś odmówiła? Pff, baja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 431 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, Malowany napisał: I powiedz, żebyś odmówiła? Pff, baja Jak będzie Pendolino to jestem na tak. Nigdy nie jechałam Pendolino. Do Gdyni pewnie jeździ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 49 minut temu 2 minuty temu, beziks napisał: Jak będzie Pendolino to jestem na tak. Nigdy nie jechałam Pendolino. Do Gdyni pewnie jeździ. Ja nie pamiętam, czy intercity jechałem 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 431 Napisano 41 minut temu 7 minut temu, Malowany napisał: Ja nie pamiętam, czy intercity jechałem 🫣 Ja pamiętam, bo bardzo nieczęsto jeżdżę o ciągiem. To zawsze jest duże wydarzenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 36 minut temu 2 minuty temu, beziks napisał: Ja pamiętam, bo bardzo nieczęsto jeżdżę o ciągiem. To zawsze jest duże wydarzenie. Ja ostatni raz jechałem w zeszłym roku do Gniezna,. Bardzo rzadko jeżdżę pociągami. Raz jechałem to było pełno dzieciarow i nie było miejsca siedzących, to było straszne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 431 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, Malowany napisał: Ja ostatni raz jechałem w zeszłym roku do Gniezna,. Bardzo rzadko jeżdżę pociągami. Raz jechałem to było pełno dzieciarow i nie było miejsca siedzących, to było straszne. Ja w ubiegłym roku trzy razy a wcześniej to może było z 15 lat temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 328 Napisano 33 minuty temu 18 minut temu, beziks napisał: Jak będzie Pendolino to jestem na tak. Nigdy nie jechałam Pendolino. Do Gdyni pewnie jeździ. To Muala z Muala bardzo tanio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 32 minuty temu 2 minuty temu, beziks napisał: Ja w ubiegłym roku trzy razy a wcześniej to może było z 15 lat temu. To też nie jesteś za bardzo pociągowa. A co z Boni? Coś pisała, że pauze rób? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 431 Napisano 31 minut temu Przed chwilą, *Piotr* napisał: To Muala z Muala bardzo tanio. Super tylko odległość trochę duża. Szansę na to, że tam trafię są równe zeru. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 431 Napisano 29 minut temu Przed chwilą, Malowany napisał: To też nie jesteś za bardzo pociągowa. A co z Boni? Coś pisała, że pauze rób? Nie mam pojęcia co z nią. Nie widziałam, żeby coś o tym pisała. Pewnie ma jakąś ważną misję rzeczywistości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 18 minut temu 10 minut temu, beziks napisał: Nie mam pojęcia co z nią. Nie widziałam, żeby coś o tym pisała. Pewnie ma jakąś ważną misję rzeczywistości. Cho na leżaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Piotr* 328 Napisano 13 minut temu 47 minut temu, Śliwka Kiszona napisał: Sprzeda goowno za duzy hajs a straci może z 5 procent widzów. I takie są te współczesne internetowe autorytety z nikąd. Sprzeda ale przynajmniej masz sprawdzone. Mi się podoba taki przewodnik kulinarny po całym Kraju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 84 Napisano 12 minut temu 38 minut temu, beziks napisał: Jak będzie Pendolino to jestem na tak. Nigdy nie jechałam Pendolino. Do Gdyni pewnie jeździ. jezdzi z warszawy bo jechalem, jedzie pewnie tyle samo co ic a pierwsza klasa od drugiej prawie niczyms ie nie rozni w ic jest chyba mniej siedzien i troche inne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny_sprzedawca_klapków 84 Napisano 11 minut temu 18 minut temu, beziks napisał: Nie mam pojęcia co z nią. Nie widziałam, żeby coś o tym pisała. Pewnie ma jakąś ważną misję rzeczywistości. wydaje mi sie ze byla dzisiaj a moze mi sie awatar ogor pomylil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 431 Napisano 10 minut temu 7 minut temu, Malowany napisał: Cho na leżaki. Kanapuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach