Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tesknie i tesknie

2 lata po rozstaniu a ja wciaz o nim mysle, czy to sie wreszcie skonczy?

Polecane posty

Gość tesknie i tesknie

kiedy?:(

Gość Trzeba go było nie rzucać

Gość dlaczego tak jest
Obawiam sie, ze ciezko Ci bedzie. Sam wiem co to znaczy, wiem jak mocno mozna kogos kochac i jak bardzo tesknic za kims. A moze zamiast tesknic i myslec zrob krok w jego strone?

Gość pragmatyczna
Często odgrzebuje się stare rzeczy tylko dlatego, że brak szczęścia by poznać nowe.

Gość dlaczego tak jest
A co jesli nowe nie wypelnia Ci pustki po starym, jesli nie umiesz w tym nowym zauwazyc tego wszystkiego co widzialas w starym?

Gość pragmatyczna
W tej sytuacji nie wiem co powiedzieć.

Gość cs
nie, nie skonczy sie. pogodz sie z tym kurwa wreszcie, rozumiesz? wiem co mowie, pa

Gość bRaK sŁóW
Do ----> dlaczego tak jest masz b. błędne podejscie do życia. nie można tak, ze ten Nowy ma zastąpić Starego dlatego nie możesz zapomniec, póki będziesz porównywac tego "NOwego" zawsze odrzucisz a Ty będziesz wciąż przegrywac. Przeciez w koncu nie jestescie razem, wiec poco Ci taki facet, z którym znowu nie znajdziesz porozumienia. Otwórz sie na innych.

Gość kasiiik
o boze, u mnie minelo tylko (a moze moze AZ) 5 miesiecy a ja sie zastanawiam ile jeszcze nocy przeplacze z tesknoty za Nim :( mam wrazenie ze to bylo wczoraj.... ;(

Gość /////
Minie! u mnie po prawie 3 latach ale odeszlo samo z dnia na dzien.To chyba chemia przestaje dzialac. To naprawde mozliwe i napewno przestanie Cie dreczyc. Teraz moge smialo powiedziec, ze nigdy wczesniej nie czulam sie tak zajebiscie, no moze zamin poznalam tego hehe nie wiem jak go teraz nazwac, wielka milosc nie przechodzi mi przez usta;p. Co najleprze, w niedlugim okresie czasu, po tym jak przeszlo znalazlam nowego chlopaka, ktorego na dodatek znam juz dlugo;). Wyzwolone serce od razu inaczej patrzy na swiat, okazuje sie, ze w okol wielu leprzych facetow!

Gość dziewczyna z wenus
wiem ze to brzmi paradoksalnie ale musisz przestac o nim myslec i zajac sie wrescie swoim zyciem .. jest wielu facetow na tym swiecie tysiac razy lepszych od twojego bylego... zainteresuje cie jeszcze nowa milosc.. a poki co zadbaj o siebie i swoje samopoczucie... jak to nie pomoze poradz sie psychologa.. tyle

Gość dlaczego tak jest
Tak samo jak jest wiele kobiet lepszych od tej "mojej" a jednak...

Gość tesknie i tesknie
cholera jak ciezko:(

Gość dlaczego tak jest
Widujesz sie ze swoim bylem? Macie jakis kontakt?

Mam to samo. Rok i 2 miesiące od rozstania, a ciągle moja eks siedzi w mojej głowie i sercu, przez co odrzucam co chwilę inne kobiety. To jest chore, tym bardziej, że ona ma innego i jestem na straconej pozycji.

Gość mara2
Ja też tak mam-niestety i to prawie 3 lata.Tragedia,on ma inną i mnie ma w d...A ja nie potrafię ułożyć sobie życia z fajnym chłopakiem bo ciagle myślę o byłym.Aby zapomnieć zerwałam całkowicie z nim kontakt i to jeszcze bardziej boli.Ktoś pewnie pomysli,że to głupie ale nikomu nie życzę takiej sytuacji:-(.Zycze powodzenia w zapomnieniu.I najważniejsze-nie narzucac się,nie chce to nie!!!

mara2 > ja z moją byłą też urwałem kontakt po tym jak dowiedziałem się, że ma innego, ale wytrzymałem w tym postanowieniu tylko 4 miesiące i ponownie się odezwałem. Liczyłem, że może się jej z tym facetem nie ułożyło. Ale to był błąd, teraz już nie będę takim frajerem. Gdyby jeszcze cokolwiek do mnie czuła, to sama by się odezwała. Nie liczę oczywiście życzeń świątecznych czy urodzinowych, bo takie mi wysyła.

hmm.. mi zajęło 1,5 roku i był to chyba najgorszy okres w moim życiu. Sam bym sobie nie dał z tym rady, ale na szczęście wybrałem się do psychologa.. i jakoś zaczęło się wszystko układać. Rozstawać się z kimś ponad 2- 3 miesiące to już jest coś bardzo złego ale na szczęście jest na to kilka sposobów :-)

Gość gość
W naszym małżeństwie maż często podkreślał, że mnie kocha i jestem dla niego tą jedyną. A jednak mnie zdradził. Następnie ogłosił ostateczną decyzję że odchodzi i żebym go nawet nie prosiło o powrót. Byłam załamana i upokorzona. Nie miałam męża, pieniędzy, zostałam sama z dziećmi. Musiałam zrobić wszystko, żeby on zmienił decyzję. I zrobiłam dzięki rytuałowi miłosnemu ze strony http://urok-milosny.pl – mąż zmądrzał i do mnie wrócił, moje Zycie znow wygląda normalnie. A byłam już na samym dnie.