Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

FACECI WOLĄCY MŁODSZE o kilka lat

Polecane posty

Witam, na jednym z topików rozgorzał pewien temat. Jednak topik dotyczył trochę innej kwestii. Postanowiłem nie zajmować czyjegoś i stworzyć odrębny Ja np. szukam kilka lat młodszej. Moje rówieśniczki są wieku zakładania rodziny. Ja na to nie jestem gotów finansowo. Wiem, że młodsza np. za 3 lata może chcieć zakładać rodzinę. Akurat wtedy będę na to gotowy finansowo (i w moich celach zawodowych wszystko ku temu zmierza). ps: Jednocześnie nadmienię dwie kwestie: 1. Nie chodzi o ocenę atrakcyjności (nawet kilka lat starsza ode mnie może być dla mojego roczniku bardzo sexi) 2. Mieszkam w 15-tys. mieście i tutaj wolne to prawie wyłącznie młodsze dziewczyny. Zapraszam do umieszczania swoich uwag

Gość bcertr
ja jestem w takim wieku ,ze wszystkie kobiety tez sa zajete.Wiec pozostaje mi szukanie mlodszych.Obawiam sie ,ze jak bede mial 30 lat to tez bede mial problem.Tym bardziej ,ze interesuja mnie tylko dziewice,a w wieku 30 lat malo dziewic jest.

Gość tripiki
no to szukaj tej pare lat mlodszej ja Ci tylko powiem ze nie wszystkie kobiety w wieku przed 30 juz chca zakladac rodziny bardzo wiele jest takich ktore mialy pecha w milosci i teraz chcialaby miec kogos kogo pokochaja z wzajemnoscia jest naprawde wiele takich dziewczyn szukajacych prawdziwej milosci po prostu

to sa stereotypy,ale niekoniecznie tak jest ze młodsza bedzie chciała za kilka lat zakładać rodzinę,to jest kwestia indywidualna każdej osoby.Inny wcale nie chca miec dzieci. Mnie zawsze podobali się starsi,a rówieśnicy wydawali mi sie tacy niedojrzali chociaż gdybym spotkała naprawdę fajnego faceta i byłby ode mnie młodszy też bym go zaakceptowała. Wiek ma małe znaczenie mozna mieć 30 lat i zachowywać sie jak małe dziecko ,a mozna tez być nastolatkiem i myslec bardzo poważnie o przyszlości

Gość odwanny
hmm dziwne kryterium wiek. Kazdy spotka tego diabła którego sie boi. Mój kolega, który zawsze lubił młodsze ozenił sie z 16 lat starsza kobieta i są bardzo szczesliwi.

poziomko: Chyba nie znasz moich rówiesniczek. W kobietach, które już na dobre weszły na rynek pracy i zbliżają się do 30-ki, natura już obudziła tzw. \"instynkt gniazda\" - i to normalne.

Gość bcertr
ze mna jest tak ,ze mlodsze dziewczyny nie odobaja mi sie bardziej.Mam jednak problem .Bo w moim wieku 26 lat trudno znalesc dziewice.SAm mam 26 lat i interesuja mnie tylko takie.Wiec pozostaja tylko mlodsze laski

tripiki: Wierz mi, w Tobbie też się to obudzi. ps: inaczej myślą osoby w trakcie studiów (są jeszcze w pewnym \"kloszu\") i inaczej te, które młodość spedziły w ustroju \"powszechnej równości\" czyli w PRL. Ale realia są realiami. Kobiety przed 30-ką szukają stabilizacji (w tym i ekonomicznej) do zakładania rodziny (a np. ja będe mógł ją jakiejś zapewnić za 2-3 lata)

no tak może masz racje ale gdy byłeś mlodszy też interesowałes się rówiesniczkami,może nawet starszymi. A moze ty się po prostu biosz stabilizacji i chciałbys jeszcze poszalec i dlatego biosz się związac z rówieśniczka

Gość tripiki
wierz mi ze wiele jest dziewic w wieku okolo 30 i sa to atrakcyjne dziewczyny majace zasady a glowna przyczyna tego ze nigdy z nikim nie sypialy jest brak poczucia bezpieczenstwa psychicznego ktore nie potrafil im zapewnic ten ktos

Gość bcertr
obawiam sie ze wiekszosc 30 letnich dziewic jest nieatrakcyjna :(

Gość tripiki
napewno kiedys sie obudzi ale ja wiem ze najpierw musze znalezc faceta przy ktorym poczuje sie pewnie ktory mnie pokocha i jesli mialoby to nastapic w wieku 29 lat np to wcale nie bede dazyc do zakladania rodziny wlasnie dlatego ze jestem pezed 30 dla mnie najwazniejsze ze mam kogos kogo kocham jesli tego chlopaka nie bedzie jeszcze stac na dom na dziecko nie odrzuce go w zyciu!!!!! kiedy sie dorobimy wtedy bedzie i poczekam tak dlugo jak to bedzie mozliwe i tak mysli wiele dziewczyn w tym wieku i potrafi zrozumiec sytuacje faceta to juz bardziej ta mlodsza zacznie miec wymagania wierz mi....

Gość tripiki
bcertr myslisz sie jest wiele pieknych dziewczyn ktore nie pojda do lozka z facetem nie majac tego poczucia o ktorym pisalam bo ladna nie oznacza łatwa pomysl o tym....wiadomo ladne dziewczyny sa lepszym kaskiem ale to zalezy od nich czy sobie pozwola a to czy sobie pozwola nie zalezy od atrakcyjnosci a od charakteru , od wnetrza!!!

tripiki : Zaliczasz sie chyba do tych wyjątków z piekniejszą duszą. To miłe. Ale realia potrafią być chłodniejsze. Jak się posłócha moich rówieśniczek i ich łatwego określania od \"nieudaczników\", \"życiowo niezaradnych\" to inaczej to wygląda. Ale człowiek sobie mysli: jak za 3 lata osiągne cele zawodowe (awans, szanse duże) to po co szukać tych samych? lub: po co czekać 3 lata na związanie isię z kimś? (A po za tym: wśród wolnych naprawdę dominują te młodsze)

Gość rajtuzy
facet.rocznik 1978 - przecież jak teraz zaczniesz związek nawet ze swoja równolatką czy z młodszą, to od razu się żenić nie będziecie, więc co za różnica.........?

rajtuzy: Masz rację od strony moralnej. Jednak własna obserwacja życia (i nie tylko to, również badania społeczne) wskazuje na coś innego. ps: domyślam się że jesteś kilka lat młodsza - twój sposób myślenia by na to wskazywał (to miłe myslenie)

Gość a....
dokladnie przeciez spokojnie moglbys byc teraz z rownolatka i wspolnie sie dorabiac a po trzech latach bo yak sobie chyba okresliles mozna sie hajtać czy co tam chcesz

a.. Ale naprawdę wolnych rówieśniczek w moim miescie prawie woogóle nie (nie czytałaś pierwszego mojego maila na tej stronie) Przyznam że najbardziej tu byłem ciekaw wypowiedzi młodszych kobiet jakie są u nich szanse.

a... : Pisałaś że masz 27 lat i trochę nie podoba ci sie taka postawa facetów. Pisałaś o sprawach cielesnych. Pewne wyjasnienie: przecież moje rówieśniczki oprócz troszkę dojrzlszego wyrazu twarzy nie różnią sie cieleśnie od tych młodszych. Są równie seksowne. Pisze ci to człowiek, który z \"byłą\" wakacje spedzał na plaży nudystów, więc wiem co pisze. W tym temacie nie chodzi o te sprawy.

Gość facet wylizesz mi fallusa
dodam ze jestem kobieta

Gość nie zgadzam sie do konca
Tylko niedowartościowany facet szuka młodszej. Normalny facet szuka partnerki w swoim wieku, bo są z tego samego pokolenia, maja podobne zainteresowania i przeżycia. Młodszej szuka facet tylko po to zeby odświerzyć swoją młodośc i iśc do łózka z młodym ciałem. ps.jestem facetem

dodam zem kobieta jest

Gość a....
wpisuja sie tutaj starsze tez zeby pokazac co one mysla na ten temat jak one to odbieraja ale Ty jestes zainteresowany tymi mlodszymi wiec ja wiecej sie nie wtracam bo rozumiem do kogo jest kierowany ten topik

Gość najlepiej kilkanaście

\"wpisuja sie tutaj starsze \" nie tylko ,ja jestem młodsza ;) \"Tylko niedowartościowany facet szuka młodszej\" Nieprawda,kobieta potrzebuje poczucia bezpieczeństwa a u boku równieśnika któremu tylko szalenstwo w glowie tego nie znajdzie.Oczywiście są wyjątki..

Gość judith.
a ja od zawsze gustowałam w młodszych;) oni mają taki wigor;)

Gość a....
poziomka i ja zgadzam sie z tym tylko nie rozumiem co maja te mlodsze czego nie maja te starsze ? facet78 zapiera sie ze to o wyglad nie chodzi w takim razie o co dziewczyny tutaj tlumacza jak moge ze nie wszystkie dziewczynyw wieku ok30 sa materialistkami i spokojnie mozna sie wspolnie dorabiac a jednoczesnie byc ze soba czy tam facet sie dorabia a kobieta jest z nim i wspiera go

facetem nie jestem więc niw wiem co siedzi w ich głowach,dlatego moge napisać dlaczego ja wolę starszych facetów. starszy daje mi poczucie bezpieczeństwa,myśli powazniej o życiu.myśle ze jest to zwiazane z tym że kobiety szybciej emocjonalnie dojrzewaja niż ich rówiesnicy.Ale jak napisałam wyżej od wszystkich reguł sa wyjątki..

Gość ja mam 20 lat
moj facet ma 27. nie mysle o rodzinie bo studiuje, mu tez pasuje taki układ i jestesmy ze soba szcześliwi juz 2 lata. starsi faceci sa the best