Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

FACECI WOLĄCY MŁODSZE o kilka lat

Polecane posty

Gość croll
facet.rocznik1978: mowisz ze mieszkasz i szukasz kobiety w 15 - tysiecznym miescie, naprawde nastawiasz sie tylko na swoje miasto ??? masz szanse tam kogos znalezc?? ja mieszkam w 10 - tysiecznym ale nie widze perspektyw :o co prawda moja byla tu mieszkala i mieszka, ale dzis nie widze szans na powtorke tego.

Najpierw uwaga do osób, które piszą jakby dookoła było pełno wolnych kobiet tuż przed 30-ką: WYŁĄCZCIE TELEWIZORY ! ! ! ! ! ! Życie to nie scenariusz telenowel i komedii romantycznych. Zarówno moje doświadczenia to potwierdzają jak i badania (np. rządowy raport demograficzny) i WYJDŹCIE DO LOKALI ! ! ! ! tam się rozejrzyjcie. Istotne jest pytanie jakie sznse u kobiet o kilka lat młodszych ma facet w moim wieku. Takie kobiety zdecydownie dominują wśród panien ! ! I prawie tylko takie widuje w lokalach.

croll : Ciekawa wypowiedź i ciekawe pytanie. U mnie lokali i młodzieźy akademickiej nie brakuje (taka zdominowała lokale), więc co do mojego miasta nie mogę stwierdzić że nie daje perspektyw. Ale też myśle o dużym mieście. Chce zaocznie dokończyć drugi fakultet (ekonomie. Mgr już mam z politologii), - dużo ludzi, pełno lokali dookoła, kwitnące zycie akademickie :-) No ale w mniemaniu niektórych (ciebie o to nie posądzam) to ja powinienem tam na siłę startować do nauczycielek w imię jakiejś dziwnej pseudoideologii.

Gość izabel1
facet78 podchodzisz do kazdej i pytasz o wiek? nie sadze... wiec prosze nie twierdz , ze nie ma tam nieco starszych bo te starsze dzisiaj wygladaja naprawde mlodo , ze czasem ciezko odroznic

Gość Tom 31
Dzisiejsze trzydziestolatki często sa bardziej zadbane od dwudziestolatek. Wiek nie ma znaczenia..byleby 27 facet nie brał sobie nastolatki.

izabel1 : Nie muszę pytać. Zaleta małych miast :-) Ale przyznaje tobie i Tomowi31 ze te zblizone do mnie wiekiem nie wyglądają gorzej od tych młodszych. Tu się z wami zgadzam :-)

wypowiedz toma31 jest wypowiedzia faceta dojrzalego i z klasa jedna krotka wypowiedz a mozna stwierdzic , ze ten chlopak ma szacunek do wszystkich kobiet

Gość irresistible99
facetrocznik1978, chyba masz jakies problem ze soba. Ciagle sie rozpisujesz, ze za 2 lata(o ile dobrze pamietam) bedziesz juz ustawiony zawodowo, znajdziesz sobie wtedy mloda laske i sie ozenisz. Ciagle piszesz o jakims gniezdzie. Naprawde myslisz, ze zycie mozna sobie zaplanowac?? Przez takie myslenie nie zauwazasz, ile dokola Ciebie znajduje sie fajnych kobiet. Zyj sobie swoim zyciem, rob to co lubisz, a zobaczysz, ze zakochasz sie w koncu w jakiejs kobiecie, ktora bedzie dla Ciebie stworzona. Tylko prosze nie pytaj ja o date urodzenia, bo to naprawde nie ma znaczenia.

a... : KONKRETNIE DO CIEBIE: Dziwi mnie ton, który przebija czasem z Twoim maili. Ton słabej pewności siebie. Nie rozumię go. :-) A tak wogóle sprawiasz bardzo miłe wrażenie. Twoja wypowiedź (druga część Twojego ostatniego maila) bardzo mi się podobała. Gdybym Cię poznał w realu to podejżewam że z ciekawości dążyłbym do lepszego poznania Ciebie. Niepotrzebnie mieszasz tutaj pewne rzeczy. Ja wiem jaką sytuację zastałaem po rozejsciu się (po 3 latach związku) z \"byłą\", konkretnie jaką sytuację \"rocznikową\" w lokalach, wśród kumpli, ich kolezanek. (i nie jest to wizja - jak tu niektórzy rozumują - rodem z \"Addy Mc Beall\"). Dlatego tak bardzo istotne jest dla mnie pytanie o szanse u młodszych.

Gość a....
ja po prostu uwazam Twoje myslenie za troche zasciankowe, uwazasz , ze te dziewczyny troche starsze w wieku ok 30 lat sa desperacko zmaterializowane co jest nieprawda bo uwierz mi , ze dziewczyny w tym wieku potrafia byc bardzo wyrozumiale i zrozumieja pewne rzeczy lub pewna sytuacje faceta .. Ja w zyciu nie pogardzilabym facetem ktory w wieku 27 lat niczego sie nie dorobil bo roznie w zyciu bywa ale widze , ze ma checi , jest pracowity i chcialby by kiedys bylo nam lepiej . I bede go wspierac w tym do czego dązy bo najwazniejsze dla mnie jest spokoj wewnetrzny i to , ze mam kochajcego chlopaka. I nie ma dla mnie znaczenia czy to bedzie za rok , dwa czy trzy lata jezeli bede widziec ze tego chce i do tego dązy to bede go wspierac i bede przy nim..

a.. : I wiem że nie wszystkich kobiet w moim wieku tyczy się to co napisałem na poniższym topiku (chodzi mi o ostatni mój wpis -z 15.04) : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3454005&start=90 Wiem że nie brakuje też innych Sam jesteś przykładem pięknego podejścia to pewnych spraw. być może w jakiejśc mierze świadczy to że jesteś kobietą z piękną duszą.

uwazam ze starszy facet ma duze szanse u mlodszej, wiem po sobie po prostu czasem bardziej ciagnie do starszych

Gość bi.........
ale nie ma co generalizowac musisz to zrozumiec ja mam kolezanke 20 lat dla ktorej taki 27 letni chlopak jest za powazny i przebiera wsrod rowiesnikow druga chcialby starszego ale czy jej sie z czasem nie odwidzi tego nikt nie wie po prostu milosc cie dosiegnie i nie bedzie patrzec na wiek

Gość ewa24
Facet!Czy Ty nie masz na imię Rafał???Bo Twoje wypowiedzi mi przypominają takiego jednego!Ty masz studia skończone???A takie błędy ortograficzne robisz???

ewa24 : 1. Nie jestem Rafał 2. Odróżniaj błędy ortograficzne niedouczonych od dysortograficznych (np. przestawianie literek jak u mnie) ps: Word rozleniwia. Tu go nie ma :-)

Gość bi.........
jak widac nie jestesmy takie zle bo nie lecimy na kase to chyba dobrze

Gość bi.........
nawet jesli jest rafalem to ci sie nie przyzna ;)

bi... : Kobiety romantyczne i niezmaterializowane mają piękniejszą duszę. Nadają sens słowu miłość. Łatwiej je pokochochać. Kim jest ten Rafał ? ? ps: jestem Przemek

Gość pixel
oczywiście, że pieniądze są potrzebne do szczęścia, nie są jego gwarancją, nie są najważniejsze, ale bez nich powstają frustracje, nie można realizować swych planów, zamierzeń...

bujka5 : Twój tekst :-) Dlatego ja tak lubie towarzystwo Twoich rówieśniczek. Charakter najważniejszy. Jak gadam z niektórymi (na szczęscie niektórymi) moimi rówieśniczkami (nawet dobrze że już mężątkami) to słuchanie ich wartościowania materialistycznego osłabia w człowieku wiarę w romantyczne wartości. Ale jak zaznaczyłem: nie tyczy się to wszystkich. Takich po prostu jest więcej w mojej grupie wiekowej niż w Twojej.

Gość pixel
oczywiście, że nie są najważniejsze i nie mogą być celem, lecz środkiem...

pixel : To prawda. Dlatego mam świadomość ze w młodszych dziewczynach też się obudzi \"instynkt gniuazda\" ale wtedy będzie się już samemu miało inną sytuację :-)

Gość ewa24
Znalazłam : posłócha, rozumię, podejżewam, wogóle!!!To są błędy ortograficzne,a nie przestawianie literek!!! Nie masz tu sprawdzania poprawności pisowni???Dziwne, ja mam!!!