Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

facet.rocznik1978

FACECI WOLĄCY MŁODSZE o kilka lat

Polecane posty

Ostatni podryw spartaczyłem, choć rozmowa na kawie dobrze szła. W przedostatnim podrywie się wycofałem bo miała bezkompromisowy charakter. A wczesniej była moja \"była\"

Gość no comment...
"Z kad"??? Facet po studiach?? Po prostu szok. W zyciu nie spotykalabym sie z facetem, ktory robilby takie bledy...Jak sie szybko pisze, to mozna "zjadac" litery lub robic literowki, ale nie takie bledy!!

Gość pixel
facet, uroczy jesteś;)

Gość marcus
przetan sie wdawac w te zalosne dyskusje, i odpowiadac na zaosne zarzuty :o odpowiedz lepiej na moje pytanie, jestem ciekaw odpowiedzi "romantycznego faceta"

Gość bi.........
chwila tak samo mozna powiedziec o starszych facetach sa nieufni, skazeni zyciem itp. dlaczego wiec mlodsze dziewczyny maja byc z takimi?

czepiacie sie kolegi, myslicie ze jak popelnia takie bledy to nie studiuje, bez sensu, znam kilka osob ktore maja dysgrafie, dysortografie i dysleksje i wcale nie radza sobie gorzej od innych!

pixel : Tylko ty i bujka5 nie robicie mi awantury o błędy. Ale wiem że mam z tym problem. Word to cudowny wynalazek. U mnie kilka tysięcy ludzi miało przed oczami moje felietony z pewnej gazetki politycznej. I nikt nawet nie miał swiadomości że jestem dysortografikiem. Informatycy !! - dziękuje wam za Worda!! :-) :-)

Gość marcus
ja tez nie robie awantury :)

Gość Wrom
-------->facet.rocznik1978 Zaświadczenie o dysortografii przydaje się może i na maturze ale w życiu albo robisz coś dobrze albo nie, nikogo to nie obchodzi. Zresztą nie wierzę w tego typu przypadłości w skali masowej. Co do wątku jeszcze to według mnie wiek nie ma większego znaczenia na charakter kobiety oraz jej priorytety.

Gość pixel
większość ludzi od czasu do czasu robi orty;)

Wrom : Ja też nie wierzę w masową dysortografię. Teraz są zbyt łagodne kryteria przyznawania tych zaświadczeń. W efekcie ich wartość bardzo się zdewaluowała.

Gość pixel
niestety ja już zmykam:) dobranoc wszystkim!!!

Gość Wrom
-------->bi......... ] "Starsi faceci są nieufnii, skażeni życiem" Może to i częściowo prawda ale w mniejszym stopniu, gdyż faceci zwykle znacznie lepiej przechodzą swoje "byłe" związki i rzadko do nich wracają (myślami) będąc w nowym a więc ma to znacznie mniejszy wpływ na przyszłość. Dobrze uciekam z topiku bo rozbijam temat. Powodzenia.

Wromm: W pełni się zgadzam ze faceci myślami rzadziej wracają do związków. Ja po 2,5 roku bycia z \"byłą\" planowałem ślub. Pół roku później rozejście. Po miesiacu byłem rześki :-) Ale to tez subiektywne. Rozstaliśmy sie w przyjacielskiej atmosferze. Po miesiącu wopgóle za nią nie tęchsniłem, bardziej za samym faktem posiadania dziewczyny.

tlumacze tekst z angielskiego, na jutro na zajecia i jeszcze troche mi zostalo

bujka5 Zaoczne. Mają fajną zaletę: tam luźniejsza atmosfera towarzyska (przez pewien czas byłem też na stosunkach międzynarodowych - zaocznie), więcej ludzi pracujących, inaczej do tego podchodzą. nie mogą sie doczekać powrotu na ta ekonomię. Fajna (znaczy się imprezową) ekipę masz na studiach ??

Gość no comment...
Kazdy inteligentny facet, zapisze sobie na kartce wielkimi literami wyrazenie "skad" i nauczy sie tego na pamiec. Naprawde to takie trudne??? Skad sie biora tacy nierozgarnieci faceci?

Gość marcus
facet.rocznik1978, jesli moge prosic powiedz co myslisz na temat mojej wypowiedzi a jednoczesnie pytania na poprzedniej stronie :)

grupa liczy ok 50 osob, w tym mamy tylko 4 chlopakow, a grupa bardzo wesola:)a imprezy wiadomo jak to na studiach;)

Gość Owieczkaaaaaa
Ja mam facata młodszego o 10 lat.......... :P