Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiero ero

gdzie mozna zdobyc uprawnienia do projektowania

Polecane posty

Gość kiero ero

instalacji sanitarnych?

a to trzeba zdać egzamin państwowy a porzedzony praktyką w projektowaniu i wykonawstwie no i skończyć odpowiedni kierunek studiów. Wszystko to jest w Prawie Budowlanym w rozdziale: Samodzielne funkcjetechniczne w budownictwie

Gość kiero ero
dzieki za inf. a orientujesz sie moze, czy jak ktos na przyklad skonczyl jeden kierunek studiow i chcialby robic uzupelniające z inz. sanitarnej , to moze siie dostac na takie sutdia i potem robic takie uiprawnienia. ?? po prostu mam inny kierunek studiow - mechanika (tytul mgr inz.) a chcialabym zrobic inz. da sie tak ?

Gość kiero ero
dzieki za pokierowanie :)

Gość kiero ero
chociaz jak patrze, jak dluga to jest droga....to zastanawiam sie czy warto...

Gość to let me know
ale potem jest kasa, kasa, kasa

Gość a gdzies to wyszperałam
musisz zrobic raczej studia kierunkowe no i dlugo CI zejdzie sama praktyka. skoro masz juz inne studia. to wyliczam ze ok. za 10 lat mozna rozwinac skrzydła przy Twoim planie.

Gość ktostakijeden
to jest tak ze musisz isc na mgr inzynieria srodowiska w tym samym czasie mozesz robic praktyke zawodowa koniecznie pod kims kto ma takie uprawnienia po skonczeniu studiow mozesz od razu zdawac egz to znaczy za jakies 3 lata wlasnie tak robie...ps. strasznie trudno znalezc kogos kto chce wziasc kogos pod siebie jakas taka niechec do konkurencji

Gość kiero ero
dzieki za informację.... \ ktostakijeden....sama nie wiem, czy gra jest warta świeczki - zwłaszcza po przeczytaniu Twojego postu. Ja juz jestem po studiach i pracuje....musialabym sie zwolnic , isc na praktyke i na studia...mialabym z 30 pare lat zanim moglabym tak pracowac.... ...kicha :/