Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Truskawiecka i spolka

Moje dziecko widzi DUCHA????????

Polecane posty

Gość Truskawiecka i spolka

Jestem mama 3-miesiecznego bobasa. Dziecko jest zdrowe, wesole, usmiecha sie do nas i duzo "mowi". Ostatniojednak zauwazylismy dziwne zjawisko. Mianowicie wjednym pokoju, gdypatrzy wkierunkuzyrandola (zwykly zielony zyrandol) to zachowuje sie tak, jakby tamkogos widzial. Gaworzy, smiejesie i ze wstydem chowa rozbawiona twarz. Wyglada to tak, jaby go ktos zabawial. Czy to mozliwe, zeon kogos widzi, czy tak dziala na niego zyrandol? Czy Wasze dzieci maja podobnie???

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
jaasssne 3 miesieczne dziecko widzi ducha looooooooooooooooool

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeeeeh
pewnie mu sie zyrandol podoba, takie male dzieci maja rozne schizy ;P

to nic nienormalnego. synek mojej szwgierki robil to samo:D i tez sie wszyscy smialismy ze moze aniolek stroz siedzi na szafie i pilnuje Kubusia bo zawsze tylko tam patrzac do siebie sie usmiechal.. a moze cos w tym jest..

Gość a moje dziecko znało
przyszłóść,tak,tak, wcale nie przesadzam.Miał synuś 4 lata jak zaczął ze mną dziwnie rozmawiać - mówił,że jestem ślepa i niczego nie widzę.Przepowiedział,ze będzie dziewczynką i niedługo będę musiała przynieść z piwnicy małe łóżeczko dla niego.Zmarł 2 m-ce póżniej a ja urodziłam córcię.

Moja coreczka tez tak wlasnie patrzyla na sciane i sie usmechala tak jakby ktos ja zabawial. Dzieci tak maja jak wypatrza sobie jakis punkt.

2-miesięczny synek mojej przyjaciółki ma tak samo - patrzy czasem w jakiś punkt w przestrzeni (w ścianę?) i zaczyna reagować jakby tam ktoś był.

Gość qwdwed
moje psy gdy się czegoś bez powodu boją, patrzą właśnie pod żyrandol, jakby coś miało z niego spływać

Gość buhahahaha...

Gość verere
Dziś Manciulinka byla na spacerku... a raczej spala smacznie w wózeczku ustawionym na tarasie... i spala by sobie jeszcze dłuzej ale przyjechala babcia Bozenka i poszłysmy sie plusiac :) Tatus dzis w pracy na popoludniu a mama boi sie plusiac Mancie jak jestesmy same w domu wiec zaprosilysmy do towarzystwa i pomocy babcie Bozenke... a tu w trakcie toalety wieczornej pojawili sie Babcia Basia i dziedek Jacek :) Wyplusialismy Manciulinke, nakarmilismy a potem babcie ja wynosily, wysciskaly i teraz dziecko spi slodko w lózeczku... paulina jakie ty masz wykształcenie takie banialuki moja siedmioeletnia corka potrafi wymyslic ja nie moge od ciebie wzroku oderwac -wez sie za siebie

moj syno tez tak ma, z tym, ze interesuja go wszystkie zyrandole jakie zobaczy, do wszystkich sie usmiecha i gada ;P

Gość buhahahahahahahahhaaaa
WYPLUSIALIśMY MANCIULINKE????????????????????????????? ale żenada :D :D :D :D :D buhahahahhahahahahahahahahahaha , a jakie ty masz wykształcenie że tak pięknie się wysławiasz?? i w jakim to w ogóle języku????????????????

Gość zenada normalnie az powala
czytałam kiedys bo Paulka chwaliła sie ze jest na studiach zaocznych i rzeczywiscie poziom zaocznych reprezentuje